Spel - Mmo - Senaste

- Bygg det fetaste fortet och försvara det från andra spelare och fiendevågor.
Mmo   13 jun 2013   Klick: 14 827   Betyg:
- Ett webbläsarspel där du ska slåss mot zombies. Det utspelar sig i framtiden och har rolig grafik :)
Mmo   12 jun 2013   Klick: 4 366   Betyg:
- Joina ett av dom tre lagen och var med och kriga om områden i rymden. Du har din egen bas som du ska utveckla osv.
Mmo   20 maj 2013   Klick: 3 242   Betyg:
- Börja som ung trollkarl och utbilda dig inom magins alla konster. När du lärt dig utnyttja dina magiska krafter så får du uppdraget att rädda skolan från den onda Malistaire-draken. Det är rätt likt Harry Potter. Dina uppdrag består av att samla guld, utrustning och erfarenhet för att öka din nivå. Världen har offentliga platser, fall, minispel och Pvp-arenor. Perfekt spel för den som gillar trollkarlar.
Mmo   14 jan 2013   Klick: 36 612   Betyg:
- Nu släpper EASports den gamla klassikern Command & Conquer som webbläsarspel. För er som inte spelat originalet är det som ett vanligt strategispel som bygger på resurshantering.
Mmo   9 jan 2013   Klick: 6 578   Betyg:
- Webbaserat MMO-strategispel där du bestämmer över en stad som du ska bygga stark på resurser och militärstyrka. Utkämpa stora slag där du kan vara taktisk och röra dina hjältar och trupper precis som du vill.
Mmo   3 jan 2013   Klick: 3 482   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 3 000 noga utvalda onlinespel att spela. Om du har svårt att välja så kan du slumpa ett spel eller kika på vår lista med topp 250 spel

Mer onlinespel