Spel - Mmo - Senaste

- Remnants of Skystone är ett väldigt fint spel där du ska göra uppdrag, döda monster, gå upp i level , köpa nya saker och massa annat. Du styr med piltangenterna, hoppar med A och slår med S. Ett väldigt underhållande spel, som man kan spendera massvis av tid på!
Mmo   14 dec 2010   Klick: 17 281   Betyg:
- Skapa ett eget maffiaspel och tjäna pengar på spelet. Det är gratis att skapa ett spel, men när folk spelar det så kan man smsa i spelet som du sedan tjänar pengar på. Dessutom kan du modifiera massor med saker i ditt egna spel och göra det personligt. Bland annat byta design, ändra historier, skriva meddelanden lite här och var osv. Jesper.nu har skapat ett eget maffiaspel på prisonlife.se för er som vill testa. Detta är den svenska versionen av mafiacreator.com för er som vet vad det är för något.
Mmo   11 nov 2010   Klick: 32 451   Betyg:
- Castle of Heroes går ut på att du ska träna upp din hjälte och bli så bra som möjligt. Du ska också ta över olika byggnader, men det kan du inte göra förrän du är stark nog. För att bli så stark som möjligt så behöver du bygga olika byggnader. Byggnader är väldigt dyra och då måste du göra olika uppdrag för att få ihop så du kan bygga byggnader och skapa din armé som du sedan ska kriga med.
Mmo   7 apr 2010   Klick: 73 278   Betyg:
- Du är en gladitor som ska slåss i olika arenor. Sen kan du köpa rustningar och vapen för guld och silvermynt. När du slåss får du erfarenhet och efter tag går du upp i nivå och får tillgång till bättre vapen och legreringar m.m.
Mmo   11 jan 2010   Klick: 36 320   Betyg: