Spel - Action - Senaste

Sida 1 / 3 Nästa
- Retardo har fått i uppdrag att rädda prinsessan av Moronia från järn jätten och som belöning få hennes hand. Hjälp Retardo att ta dig hela vägen till järn jätten genom att klicka på olika saker i din omgivning som leder till att vakterna dör och du tar dig vidare.
Action   14 dec 2008   Klick: 131 367   Betyg:
- Tower Defense baserat spel fast du skjuter med en soldat istället för bygger torn och ska hindra demonerna ifrån att ta sig från ena portalen till den andra Styr med A och D, Hoppa med W, Sikta med Musen, och använd E för att byta vapen. Klicka på din egen gubbe för att köpa nya vapen! Du kan även bygga torn i taket och olika plattor i golvet!
Action   10 dec 2008   Klick: 132 071   Betyg:
- Ett schysst breakoutspel med massor med effekter och annat spännande. Styr med musen och avfyra bollar med musen (efter varje gång du dör).
Action   8 dec 2008   Klick: 95 628   Betyg:
- Rita olika julsymboler genom att kissa och styra strålen till olika nummer. Du börjar med att kissa på nummer 1 och sen fortsätter du till sista numret. Spelet går även på tid och du får mer poäng beroende på hur snabb du är. Tyvärr finns det bara 10 banor. Sen får vi höra stämningsful julmusik i bakgrunden.
Action   25 nov 2008   Klick: 188 584   Betyg:
- En demo-version av det nya Swords and Sandals 3: Solo Ultratus. Spelet bjuder på flera nya vapen, rustningar och alternativ vid skapande av sin gladiator. Grafikmässigt har de även gjort en uppgradering. Några nya funktioner finns även också som att man kan välja vilken gladiator man vill möta.
Action   19 nov 2008   Klick: 858 409   Betyg:
- En copter-ripoff där man flyger en sepelinare och ska smasha så många ballonger som möjligt. Styr enkelt genom att klicka med musen.
Action   13 nov 2008   Klick: 402 598   Betyg:
- Skydda livets träd genom att fightas mot attackerande robotar och genom att placera ut vakttorn (precis som i tower defense). Använd piltangenterna (alt. WASD) för att flytta gubben, musen för att attackera, tryck pil ner (alt S) för att få fram byggmenyn för vakttorn. Vakttornen kan uppgraderas tre gånger per torn.
Action   6 nov 2008   Klick: 117 998   Betyg:
- Du vaknar upp som en uteliggare och är sjukt lack på allt och alla. Spöa så många du bara kan. Du slåss med A och S sen styr du med piltangenterna. Lite in i spelet får du även kombinationer som gör värre saker än slår någon: fisa, spy och bajsa. Låter rätt oseriöst men spel som dessa kan vara bra ifall man behöver avreagera sig ibland.
Action   2 nov 2008   Klick: 302 880   Betyg:
- Tävla mot andra i att komma till målet på respektive bana. För varje race får du experience som du kan uppgradera din gubbe med. För att komma vidare och få tillgång till fler banor krävs också en viss poäng. Styr med piltangenterna och använd sakerna du får genom att hoppa på frågetecknen genom att trycka mellanslag.
Action   28 okt 2008   Klick: 6 130 962   Betyg:
- Du är en igelkott som ska upp i rymden. Du skjuter upp honom med ett gummiband, och i luften kan du samla pengar och studsa på plattformar. När bränslet i raketen som igelkotten har på ryggen är slut så kan du köpa uppgraderingar, sen börjar nästa dag. Försök att nå rymden på så få dagar som möjligt.
Action   24 okt 2008   Klick: 229 932   Betyg:
- En massa blobbar i olika färger åker omkring och försöker döda dig, men som tur är har du en väldigt stor kniv att försvara dig med. Du får medaljer för saker du gör och du kan låsa upp nya vapen, rustningar m.m.
Action   22 okt 2008   Klick: 55 116   Betyg:
- Du kör en oförstörbar tank. Låt helikoptrarna och stridsplanen träffa dig med sina bomber så att du flyger upp i lyften och kan förstöra dem. När du har förstört en helikopter får du exp, du behöver få ett visst antal exp innan ditt bränsle tar slut på varje bana.
Action   20 okt 2008   Klick: 87 606   Betyg:
- Du är en figur som ska akta dig för lådor/fyrkanter som faller ner. Du ska klättra upp för lådorna så att du inte drunknar i vattnet som stiger. Du styr din lilla figur med piltangenterna.
Action   18 okt 2008   Klick: 269 634   Betyg:
- Spela musik genom att trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle. Du kan välja i inställningarna om du vill köra med knapparna 1,2,3,4,5 eller A,S,D,F,G. Tryck på respektive siffra och sedan mellanslag. Det finns totalt 8 st låtar och för varje låt får du en rank mellan A-F. A är bäst, F sämst.
Action   17 okt 2008   Klick: 193 290   Betyg:
- Här är du marinsoldat som ska skydda din bas från ett gäng elaka soldater, du kan välja mellan tre olika uppdrag med olika svårighetsgrad. Ett kul men ganska svårt spel.
Action   17 okt 2008   Klick: 102 687   Betyg:
- Du är en elektrisk streckgubbe som ska fightas igenom olika ronder med 4 matcher per rond. Du styr med piltangenterna och fightas med A, S och D. Sen kan du använda dig av samma rörelser fast i slow motion med Q, W och E. När du använder slow motion så förlorar du lite batteri som sedan laddas upp automatiskt när man vilar.
Action   13 okt 2008   Klick: 278 322   Betyg:
- Mosa fiender utan dess like med ditt svärd och kasta iväg kaststjärnor. Försök att döda fienderna bakifrån eller från sidan för att själv inte bli skadad. Spelet går ut på att överleva så länge som möjligt. Styr med WASD, sikta med musen, kasta kaststjärnor genom att hålla in shift när du skjuter (endast mellanslag funkar också).
Action   11 okt 2008   Klick: 54 766   Betyg:
- Klicka på ringarna när samma färg som cirklarna åker förbi i respektive färgkolumn. Antingen kan du köra med 1,2,3,4 på tangenbordet eller klicka med musen.
Action   9 okt 2008   Klick: 57 355   Betyg:
- Ett fint minigolfspel i 3D. Spelet är ett reklamspel vilket gör att du får tillgång till olika tävlingar och erbjudanden om du klarar t.ex. 3 birdies i rad. Troligtvis är det bara spam, spelet är inte ens svenskt så jag rekommenderar inte att ni deltar i någon tävling. Styr och sikta med musen och ändra vinkel med piltangenterna.
Action   2 okt 2008   Klick: 92 000   Betyg:
- Skydda din bondgård mot fiender av olika slag. Placera strategiskt ut svamp längs vägen från där dina fiender kommer. Svamparna som du bygger kommer automatiskt att försvara din gård genom att skjuta på fiender. Ju fler fiender dina svampar dödar ju mer pengar får du att köpa uppgraderingar eller fler svampar för. Du kan också köpa så kallade element som förstärker dina svampar, menyn för att köpa dessa är lite svår att hitta i början, men det ligger ovanför . Så det här spelet om strategiskt placera din svamp på rätt plats. Lycka till! Använd musen för att dra svamp och placera dem på önskad plats.
Action   1 okt 2008   Klick: 100 812   Betyg:
1 2 3