Spel - 2010 - Högst betyg

Sida 1 / 31 Nästa
- Här ska du studsa sin boll på dem olika bitarna som hänger ovanför dig. Ibland så ramlar det ner saker från dem olika bitarna som du skjuter på, vissa är väldigt farliga o vissa är väldigt användbara! Det enda du gör är att använda din mus.
Klassiker   22 jul 2010   Klick: 136 428   Betyg:
- Det efterlängtade Chaos Faction 2! Nya vapen, nya skins, nya banor! Kontroller -Rör dig: piltangenterna -Z: attack 1 -X: attack 2 -Shift: Håll för att göra ett närkampsslag med vapnet -D: Droppa vapnet -Mellanslag: pausa spelet
Action   31 maj 2010   Klick: 216 435   Betyg:
- En uppföljare till det riktigt roliga pokerspelet Guvenor of Poker. Du är pokerspelare i västernmiljö och ska tjäna pengar på att spela poker i olika turneringar. För pengarna du tjänar kan du också köpa olika spelklubbar och tjäna pengar varje dag du äger ställena. För dig som inte kan reglerna i Texas Holdem så finns en fin tutorial i spelet. Gillar du poker rekommenderar vi starkt detta spel! Hum, så här i efterhand insåg jag att det här var ett demo.. Så inte lika bra som jag trodde innan.
Tankespel   14 aug 2010   Klick: 162 880   Betyg:
- Ett wormsliknande spel där du ska eliminera alla motståndare från banan, till din hjälp har du diverse vapen. Nytt med det här spelet är att du slåss på planeter, så istället för att ha en gravitation att räkna med när du skjuter måste du nu tänka på hur planeterna ser ut, och hur stora dom är för att kunna t.ex träffa någon på andra sidan planeten. Mycket underhållande spel!
Strategi   31 dec 2010   Klick: 67 112   Betyg:
- Skjut iväg snubben så långt du kan. En trevlig uppföljare till tidigare Homeland-spel :) God jul!!!!!!
Skjutspel   24 dec 2010   Klick: 95 919   Betyg:
- Riktigt bra multiplayerspel, spela mot folk från hela Europa tillsammans med dina kompisar, samla erfarenhet och utveckla din karaktär, köp nya vapen, spela olika spellägen osv. Det finns massor att göra! Ut och skjut!
Skjutspel   30 sep 2010   Klick: 142 724   Betyg:
- Staden har blivit attackerad av en fientlig armé! Bygg upp din armé med starka militärer och ta tillbaka gatorna! Försök att inte förstöra staden när du håller på! Styr med WASD och sikta/skjut med musen. Samla pengar genom att slutföra uppdragen som du ska, undvik att döda civila, och rädda vip-personer. När du har pengar kan du köpa nya soldater. Samla stjärnor för att levla dina soldater.
Strategi   13 dec 2010   Klick: 51 945   Betyg:
- Ett nytt tillägg till BTD4 med fyra nya banor och ett nytt spelläge som heter deflation mode. I deflation mode börjar du med 50 000 och ska överleva på dessa så länge som möjligt. Nytt är också tower specialties som du låser upp efter att ha klarat några banor.
Strategi   23 nov 2010   Klick: 384 808   Betyg:
- Här står din snabbhet och pricksäkerhet på spel. Du får välja mellan ett par cowboys och dem du inte väljer får du möta i hemska dueller, där ditt liv står på spel! I Gunblood möter du inte bara andra cowboys utan du får även pröva på att prickskjuta på bonus banorna. Du siktar med musen.
Skjutspel   30 nov 2010   Klick: 154 925   Betyg:
- Actionspel där du kan välja utseende på din gubbe, sedan hoppar du runt i en arena och ska skjuta andra. Du rör dig med WASD. Hoppa med W, ducka med S. Byt vapen på antingen 1-9 eller Q och E. Skjut med musen.
Skjutspel   1 mar 2010   Klick: 201 374   Betyg:
- Du ska få människorna att shoppa loss på din gata! Bygg så många och så bra köpcenter av olika slag som möjligt för att uppehålla och ta människornas pengar. Riktigt roligt spel, bygg köpcentrum och uppgradera dem för att klara banorna. Du kommer även behöva bygga olika föremål för att slöa ner deras framfart, som bänkar och tidningsställ.
Strategi   18 nov 2010   Klick: 74 238   Betyg:
- Ett väldigt blodigt spel där du ska placera ut olika saker som ska göra mos av din gubbe. Ett ganska underhållande spel. Med tanke på att det är väldigt blodigt så rekommenderar vi att bara 15+ spelar spelet. Lycka till!
Action   28 dec 2010   Klick: 116 081   Betyg:
- Epic War 4 får dig att framstå som oövervinnerlig. Strid emot bossar, kämpa dig igenom massor av levels fixa nya heroes, köp nya spells. Tycker du det är för lätt? Testa gärna nivån "epic" så blir det nog inte väldigt lätt längre. Spelet styrs med hjälp av piltangenterna och musen, ett väldigt fint spel med härlig grafik!
Action   23 jul 2010   Klick: 140 563   Betyg:
- Det du trodde var ett fint pris visade sig vara anställning på en hamburgerrestaurang. Här gäller det att vara duktig på ha koll på många saker, du måste ta emot beställningar, grilla hamburgare och bygga hamburgare på samma gång. Det börjar lätt, men det blir VÄLDIGT svårt att hålla koll på allting senare.
Tankespel   10 dec 2010   Klick: 234 748   Betyg:
- Age of War 2 är en blandning mellan ett försvar-spel och ett strategispel. Målet är att förstöra fiendens bas samtidigt värna din. Du kan bygga torn för att försvara din bas och enheter att anfalla fiendens. Det unika med age of war-spelen är att tiden utvecklas successivt från stenåldern till lite längre fram än nutid.
Strategi   17 feb 2010   Klick: 360 235   Betyg:
- Du är en pokerspelare i vilda västern. Du börjar med 600 dollar på fickan. För dessa kan du spela poker (Texas Holdem) eller köpa in dig på delar av hus där man spelar poker (vilket gör att du får intäkter varje dag). Ta över stad för stad och köp fler och fler ägodelar. Det hela bygger på att investera rätt och spela bra poker, förhoppningsvis blir du rik på kuppen :)
Tankespel   25 jan 2010   Klick: 390 488   Betyg:
- Driv en restaurang, gör dina kunder nöjd, tjäna pengar och uppgradera saker i din restaurang. Anställ bra kockar och annat skoj. Lagom stressigt spel!
Action   8 maj 2010   Klick: 91 299   Betyg:
- Gör så mycket skada som möjligt på din provdocka som sitter som testpilot i en bilkrasch. Styr med piltangenterna eller WASD efter att du krockat med bilen mot väggen. Sen ska du försöka ta dig så långt som möjligt och få poäng att uppgraderingar för (bättre bilar, jetpacks, armors osv).
Motor   15 sep 2010   Klick: 71 070   Betyg:
- Julens svåraste spel?! Väldigt välgjort spel som liknar Guitar hero på många vis. Nytt är att du kan välja mellan två spellägen, ett är att bara klicka på en knapp vid rätt tillfälle, men sedan finns det även ett hardcore-mode som är riktigt svårt. Där måste du både hålla i strängen med en knapp och spela på strängen med en annan knapp, dvs hålla in 1-5 och samtidigt trycka enter. RIKTIGT svårt! Riktigt sköna låtar också!
Action   20 dec 2010   Klick: 113 874   Betyg:
- Du ska träna upp din anka och bli snabbare och starkare. Piltangenterna används i det här gulliga spelet.
Strategi   16 mar 2010   Klick: 1 223 954   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 31