Spel - 2009 - Högst betyg

Sida 1 / 17 Nästa
- Du är en galen pingvin som ska döda allt i din väg! Allt du dödar tappar föremål så som pengar, ammo och första hjälpen lådor. Använd dessa pengar till att uppgradera och köpa nya vapen så att du klara av det allt svårare motstånd som väntar efter varje bana.
Skjutspel   29 apr 2009   Klick: 564 505   Betyg:
- I Battle Gear ska du bygga soldater, pansarvagnar, båtar och flygplan för att ta över världen genom att döda motståndarens trupper och förstöra deras baser. Du panorerar skärmen med piltangenterna eller ASD+ZXC. Glöm inte att uppgradera dina gubbars vapen och skills!
Strategi   20 jan 2009   Klick: 334 240   Betyg:
- Du är en kille med en shoppingvagn som springer med den nedför en backe och hoppar in i vagnen mot ett grupp. Detta för att flyga så långt som möjligt och trixa. För varje hopp får tilldelas du poäng som du kan köpa rakter eller människor som uppgraderingar. Väljer du människor sitter de alltså i vagnen. Styr med piltangenterna.
Plattform   13 feb 2009   Klick: 810 267   Betyg:
- Ta över hela spelkartan genom att besegra alla andra motståndare i krig. På varje bana gäller det att förstöra motståndarens slott med hjälp av din hero och arme. Armen väljer du innan du börjar banan och då tillverkas soldater automatisk tills platserna för varje typ av soldat är fulla (det finns rätt många olika soldater). I början innan du startar en bana får du också välja vilket vapen du vill använda dig av. Efter varje bana kan du köpa uppgraderingar och grejor för dina cash du tjänar in. Det finns lite olika heroes att välja mellan.
Strategi   2 jul 2009   Klick: 369 874   Betyg:
- Tävla på cykel mot andra datorstyrda spelare. Flash bike racing. 20 förare och cyklar att låsa upp, 26 banor, 70 uppdrag, and 20 cykeltutor. Styr med piltangenterna och WASD för att kontrollera cykeln, X eller mellanslag för att hoppa, tuta med B (om du har tuta).
Sport   21 aug 2009   Klick: 585 186   Betyg:
- Du är en pingvin som ska lära dig att flyga. Till din hjälp har du en ramp som du glider på, ju längre du flyger ju mer pengar tjänar du. Använd dessa pengar till att köpa olika hjälpmedel, så som glidflygare och raketer för att flyga ännu längre. Uppdatera dessa och flyg längre än någon annan pingvin gjort tidigare! Lycka till!
Blandat   19 maj 2009   Klick: 303 593   Betyg:
- Ett grymt skjutspel där du styr ett skepp som konstant skjuter. Ditt mål är att klara spelet med så många poäng som möjligt. Du styr ditt skepp med musen. Sen efter varje bana kan du köpa olika uppgraderingar beroende på hur mycket pengar du har. Om det går segt kan du ändra kvaliteten med Q och stänga av musiken med M.
Skjutspel   23 jan 2009   Klick: 211 938   Betyg:
- Du är Frizle fraz som ska samla frizlar och ta nycklar för att komma vidare till nästa bana. Det finns sammanlagt 25 banor och man styr med piltangenterna. Frizle fraz hoppas automatiskt vilket gör spelet en gnutta svårare. Happy gaming!
Plattform   20 feb 2009   Klick: 265 603   Betyg:
- Många har försökt. Många har misslyckats? Har du det som krävs för att bli en kundvagns-hjälte? Du är en kille med en shoppingvagn som springer med den nedför en backe och hoppar in i vagnen mot ett grupp. Detta för att flyga så långt som möjligt och trixa. För varje hopp får tilldelas du poäng som du kan köpa rakter eller människor som uppgraderingar. Väljer du människor sitter de alltså i vagnen. Styr med piltangenterna. Hoppa med space.
Plattform   17 dec 2009   Klick: 674 119   Betyg:
- Ett stark beroendeframkallande spel där man ska besegra motståndarens bas på varje bana. Till din hjälp har du olika soldater och uppgraderingar av många olika slag. Skicka kraftfulla fiender till motståndarens bas för att skada den så hårt som möjligt. Allting du bygger kostar mana som hela tiden uppgraderas. Du kan också uppgradera hastigheten som manan produceras. Du styr skärmen med piltangenterna, skjuter med A (även S), i spelet finns även en grundlig genomgång på alla snabbkommandon man kan använda sig av.
Strategi   5 jan 2009   Klick: 255 301   Betyg:
- Hjälp Roy att driva en pizzarestaurang när Papa Luigi är borta. Toppa, baka, och servera pizzor för att få tillgång till bra tips på hur du kan locka fler kunder till restaurangen.
Action   18 feb 2009   Klick: 765 351   Betyg:
- Du är en dödskalle som ska skjuta figurer av olika slag. Du skjuter automatiskt. Om du håller in musen så strafar man skotten så att de går fast i den riktning siktet var när man tryckte. Efter varje spel så kan du köpa uppgraderingar och bättre skott. Det finns också ett berserker-alternativ som du kan göra när berserkerbaren står på fullt. Vill du pausa kan du trycka CTRL eller P annars är övriga styrning med musen.
Skjutspel   14 mar 2009   Klick: 156 582   Betyg:
- Placera olika smilies av olika former på varandra så stabilt att det hålla sig i minst 10 sekunder utan att ramla. I super stacker 2 finner vi 48 banor indelat i 4 svårighetsgrader. Du placerar ut saker med musen.
Tankespel   4 feb 2009   Klick: 991 473   Betyg:
- Ett strategiskt krigsspel där du ska bygga upp en arme för att besegra din motståndare. Du får pengar när du dödar motståndarna som du kan köpa mer stridsartilleri för. Det finns olika nivåer ett tips är att börja på normal eftersom easy är så pass lätt.
Strategi   17 mar 2009   Klick: 132 342   Betyg:
- Kör ifrån polisen med din svarta skåpbil innan tiden tar slut eller innan dom hinner gripa dig. Om du klarar uppdragen förtjänar du mer respekt och tjänar mer poäng. Använd sedan poängen till att uppgradera din bil med vapen för att lättare undvika polisen. Du får extra poäng om du lyckas preja polisbilarna tills dom sprängs, men om du krockar din egna bil får du avdrag! Lycka till!
Motor   8 apr 2009   Klick: 178 610   Betyg:
- Tower defence spel där du i vanlig ordning placerar ut dina soldater längst med banan på det vis du tror är mest effektivt. Se till att dom dödar alla fiender innan dom tar sig igenom banorna, du förlorar ett liv för varje gubbe som passerar. Glöm inte bort att du kan uppgradera dina soldater genom att klicka på dom, men för att kunna uppgradera en soldat krävs att soldaten har den erfarenhet som krävs vilket den har när den lyser rött!
Strategi   11 jun 2009   Klick: 114 111   Betyg:
- Året är 1944 och ditt uppdrag är att ta dig i land på Normandies kust och ta dig in i landet, men tyskarna kommer inte göra det lätt för dig. Du styr med musen och klickar dig till olika alternativ. Du kan också spela den tyska Campaignen på Armor Games hemsida. Genom att släppa iväg vågor med anfallare kan du avancera genom ingenmansland. Allt styrs med muspekaren. Du kan även köpa lite uppgraderingar som utvecklar bomber, soldater och skjutförmågor m.m.
Strategi   19 aug 2009   Klick: 121 101   Betyg:
- Förstör olika slott med hjälp av en katapult. Crush the castle är en kopia på spelet Castle clout för er som har spelat det. Du avfyrar katapulten genom att trycka med musen och klickar en gång till när du vill att ditt skott ska avfyras. Skotten sitter fast som i ett snöre i katapulten vilket gör att du kan reglera dina skott på ett bra sätt.
Skjutspel   22 maj 2009   Klick: 403 307   Betyg:
- Förstör slott genom att slunga stenar från din katapult. Du får poäng när du raserar slott eller träffar gubbarna som vaktar slotten. Ju fler poäng du får desto fler olika stenar och saker kan du använda dig av.
Skjutspel   30 mar 2009   Klick: 1 113 516   Betyg:
- Fånga alla flaskorna innan dom krossas mot marken. Ju fler flaskor du fångar ju mindre kläder har brudarna.
Suget   9 dec 2009   Klick: 2 083 217   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 17