Spel - Action - Senaste

Sida 1 / 6 Nästa
- Du ska här styra ditt skepp med hjälp av musen och få ett blad att rotera runt dig som sedan ska attackera fienderna som kommer för att göra mos av dig! Genom att uppgradera ditt vapen kan du göra mer skada och vara mer uthållig. Ett ganska svårt spel men väldigt roligt!
Action   29 dec 2010   Klick: 82 424   Betyg:
- Ett väldigt blodigt spel där du ska placera ut olika saker som ska göra mos av din gubbe. Ett ganska underhållande spel. Med tanke på att det är väldigt blodigt så rekommenderar vi att bara 15+ spelar spelet. Lycka till!
Action   28 dec 2010   Klick: 115 040   Betyg:
- Ett väldigt lätt spel men ganska underhållande. Du ska styra en fluga förbi massa maskiner och även samla på dig poäng vilket är dem glada gubbarna som finns lite här och var på banan. Även den taktfulla musiken går inte att missa!
Action   28 dec 2010   Klick: 22 567   Betyg:
- Du ska hjälpa jultomten att komma så långt som möjligt med sin släde.. detta gör du genom att köpa olika uppgraderingar och bomber(?) för att ge honom lite extra boost.
Action   22 dec 2010   Klick: 80 612   Betyg:
- Julens svåraste spel?! Väldigt välgjort spel som liknar Guitar hero på många vis. Nytt är att du kan välja mellan två spellägen, ett är att bara klicka på en knapp vid rätt tillfälle, men sedan finns det även ett hardcore-mode som är riktigt svårt. Där måste du både hålla i strängen med en knapp och spela på strängen med en annan knapp, dvs hålla in 1-5 och samtidigt trycka enter. RIKTIGT svårt! Riktigt sköna låtar också!
Action   20 dec 2010   Klick: 112 722   Betyg:
- Du är en liten gubbe som ska hoppa och överleva lavan så länge som möjligt! Simpelt och kul spel, med grymt bra musik!
Action   16 dec 2010   Klick: 42 314   Betyg:
- Ett väldigt fint action spel där du ska göra uppdrag och döda olika monster. Spelet är ganska knepigt och det är det som gör det så roligt! Du styr med WASD och hoppar med mellanslag. Då spelet är ganska svårt så är det väldigt bra att läsa vad killen som lär dig hur du ska spela säger.
Action   15 dec 2010   Klick: 45 504   Betyg:
- Strid själv eller med en medspelare mot onda fiender och bossar. För varje nivå du klarar så kan du upgradera din utrustning. Du styr med musen eller piltangentera och vänsterklick eller Y/space för att attackera.
Action   14 dec 2010   Klick: 22 733   Betyg:
- Överlev fem dagar från hemska djur från en annan planet. Du får nya vapen och andra special attacker när en ny kommer. Du ska placera ut en armé varje dag, som oftast består av olika gubbar med olika attacker. Lycka till!
Action   11 dec 2010   Klick: 35 609   Betyg:
- Ett enkelt, men ändå svårt spel som går ut på att du ska överleva så länge som möjligt. Tryck Z för att hoppa, Z i luften för att dubbelhoppa, och X för att flyga fram extra fort.
Action   5 dec 2010   Klick: 73 842   Betyg:
- I detta spel är du en liten pixlig tank som ska skjuta ner alla fiender för att rädda din ras! Du kan bygga dina egna vapen och designa exakt hur din tank ska se ut. Skjut ner motståndare för att få pengar till att uppgradera din tank.
Action   3 dec 2010   Klick: 36 604   Betyg:
- Mushroom Madness 2, i det här spelet ska du skydda svampar från att bli tagna av djur som kommer från alla möjliga håll. Ett väldigt fartfyllt spel. Du kan uppgradera vapen, köpa nya saker och när du klarat en bana så får du en till bana att klara. Många roliga banor att klara ut! Lycka till!
Action   1 dec 2010   Klick: 25 882   Betyg:
- I Dummy Never Fails ska du skjuta en karaktär till målet vilket är ett "klot". Du får uppgraderingar när du klarat ett visst antal nivåer. Uppgraderingarna är att du får nya karaktärer, eller gubbar att skjuta iväg. Du styr allting med musen.
Action   30 nov 2010   Klick: 114 550   Betyg:
- Ännu ett grymt exempel på vad man kan åstadkomma med Unity 3D (ny konkurrent till Flash). Det här spelet har bara ett fåtal banor och är inte klart ännu men det visar ändå hur satsiga spel man kan göra i Unity 3D.
Action   25 nov 2010   Klick: 29 533   Betyg:
- Du ska stå emot faror som kommer från havs för att överta din ö. Du använder dig av katapulter m.m men även guds krafter. Tänk på att reparera dina saker så dem inte förstörs för då kostar det mera än att reparera.
Action   25 nov 2010   Klick: 32 249   Betyg:
- Ett fartfyllt spel där du ska skjuta ner olika varelser och få saker för att bli starkare. Du styr med WASD och skjuter med musen. Mellanslag är väldigt bra också då man blir boostad lite. Väldigt underhållande!
Action   24 nov 2010   Klick: 32 324   Betyg:
- I Tattoo Artist 3 ska du tatuera olika människor som kommer och vill ha sin tatuering gjord. Här krävs det att man tar det lugnt men inte alldeles för lugnt. Kunden blir nöjd när man inte ritar alldeles för fel. Ett ganska svårt och tålamods krävande spel.
Action   20 nov 2010   Klick: 98 949   Betyg:
- Ett någorlunda klassiskt rymdskeppsspel där du ska skjuta alla fiender som kommer mot dig. I detta spel finns det dock många extra element som gör spelet mer utmanande, som att kartan hela tiden snurrar och byter riktning osv. I slutet är det en fruktansvärt svår boss, klarar du att spöa den?
Action   11 nov 2010   Klick: 19 434   Betyg:
- (Stort spel, tar lång tid att ladda) Musikspel som är väldigt invecklat, det går både ut på att göra karriär med ditt egna band som du skapar i början av spelet. Du kan göra egna låtar där du får kompositera alla bandmedlemmarnas bitar, sen är det också ett guitar hero liknande spel där du måste trycka på rätt knappar för att spela rätt toner under konserterna. Väldigt stort och underhållande spel, speciellt för musikälskare!
Action   10 nov 2010   Klick: 24 846   Betyg:
- Här existerar ingen grannfrid, spöa skiten ur dina grannar med diverse olika vapen för att ta deras pengar! Du behöver pengar för att betala tillbaka skulden på ditt hus. Det finns 75 olika vapen att använda. Det gäller att kombinera olika typer av vapen i din familj för att lättast kunna besegra andra familjer.
Action   8 nov 2010   Klick: 29 052   Betyg:
1 2 3 4 5 6