Spel - 2011 - Högst betyg

Sida 1 / 44 Nästa
- Kort spel där du ska kombinera 2 olika kort som ska bilda ordet 13. Ifall du ser att ditt kort som du behöver ligger under ett annat kort, så kan du placera det kortet du inte vill ha på vänster sidan när du spelar, och sedan återanvända när du finner det rätta kortet.
Tankespel   30 okt 2011   Klick: 96 957   Betyg:
- Ett fantastiskt tower defense spel där du ska placera ut magiker, pilbågskyttar, soldater. Du kan även använda dig av olika special attacker och sedan kan du uppgradera i princip allting. Du kan uppgradera i spelets gång genom att döda fiender och få pengar, och genom att klara banan så bra som möjligt så får du stjärnor att uppgradera tex din soldat med.
Strategi   1 aug 2011   Klick: 172 616   Betyg:
- Nu är uppföljaren på storspelet här! Spela som den specialtränade supersoldaten och slå tillbaka Aliens återkomst med en arsenal av diverse vapen. Mängder nya vapen och funktioner, du kan nu även ha perks och olika utrustningar.
Skjutspel   26 sep 2011   Klick: 79 527   Betyg:
- Update 20 maj 2011: Två nya banor. I fyran finns nya banor, vapen och uppgraderingar. Snyggare grafik och roligare grafik än tidigare.
Skjutspel   20 maj 2011   Klick: 5 942 070   Betyg:
- Du spelar ett huvud med en fin sko, och du ska göra mål i motståndarens mål. Antingen kan du spela mot datorn eller mot en kompis, garanterat kul! Det krävs både tur och skicklighet för att vinna i detta spelet! Spela med piltangenterna/wasd och skjut med mellanslag.
Sport   29 sep 2011   Klick: 1 231 006   Betyg:
- City Siege är tillbaka med ett nytt spännande spel som utspelar sig i djungeln. Du ska med hjälp av olika sorters soldater bygga ihop en oslagbar insatsstyrka. Döda alla fiender och rädda oskyldiga och VIPs. Du kan vara upp till 5 olika gubbar samtidigt på ett uppdrag och du kan styra över var och en. Klicka på soldaten eller använd 1-5 för att välja den soldat du vill styra. Du styr soldaten med WASD och siktar, skjuter med musen.
Strategi   30 nov 2011   Klick: 55 050   Betyg:
- Uppföljaren till Hanger är här, fler banor, bättre grafik och mer action! Svinga dig genom luften och försök få så bra poäng som möjligt. Minus poäng får du om du slår i kanterna och tappar kroppsdelar men det är ju det som är roligt, eller hur? Lycka till! PS. ganska blodigt.
Action   17 okt 2011   Klick: 298 603   Betyg:
- [Uppdaterad till nyaste versionen] Spelet går ut på att man ska placera ut sina pokemon på en bana där de ska skydda något från vilda pokemon som går förbi dina pokemon. Spelet är en blandning av RPG och TD, du måste fånga pokemon som du kan använda som försvarstorn, och dina pokemon kan gå upp i level, utvecklas och lära sig nya attacker.
Strategi   11 maj 2011   Klick: 150 118   Betyg:
- Välj vilken klass du vill spela som och kriga dig förbi alla motståndare med din hjälte och din armé! Uppföljaren i Epic War serien, nu med fler gubbar och finare grafik. Erövra världen, bekämpa bossarna på varje nivå så att du kan ta dig till nästa nivå.
Action   18 okt 2011   Klick: 74 003   Betyg:
- Väldigt välgjort spel med otroligt bra musik, och mycket musik också! Spelet i sig handlar om att du ska ta över en planet med din trupp robotar. Du slåss med motståndarlaget i olika uppdrag, som capture the flag, team deathmatch osv. Det finns flera många olika vapen, kommandon osv. Men som sagt, musiken är grymt bra! =D Rör dig med WASD, skjut med musen, välj kommandon till ditt lag med E, S för att byta till ett vapen du står över.
Skjutspel   27 jan 2011   Klick: 66 999   Betyg:
- Du är en helt vanlig bisontjur som är ute och handlar, helt plötsligt blir du indragen i gummibjörnarnas värld. För att komma därifrån måste du skjuta dig själv genom massa hinder och grejer. Samla pengar genom att mosa godisar och utveckla din gubbe så du kan komma hela vägen ut! Spelas helt med musen.
Strategi   21 feb 2011   Klick: 99 880   Betyg:
- Du har krashat med din helikopter, mitt bland en massa zombies. Slåss tills det inte finns en droppe liv kvar i dig! Gå med piltangenterna, slåss/skjut med mellanslag, använd killstreak combos med uppåtpil, ta up och släpp vapen med nedåtpil. För varje runda blir du starkare och får tillgång till bättre vapen.
Skjutspel   14 sep 2011   Klick: 114 407   Betyg:
- En uppföljare på Papa's Burgeria men här ska du baka tacos. Du kommer få in beställningar från olika personer och sedan ska du göra som beställningen säger. Du ska lägga på de ingredienser kunden vill ha, och den vill inte bli missnöjd för då får du mindre poäng! Tutorialen är väldigt bra att gå igenom, då lär du dig spelet, lycka till!
Tankespel   3 jun 2011   Klick: 206 673   Betyg:
- Släpp lös din ilska och förstör allting i din väg. Skjut raketgevär, spräng dig själv i bitar, spetsa folk med spjut. Gå med pilarna och skjut med space. Efter varje bana får du pengar att uppgradera dina vapen för.
Skjutspel   29 apr 2011   Klick: 145 055   Betyg:
- City Siege är ett strategi/actionspel där du ska döda alla elakingar, samla stjärnor och rädda civila och VIP's. Du börjar med att styra en soldat, sedan kan du köpa fler. Du kan gå på uppdrag med 5 gubbar samtidigt. Alla har olika styrkor och svagheter, så bygg ihop den perfekta insatsstyrkan för att klara guldstjärna på varje bana. Du kan även uppgradera soldaterna var för sig. Styr genom att klicka på en sodlat, sedan är det WASD och musen för att skjuta.
Strategi   9 maj 2011   Klick: 45 568   Betyg:
- Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   27 jun 2011   Klick: 73 334   Betyg:
- Styr din egna glassbutik servera glass, lägga i och häll på tillbehör till glassen och sedan servera den, så bra och snabbt som möjligt. Ett stort spel som tar lång tid att klara ut, och det är inte lång tråkigt för det finns massvis att göra!
Strategi   8 aug 2011   Klick: 163 726   Betyg:
- Tjäna pengar för nya uppgraderingar till ditt fräna fordon. Köp nya bilar, och uppgradera ännu mera! Fartfyllt spel där du ska tjäna pengar på att skjuta ner zombies samt köra med en bil eller en stor lastbil i tuff terräng. Ju längre du kommer desto svårare blir terrängen.
Motor   24 dec 2011   Klick: 114 550   Betyg:
- Här kommer en ny version av fobtollssuccén Sport Heads Championships. I denna version väljer man ett lag i Premier League som man sedan spelar en turnering med. Efter varje spelad match erhåller du cash som du sedan kan köpa uppgraderingar för. Något annat nytt är att det finns nya banor.
Sport   28 nov 2011   Klick: 1 598 555   Betyg:
- Uppföljaren till Plazma Burst har vi nu här! Extremt skön spelkänsla, bra grafik och roliga samt svåra fiender! Ditt mål är att utplåna fiender och ta dig förbi olika hinder för att komma till slutet av banan. Ett väldigt underhållande spel. Spelet är dock extremt blodigt så jag rekommenderar att man är 15+.
Skjutspel   4 apr 2011   Klick: 130 814   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 44