Spel - Strategi - Mest kommentarer

Sida 1 / 3 Nästa
- Du ska träna upp din anka och bli snabbare och starkare. Piltangenterna används i det här gulliga spelet.
Strategi   16 mar 2010   Klick: 1 224 070   Betyg:
- Träna upp din kille så att han blir ett svin för att få brudar och respekt hos andra killar. Det tar rätt så lång tid att nå douchebag, men man blir ganska lätt beroende av det här spelet.
Strategi   19 sep 2010   Klick: 504 572   Betyg:
- Ditt mål är att förgöra världen med virus, parasiter eller bakterier. Du uppgraderar dina virus för att vetenskapen inte ska klara av att göra ett motgift. Du anpassar det så att det kan spridas via luft/båt/insekter/skadedjur. Man kan även spela på två olika nivåer. "Realistic" och "Relaxed" Relaxed är den enkla versionen. Det finns även en video-tutorial som visar spelet.
Strategi   2 mar 2010   Klick: 119 717   Betyg:
- Försvara ditt fort mot anfallande fiender. Börja på lättaste nivåen, den är inte ens lätt.. =) Det finns totalt 4 olika svårighetsnivåer. Uppgradera dina soldater och döda motståndarna. Du vinner när du har sönder fiendens bas.
Strategi   13 maj 2010   Klick: 169 743   Betyg:
- Uppföljaren till det populära Ducklife. I uppföljaren hittar vi nya roliga världar och en ny skill som är bergsklättring. Som i det tidigare går det ut på att träna upp din anka. Här ska du träna upp den inför ank-VM.
Strategi   16 jul 2010   Klick: 90 982   Betyg:
- Nyaste swords and sandals, nu är det mer avancerat, dels så måste du levla genom att vinna på en slags spelplan, men sen är det också en massa minigames. Kul tidsfördriv!
Strategi   8 okt 2010   Klick: 200 572   Betyg:
- Age of War 2 är en blandning mellan ett försvar-spel och ett strategispel. Målet är att förstöra fiendens bas samtidigt värna din. Du kan bygga torn för att försvara din bas och enheter att anfalla fiendens. Det unika med age of war-spelen är att tiden utvecklas successivt från stenåldern till lite längre fram än nutid.
Strategi   17 feb 2010   Klick: 360 347   Betyg:
- Ett nytt tillägg till BTD4 med fyra nya banor och ett nytt spelläge som heter deflation mode. I deflation mode börjar du med 50 000 och ska överleva på dessa så länge som möjligt. Nytt är också tower specialties som du låser upp efter att ha klarat några banor.
Strategi   23 nov 2010   Klick: 384 991   Betyg:
- Ta över världen genom att ta över världsdel för världsdel med ditt dödliga zombievirus. Utplåna städer och köp uppgraderingar och bättre vapen för pengarna du får när du dödar människor. Du har också olika typer av vapen som låses upp efter hand i spelet. Bland är vapen nr 4 Michael Jackson som kommer in och dansar. Det här spelet kan ta ganska lång tid att klara med det är det värt med tanke på alla små trevligheter som man kan hitta, bland annat träffar vi på Spindelmannen och terrorister i New York. Perfekt för den med mycket tid över! Varning: Beroendeframkallande!
Strategi   15 apr 2010   Klick: 1 716 210   Betyg:
- Kolonisera världen med hjälp av dina armeer och dina magier. För att flytta armeer drar du musen mellan byggnaderna och för att använda magier trycker på menyn nere till vänster (förutsatt att du har tillräckligt med kristaller). Ta över världen mer och mer bana för bana. I spelet finns en enkelt tutorial som beskriver hur man flyttar armeer mellen olika kolonier. Gl hf! Varning: Beroendeframkallande!
Strategi   2 jan 2010   Klick: 74 677   Betyg:
- Ett spel där du ska bygga en armé av soldater och kriga mot motståndaren och ta över hela banan. Du börjar med att välja en hjälte, sen till hjälten så sätter du nya gubbar i den armén. Du kan uppgradera hjältens level för att kunna ha fler gubbar i dina arméer.
Strategi   28 jan 2010   Klick: 125 591   Betyg:
- Du måste försvara ditt fort mot anstormande trupper! Det finns tre sorters vapen, kastvapen, pilbåge och skjutvapen. För varje monster du dödar får du erfarenhet, som du använder för att köpa nya vapen och liknande. För att använda kastvapen håller du in musknappen och siktar högt/lågt på skärmen. Tänk på att du kan ladda om ett vapen samtidigt som du använder ett annat.
Strategi   8 nov 2010   Klick: 65 555   Betyg:
- Du ska skydda din stad mot anfallande zombies genom att skicka ut bönder och olika soldater för att trycka tillbaka alla zombies. Börjar ganska lätt men blir väldigt svårt när du klarat några levels.
Strategi   23 dec 2010   Klick: 242 719   Betyg:
- Placera ut vakttorn för att skjuta ner alla blobbar som försöker ta sig förbi. Uppgradera och bygg så smart som möjligt.
Strategi   18 apr 2010   Klick: 293 729   Betyg:
- Skydda ditt form mot anfallande får, fåglar och soldater. Detta gör du genom att använda massa olika vapen och anlita egna soldater och uppgradera ditt fort. Spelet är en blandning av RPG och "defend the castle".
Strategi   22 jan 2010   Klick: 282 962   Betyg:
- Spelet Endless war fortsätter! I detta spel kan du spela som USA, Tyskland eller Sovjet i andra världskriget. Målet är att besegra sin fiende, genom att sätta ut skyttegravar, skyttetorn, fort m.m. spelet är kul och är ett bra tidsfördriv. VARNING: beroendeframkallande!!! Lycka till
Strategi   2 jul 2010   Klick: 79 612   Betyg:
- Du ska få människorna att shoppa loss på din gata! Bygg så många och så bra köpcenter av olika slag som möjligt för att uppehålla och ta människornas pengar. Riktigt roligt spel, bygg köpcentrum och uppgradera dem för att klara banorna. Du kommer även behöva bygga olika föremål för att slöa ner deras framfart, som bänkar och tidningsställ.
Strategi   18 nov 2010   Klick: 74 390   Betyg:
- Ett wormsliknande spel där du ska eliminera alla motståndare från banan, till din hjälp har du diverse vapen. Nytt med det här spelet är att du slåss på planeter, så istället för att ha en gravitation att räkna med när du skjuter måste du nu tänka på hur planeterna ser ut, och hur stora dom är för att kunna t.ex träffa någon på andra sidan planeten. Mycket underhållande spel!
Strategi   31 dec 2010   Klick: 67 270   Betyg:
- En blandning av bubble tanks-spelen och tower defense. Placera ut vakttorn för att hindra bubblorna för att åka förbi till deras mål. Varje vakttorn kan du sedan uppgradera med olika egenskaper för att bäst klara varje bana. Unikt för detta TD-spel är att man kan bygga ihop vakttorn om man kombinerar upp till 16 vakttorn. Läs tutorialsarna i spelet för att lära dig extra funktioner. Ett tips för BTTD-pros är att använda hotkeys!
Strategi   5 jan 2010   Klick: 81 593   Betyg:
- Staden har blivit attackerad av en fientlig armé! Bygg upp din armé med starka militärer och ta tillbaka gatorna! Försök att inte förstöra staden när du håller på! Styr med WASD och sikta/skjut med musen. Samla pengar genom att slutföra uppdragen som du ska, undvik att döda civila, och rädda vip-personer. När du har pengar kan du köpa nya soldater. Samla stjärnor för att levla dina soldater.
Strategi   13 dec 2010   Klick: 52 120   Betyg:
1 2 3