Spel - 2008 - Högst betyg

Sida 1 / 14 Nästa
- Bubble struggle 2 går ut på att förstöra farliga bubblor som studsar omkring på skärmen. Detta gör du genom att splittra bubblorna till mindre så att dem till slut försvinner helt. Du klarar varje bana när alla bubblor är borta. I Bubble Struggle 2, spelar du som en djävulskaraktär uppklädd i en trenchcoat, gul t-shirt och orange:a shorts. Spelet innehåller färgglada bakgrunder som skiljer sig mycket från bana till bana. Man styr med piltangenterna och mellanslag.
Skjutspel   3 apr 2008   Klick: 12 037 411   Betyg:
- Här kommer ett spel där du befinner dig i krig mot datorn. Spelet är indelat i fem olika tidsepoker. Du börjar som stenåldersmäniska, sen kommer du till riddartiden, sen typ 1000-talet, sen nutid och slutligen framtiden. Du kan köpa vakttorn och soldater beroende på vilken tidsperiod du befinner dig i. Sen kan du uppgradera så att du kan få in fler vakttorn på samma gång.
Strategi   24 mar 2008   Klick: 879 480   Betyg:
- Trean i spelserien Bloons tower defense. Bygg vakttorn och se till så att ballongerna inte tar sig förbi hela vägen. Nytt i trean är två nya vakttorn och massor med nya uppgraderingar till de tidigare tornen. Det finns 8 banor varav 4 är låsta från början. Klara de 4 på brons-nivån för att öppna upp de stängda banorna. Det känns också som att de har höjt hastigheten så det går lite snabbare att spela, vilket nästan bara är skönt.
Strategi   7 okt 2008   Klick: 4 067 014   Betyg:
- Du är en pingvin som heter Penny som drivit iväg från sin familj. För att få pengar att åka tillbaka behöver hon jobba på en restaurang för pingviner och ska ta beställningar, servera mat och ta betalt. För dag i spelet så har du ett visst mål för att restaurangen ska gå runt ekonomiskt. Men är du duktig så kan du få pengar över som du kan köpa uppgraderingar av. Lycka till!
Action   31 jul 2008   Klick: 142 674   Betyg:
- Warfare 1917 är ett strategispel från förstavärldskigseran. Genom att fylla på skyttegravar, släppa iväg vågor med anfallare kan du avancera genom ingenmansland. Allt styrs med muspekaren. Du kan även köpa lite uppgraderingar som utvecklar bomber, soldater och skjutförmågor m.m.
Strategi   17 dec 2008   Klick: 338 495   Betyg:
- Ett mycket trevligt strategispel som går ut på att ta över hela världen. Det börjar med att du får välja en hero som du senare kan uppgradera med olika vapen, rustningar m.m. Sen har du även en liten arme som du kommer att strida med. Krigen börjar dels när du attackerar en stad (bör inte göras i början) men även när du springer runt på land, eller åker båt på havet. Det tar ett tag innan man lär sig spelet och kommer in i det hela. Men det är det värt. Det är ganska tidskrävande så det passar bra för den som har en stund över.
Strategi   7 nov 2008   Klick: 593 615   Betyg:
- En demo-version av det nya Swords and Sandals 3: Solo Ultratus. Spelet bjuder på flera nya vapen, rustningar och alternativ vid skapande av sin gladiator. Grafikmässigt har de även gjort en uppgradering. Några nya funktioner finns även också som att man kan välja vilken gladiator man vill möta.
Action   19 nov 2008   Klick: 860 355   Betyg:
- Ett mycket välgjort tower defence-spel. Det finns 16 st olika vaktorn med tre typer av uppgraderingar vardera. Sen finns det 12 schyssta banor med olika strukturer. Spelet är mycket beroendeframkallande så spela med omsorg.
Strategi   22 apr 2008   Klick: 889 007   Betyg:
- Först på Vector TD, sen kom Vector TDX och nu kommer äntligen den riktiga Vector TD 2. Nytt i och med 2:an är 6 nya fina banor och 3 nya spelstilar. På varje bana är det som vanligt 50 levlar. Vakktornen är demsamma som i Vector TDX. De tre nya spelstilarna är istället för ettans easy, normal och hard-nivå. Det nya är: orginal (här ska du överleva så länge som möjligt, fienderna blir svårare samtidigt som du får mer cash att uppgradera och köpa in vakktorn för), time attack (här skickas det konstant 10 nya fiender och det går inte att pausa), sandbox/puzzle (du får 50 000 att börja med plus två bonusar, sen ska du klarar dig så länge du kan på dessa) och slutligen lightning (hardcore-nivån, här blir fienderna dubbelt så starka för varje bana, vilket blir mycket svårt efter ett tag!).
Strategi   24 feb 2008   Klick: 526 831   Betyg:
- En mycket bra uppföljare till ettan. Spelet går fortfarande ut på att slakta. Det nya i tvåan är att man få cash istället för alla man dödar (istället för poäng som i ettan). Sen har man delat upp spelet i olika banor och efter varje bana kan du köpa nya svärd, elektriska vapen, batterier och hälsa till din gubbe. Du styr med piltangenter och slaktar med mellanslag.
Action   30 apr 2008   Klick: 411 803   Betyg:
- Här kommer ett strategispel i den populära spelserien Swords and Sandals. Du är ledare över en armé som ska utföra olika uppdrag (mycket krig). Du tjänar pengar på att ha ett stort imperie av land. Under krigen får du välja om du vill utföra krigen själv eller så kan man kriga automatiskt om man inte orkar.
Strategi   12 jan 2008   Klick: 566 494   Betyg:
- En härlig uppföljare till freerider. Du ska rita din egen bana för att sedan köra den med din motorcykel. Du kan även spara koden till din bana för att låta andra spela den. Sen kan du ju förstås även lägga in andras koder och klara andras banor. Man styr med piltangenterna och Enter. Sedan bygger du banorna med musen.
Motor   28 mar 2008   Klick: 5 045 667   Betyg:
- Du ska göra så kallade gem:s med din mana. Sen ska du sätta ut dem i tornen som finns på spelplanen, du kan kombinera gem:sen med varandra så att de blir bättre. Du kan göra fler torn på planen som du kan sätta gem:s i. När du går upp i level får du skillpoäng som du kan få bra skills/uppgraderingar med. Spelet sparas automatiskt efter varje bana.
Strategi   29 okt 2008   Klick: 225 075   Betyg:
- Du har 2 minuter på dig att få så mycket poäng som möjligt. Du gör trix i luften med piltangentern och du får mer fart genom att landa rätt.
Sport   21 nov 2008   Klick: 697 368   Betyg:
- Du är en elektrisk streckgubbe som ska fightas igenom olika ronder med 4 matcher per rond. Du styr med piltangenterna och fightas med A, S och D. Sen kan du använda dig av samma rörelser fast i slow motion med Q, W och E. När du använder slow motion så förlorar du lite batteri som sedan laddas upp automatiskt när man vilar.
Action   13 okt 2008   Klick: 279 513   Betyg:
- Ett riktigt välgjort onlinespel där du kan åka cross, snowboard, monster trucks och björnar. För varje sport så kan man välja om man vill tävla mot datorstyrda motståndare eller tävla med tid. Du styr med piltangenterna, hoppar med mellanslag, använder mellanslag för att köra tricks när din trick-o-meter blinkar.
Motor   10 aug 2008   Klick: 703 844   Betyg:
- Tävla mot andra i att komma till målet på respektive bana. För varje race får du experience som du kan uppgradera din gubbe med. För att komma vidare och få tillgång till fler banor krävs också en viss poäng. Styr med piltangenterna och använd sakerna du får genom att hoppa på frågetecknen genom att trycka mellanslag.
Action   28 okt 2008   Klick: 6 132 751   Betyg:
- Mänskligheten har blivit utsatt för ännu en zombie-attack. Denna gång har du 40 dagar på dig att ta dig till staden Union city. Under resans gång ska du genomsöka de olika städerna efter vapen, fällor och överlevande från zombie-attacken. Under ditt sökande så attackeras du av massvis av zombie. Ifall du några överlevande kan du få dess att hjälpa till med slaktandet genom att ge dem vapen du hittar. Du kan använda två vapen samtidigt. Du växlar vapen med mellanslag, styr med WASD eller piltangenterna och siktar med musen.
Skjutspel   14 maj 2008   Klick: 274 918   Betyg:
- Du vaknar upp som en uteliggare och är sjukt lack på allt och alla. Spöa så många du bara kan. Du slåss med A och S sen styr du med piltangenterna. Lite in i spelet får du även kombinationer som gör värre saker än slår någon: fisa, spy och bajsa. Låter rätt oseriöst men spel som dessa kan vara bra ifall man behöver avreagera sig ibland.
Action   2 nov 2008   Klick: 304 186   Betyg:
- Ett roligt motorcykelspel uppdelat i 15 fina stuntbanor och ett team på tre stycken åkare. Efter varje klarad bana behöver den person du åkte med tidigare vila en bana. Varje spelare får erfarenhet för varje trick den gör, när du får tillräckligt med erfarenhet så lär sig spelaren ett nytt trick. Tricken gör du genom att trycka knapp 1,2,3 och 4,5 (om du får tricken) när du är i luften. Du gasar och lutar dig med piltangenterna. Du kan även volta när du flyger. Tryck mellanslag om du vill pausa.
Motor   7 jun 2008   Klick: 709 552   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 14