Spel - Klassiker - Senaste

Sida 1 / 1
- Flash remake av originalet arkaden dundersuccé Arkanoid. Det är trevligt att se att spelet, grafik och ljud som gjorde originalet så stor har hållits intakt.
Klassiker   21 dec 2012   Klick: 33 344   Betyg:
- En gammal klassiker. Styr din ormen till födan för att växa dig så stor som möjligt.
Klassiker   25 apr 2012   Klick: 73 995   Betyg:
- Här är ett nytt och häftigt pinball spel som har en touch av zombies. Ett välgjort flipperspel. Styr enkelt med vänster och högerpil, tilta med uppåtpil och avfyra bollarna i början med nedåtpil.
Klassiker   20 jan 2012   Klick: 19 615   Betyg:
- Det är ett horisontal shot em up spel där du styr en gubbe som rider på en drake. Det finns fyra olika drakar att välja emellan med sina egna styrkor och svagheter. Spelet går ut på att undvika inkommande objekt som kan skada dig och dödar fiender som skjuter ut objekten genom att skjuta dem. Du styr med datormusen och skjuter med att klicka eller hålla i höger musknapp och gör en special attack med att trycka på mellanslag. Du kan gå upp i Rank/Level av att få erfarenhetspoäng av döda olika slags fiender så din drake blir starkare. Nästan som en RPG.
Klassiker   6 jan 2012   Klick: 24 445   Betyg:
- Ännu ett roligt tower defense spel där du ska skydda din borg mot fiender. Du ska som på alla andra Tower Defense spel, placera ut olika gubbar som ska skjuta ner dessa fiender. Ett väldigt simpelt spel, men roligt!
Klassiker   5 jan 2012   Klick: 49 103   Betyg: