Spel - Skjutspel - Senaste

- Nr 5 i bloonsserien där användare har gjort banorna. Spelet är i jultema och det går ut på att skjuta sönder ett visst antal ballonger genom att skjuta pil från en apa.
Skjutspel   4 dec 2008   Klick: 782 850   Betyg:
- Fortsättning på ALIAS 1. Nya banor m.m. Styr med WASD, skjut och sikta med musen.
Skjutspel   25 nov 2008   Klick: 98 715   Betyg:
- Spräng bomber så att din lilla figur studsar till målet på respektive bana. Det finns en mängd olika hjälpmedel på banorna som man snabbt lär sig vad det är för något. Klicka för att lägga bomber och håll in musen för att välja storleken på bomben.
Skjutspel   4 nov 2008   Klick: 550 433   Betyg:
- Spräng bomber så att din lilla figur studsar till målet på respektive bana. Det finns en mängd olika hjälpmedel på banorna som man snabbt lär sig vad det är för något. Klicka för att lägga bomber och håll in musen för att välja storleken på bomben.
Skjutspel   24 okt 2008   Klick: 400 239   Betyg:
- Detta spel är uppföljaren till Tactical Assassin, ett skjutspel där du ska klara olika uppdrag.
Skjutspel   14 okt 2008   Klick: 38 192   Betyg:
- Skjut dinosaurie-ägg på brickorna för att få dem att försvinna. Vill man så kan man göra egna banor och köra. Annars finns det 40 banor färdiga. Sikta med och skjut med musen.
Skjutspel   10 okt 2008   Klick: 125 921   Betyg:
- Ett ganska kort spel som gjort till newgrounds.com:s Madness Day. Musiken är galen och spelet går ut på att mosa zombies och döda en stor boss. Kör med ljudet på, det ger bra en fin madnesskänsla.
Skjutspel   24 sep 2008   Klick: 128 042   Betyg:
- Rädda staden Svetlograd från de onda satungarna och bli den mäktiga skyddaren i ditt land. Skjut på rätt färgen så att det blir minst tre av samma färg eller fler. Försök skjut ner träd m.m. också för att få mynt som du kan köpa uppgraderingar för.
Skjutspel   22 sep 2008   Klick: 42 417   Betyg:
- Ett kul bomberman-spel med bra grafik, roliga banor och vapen. Det finns lite olika spelstilar, dels kan man köra arcade mode som går ut på att överleva så länge som möjligt. Sen finns det Collect the coins, där du ska samla mynt. Weapons only, där det går ut på att döda 10 pers per bana. Sen Color the tiles där du ska få 50 rutor att bli din egen färg. Mycket trevligt spel, det går att spela 2 stycken också. Styr med piltangenterna och lägga bomber med mellanslag.
Skjutspel   17 sep 2008   Klick: 322 792   Betyg:
- Skjut skott så du träffar så många eldflugor som möjligt. På varje bana har du en viss mängd av varje sort av flugor att träffa. Du skjuter och siktar med musen.
Skjutspel   24 aug 2008   Klick: 85 282   Betyg:
- Skjut sönder bubblor och bygg upp din bubbeltank genom att ta de blå bubblorna. Det finns en progressbar som säger hur många bubblor du måste samla för att få en uppgradering. Trevlig musik och starkt beroendeframkallande!
Skjutspel   11 aug 2008   Klick: 159 287   Betyg:
- En riktigt kul verison av Bomberman. Här kör man multiplayer med andra på jesper.nu. Man styr med piltangenterna och lägger bomber på mellanslag. Målet är att döda dina motståndare. Till din hjälp kan du ta lite olika ikoner som står för olika saker, du kan gå fortare, få fler bomber att spränga, få starkare bomber m.m. Man lär sig fort, för mynten som kan ta kan du även köpa sakerna.
Skjutspel   5 jul 2008   Klick: 196 399   Betyg:
- Du är en apa som ska skjuta sönder ballonger. Man ska skjuta ner ett visst antal ballonger på ett visst antal försök för att komma vidare. Det finns 50 st banor med varierande svårighetsgrad. Banorna är utvalda från deras bloonsportal där man även kan skapa egna banor. I nummer 4 har man valt svårare banor än i de tidigare versionerna. Skjut med musen och starta om banorna med R.
Skjutspel   2 jul 2008   Klick: 795 537   Betyg:
- Ett beroendeframkallande spel där du är någon slags robot som ska representera ett antivirusprogram inuti en dator. Ditt uppdrag är att städa rent datorn från virus. För varje fiende du skjuter får du poäng. Ibland får du även extra-liv och bättre vapen. Väldigt roligt spel faktiskt.
Skjutspel   20 jun 2008   Klick: 48 269   Betyg:
- En trevligt litet zombiespel där en by blivit inkräktad av zombies som du beslutar dig för att göra upp med. Ditt första uppdrag är att rädda en doktor som gör motmedicin mot den elakartade epidemin. Du styr gubben med WASD, siktar och skjuter med musen, byter vapen med mellanslag.
Skjutspel   16 jun 2008   Klick: 120 264   Betyg:
- Ett simpelt skjutspel där du styr en pansarvagn som ska mosa andra tankar som attackerar dig. För varje fiende du spränger får du pengar som du kan köpa uppgraderingar för. Du styr med WASD, siktar och skjuter med musen. Ibland kommer det upp ikoner som kan ge dig hälsa, mer cash m.m. Sen kan du få bonus i $ om du lyckas döda alla på en bana utan att röra på dig.
Skjutspel   13 jun 2008   Klick: 141 674   Betyg:
- Du är en soldat som blivit nedskjuten över fiendemark. Ett snyggt streckgubbespel där poängen helt enkelt är att komma så långt som möjligt. Var femhundrade meter så kan du uppgradera dig själv eller dina vapen. Du styr med wasd, byter vapen med 1-4 eller e och q, laddar om med r och kastar granater med space.
Skjutspel   22 maj 2008   Klick: 300 493   Betyg:
- Ett väldigt enkelt skjutspel, spelet är en trialversion men innehåller ändå rätt många banor. Trots att det är superenkelt och i princip inte går att dö är det skönt att skjuta och trevlig bakgrundsmusik. Därför tyckte vi spelet platsade. Du styr med WASD eller piltangenterna, aimar och skjuter med musen.
Skjutspel   20 maj 2008   Klick: 98 514   Betyg:
- Mänskligheten har blivit utsatt för ännu en zombie-attack. Denna gång har du 40 dagar på dig att ta dig till staden Union city. Under resans gång ska du genomsöka de olika städerna efter vapen, fällor och överlevande från zombie-attacken. Under ditt sökande så attackeras du av massvis av zombie. Ifall du några överlevande kan du få dess att hjälpa till med slaktandet genom att ge dem vapen du hittar. Du kan använda två vapen samtidigt. Du växlar vapen med mellanslag, styr med WASD eller piltangenterna och siktar med musen.
Skjutspel   14 maj 2008   Klick: 272 713   Betyg:
- Simpelt men beroendeframkallande spel där man ska skjuta ner en gubbe med ett raketgevär. Dra raketen med hjälp utav musen för att nå målet innan raketen sprängs. Banorna är till en början enkla men svårighetsgraden ökar då rörliga hinder är i vägen efter några banor.
Skjutspel   7 maj 2008   Klick: 218 951   Betyg:
1 2