Spel - Skjutspel - Senaste

- Skjut bubblor för att uppgradera ditt fina bubbelskepp. Styr med WASD och musen.
Skjutspel   27 dec 2010   Klick: 29 648   Betyg:
- Skjut iväg snubben så långt du kan. En trevlig uppföljare till tidigare Homeland-spel :) God jul!!!!!!
Skjutspel   24 dec 2010   Klick: 93 635   Betyg:
- Styr din tuffa gubbe genom massvis av farliga saker. Spelet går ut på att du ska utplåna fiender och samla saker för att komma till nästa bana. I slutet på varje bana är det en boss, så man får se till att ha ganska mycket liv över till bossen! Du styr med WASD och siktar med musen. Lycka till!
Skjutspel   12 dec 2010   Klick: 16 731   Betyg:
- Uppföljaren på Mass Mayhem 2, du är en liten galen snubbe som gillar att spränga folk, inklusive dig själv. Använd diverse olika vapen och sprängmedel för att döda så många som möjligt och göra uppdrag. När du dödar får du pengar så du kan köpa bättre och starkare vapen.
Skjutspel   11 dec 2010   Klick: 88 212   Betyg:
- Skydda ditt hus emot farliga inkräktare! Köp uppgraderingar så som nya vapen, flygplan m.m. Tänk på att du måste reparera ditt hus ibland då dina fiender attackerar det så det inte går sönder. Du sköter allting med musen, lycka till!
Skjutspel   8 dec 2010   Klick: 58 672   Betyg:
- Du ska skjuta och styra en kanon och försöka döda alla monster som finns på banan. Kan bli riktigt trixigt ibland då dem står bakom saker och man måste time:a väldigt bra. Du styr med musen!
Skjutspel   6 dec 2010   Klick: 66 508   Betyg:
- Du är fångad i ett museum fullt med zombies! Ganska spännande spel, ibland gäller det att vara snabb på avtryckaren, men ibland är enda sättet att lägga benen på ryggen och springa för livet. Följ instruktionerna i spelet för att komma igång.
Skjutspel   1 dec 2010   Klick: 40 417   Betyg:
- En riktigt tuff uppföljare på Hobo serien. Här har vi Hobo 4 Total War, du blir väckt utav militären och ska sedan kriga dig förbi andra människor. Ju längre du kommer desto fler nya attacker får du. Du styr med piltangenterna.
Skjutspel   1 dec 2010   Klick: 73 252   Betyg:
- Här står din snabbhet och pricksäkerhet på spel. Du får välja mellan ett par cowboys och dem du inte väljer får du möta i hemska dueller, där ditt liv står på spel! I Gunblood möter du inte bara andra cowboys utan du får även pröva på att prickskjuta på bonus banorna. Du siktar med musen.
Skjutspel   30 nov 2010   Klick: 152 958   Betyg:
- Med tålamod och med smarta drag kan du utföra dessa uppdrag som är väldigt svåra och kluriga. Du ska sikta och skjuta ner gubbar på banan, men vissa ska man inte skjuta ner för då får man köra om uppdraget. Du siktar och skjuter med musen.
Skjutspel   28 nov 2010   Klick: 107 413   Betyg:
- Väldigt roligt spel där du ska försvara ditt näste mot horder av zombies. Det är lite likt left for dead, men du kan köpa uppgraderingar och nya vapen mellan rundorna. Du har även två kamrater med dig, som du kan förflytta med F. Utöver det är det de vanliga överlevnadspelet, skjut och sikta med musen, gå med A-D, hoppa med W och gå upp/ner i trapporna med S.
Skjutspel   26 nov 2010   Klick: 104 371   Betyg:
- I The Final Death Wish ska du ta dig igenom massor av banor. Ett riktigt skönt skjutspel med mycket action! Du går med piltangenterna och siktar med musen. Uppgraderingarna hjälper dig väldigt mycket, för i senare levels så blir det väldigt kaotiskt.
Skjutspel   18 nov 2010   Klick: 98 385   Betyg:
- Här ska du skydda din borg mot andra varelser. Det gäller att vara ganska kvick när man skickar ut sina gubbar, annars förlorar man mycket liv på den borgen man skyddar.
Skjutspel   17 nov 2010   Klick: 26 617   Betyg:
- Döda horder av soldater som attackerar ditt fort. Skjut med musen, zooma med mellanslag, ladda om med R, byt vapen på D och F.
Skjutspel   13 nov 2010   Klick: 43 043   Betyg:
- I detta fina skjutspel ska du springa runt och utplåna motståndare. Genom att utplåna dem går du upp i rank, och ju fler du dödar desto mer pengar får du. För pengarna kan du uppgradera och köpa nya vapen. Ett väldigt roligt spel!
Skjutspel   10 nov 2010   Klick: 44 526   Betyg:
- I detta fart fyllda zombie-skjutar spel så ska man ta sig igenom många roliga banor. När du klarat ett par banor så kommer en boss, det är då det börjar bli lite svårt, annars ett ganska simpelt spel. Du går med WASD och siktar och skjuter med musen. Tips: När du tar upp vapen från marken, tänk på att göra slut på ditt vapen innan ifall du hade ett som du plockade upp, annars kan det bli riktigt jobbigt!
Skjutspel   8 nov 2010   Klick: 28 134   Betyg:
- Skjutasnabbtspel där det gäller att klicka på rätt saker, i rätt ordning, annars går det väldigt dåligt. :( Målet är att rädda din brorsa som blivit kidnappad, det gör du genom att skjuta ihjäl varenda skurk du ser. Kul spel som är svårt å släppa innan man klarar hela.
Skjutspel   5 nov 2010   Klick: 24 123   Betyg:
- I detta Halloween-spel ska du skydda din trädgård från olika varelser. Deras mål är att förstöra din trädgård och du ska skjuta ner dem för att både få poäng och skydda din trädgård. Här används bara musen, då du styr och skjuter.
Skjutspel   3 nov 2010   Klick: 19 963   Betyg:
- Du spelar en lönnmördare som ska ta kål på den gröna personen. Det krävs list, tålamod och snabba lösningar för att klara det. Du måste alltid akta dig för vakter. Använd Z för att springa snabbt en stund, eller X för att bli osynlig när du står stilla. Gå med piltangenterna.
Skjutspel   2 nov 2010   Klick: 49 204   Betyg:
- Använd hjärnan och försök tills du klarar att göra alla sakerna på banorna i rätt ordning. Ganska klurigt litet spel, försök att inte använda walkthrough! Styr genom att klicka eller göra saker med musen.
Skjutspel   21 okt 2010   Klick: 136 422   Betyg:
1 2 3 4 5 6