Spel - Strategi - Mest kommentarer

Sida 1 / 4 Nästa
- Ditt uppdrag är att rädda några björnar som hålls gisslan. Du styr ca 5 björnar som har olika egenskaper.
Strategi   15 feb 2012   Klick: 121 414   Betyg:
- DuckLife är tillbaka med ett nytt, riktigt roligt spel! Träna dina ankor på olika sätt för att vinna i turneringarna! Du kan ha flera ankor som du tränar på samma gång, och det krävs mycket träning för att du ska maxa ur dina ankor!
Strategi   24 feb 2012   Klick: 112 621   Betyg:
- Stort rpg-spel, du spelar en hjälte som ska vinna mot fiendebasen. Du kan skapa trupper och köpa olika föremål för att besegra fienden. Du har även en mängd olika anfall du kan använda.
Strategi   19 maj 2012   Klick: 63 931   Betyg:
- Försvara din bas mot anstormade fiender samtidigt som du ska förstöra motståndarens bas. Bygg torn för att försvara din bas och bygg trupper för att förstöra motståndarens. Tjäna ihop mycket pengar för att kunna köpa dyrare och flera trupper. Kan du ta dig genom alla 11 nivåer på svåraste? Du använder musen, Lyckta till!
Strategi   26 jan 2012   Klick: 81 218   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Det finns 4 olika banor där du ska försvara dig på. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   31 maj 2012   Klick: 32 660   Betyg:
- Försvara staden mot anfallande orker! Detta gör du genom att använda din muspekare, den är allt i allo. Du kan samla resurser, bygga byggnader, bygga gubbar, döda fiender och hela dina gubbar med din muspekare. Så allt handlar om att spendera tiden väl. Uppgraderar du din huvudbyggnad så kan du samla resurser snabbare, men det går åt värdefulla resurser till den också!
Strategi   2 maj 2012   Klick: 63 498   Betyg:
- Här kommer fortsättningen på succéserien av spel "Ultimate Assassin". Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   8 jul 2012   Klick: 29 534   Betyg:
- Bygg affärer i olika städer och tjäna pengar. Ju mer pengar du tjänar desto fetare affärer kan du bygga. Målet är alltså att tjäna deg. Spelet tar ett tag att ladda så håll ut!
Strategi   17 jul 2012   Klick: 41 888   Betyg:
- Ett roligt spel där du ska driva en pannkaksrestaurang. Du tar beställningar, steker och toppar pannkakorna. Det här spelet tar lång tid att klara av men det finns mycket saker att göra och så är det ju roligt också!
Strategi   7 mar 2012   Klick: 143 373   Betyg:
- I Takeover ska du ta över hela kartan med dina strategiska metoder. Träna svärdsmän, pilbågsskyttar, riddare m.m. för att ta över slott och byggnader. Bygg farmer för att få plats med fler trupper. Tjäna mer pengar på att bygga guldgruvor. Bygg obelisker för att tjäna mana. Sen har också ett gäng spells du kan köra.
Strategi   26 sep 2012   Klick: 33 431   Betyg:
- Du är flickvännen till en douchebag. Målet i spelet är att skaffa så många facebook-vänner som möjligt, köpa alla kläder i butikerna, operera dina bröst och läppar osv. Lite lagom stereotypt så där! En lite jobbig bugg i spelet är att man ibland inte får betalt när man har jobbat..
Strategi   2 jul 2012   Klick: 96 596   Betyg:
- Flyg med din tomte upp i luften och tjäna pengar till nya uppgraderingar. Gör så att han blir snyggare, och även snabbare och bättre på att flyga! Genom att uppgradera så kan du även göra så att du får mera pengar på banan och kan uppgradera snabbare!
Strategi   11 jan 2012   Klick: 30 708   Betyg:
- Äntligen är uppföljaren här! Sprid virus och få hela världen att bli zombies! Du kan uppgradera dina zombies på massa olika sätt, sen kan du köpa extrazombies och mängder av andra förbättringar.
Strategi   11 jun 2012   Klick: 40 869   Betyg:
- Burrito Bison är tillbaka för att mosa fler gummibjörnar i denna episka uppföljare! Det visade sig att du glömde din plånbok i gummilandet, så nu ska du tillbaka och hämta den! Fler uppgraderingar, fler banor, fler gummibjörnar att mosa!
Strategi   5 mar 2012   Klick: 56 220   Betyg:
- Ett nytt grävarspel där du ska utföra uppdrag och leta efter spännande saker i underjorden. Uppgradera din grävare så du kan komma djupare i jorden och hitta värdefullare saker.
Strategi   13 maj 2012   Klick: 28 552   Betyg:
- Ta dig an detta äventyrsspel och ge dig ut på en episk resa. Din resa genom Calderia kommer att innehålla mycket faror så det gäller att just du är det bästa krigaren. Du kan välja mellan 3 klasser i spelet, Mage, Warrior eller Rogue. Du spelar spelet med musen.
Strategi   16 aug 2012   Klick: 17 084   Betyg:
- Uppföljaren på tidigare Creeper-spel, fast denna gång ser man från sidan istället för uppifrån. Gräv ut mineraler och bygg reaktorer för att kunna bygga vapen mot den utomjordiska massan.
Strategi   13 jan 2012   Klick: 18 660   Betyg:
- Som namnet säger så ska du skydda dina nötter som ligger i boet mot massvis av olika monster. Genom att uppgradera dina vapen så kommer du skjuta snabbare, starkare och fler till exempel kulor eller pilar. Ett väldigt underhållande spel som tar en stund att klara ut, lycka till!
Strategi   26 dec 2012   Klick: 42 061   Betyg:
- Sätt ihop ett lag som passar bra ihop, sedan går du ut i strid. Samla pengar till att uppgradera och utveckla ditt lag för att bli så starkt som möjligt. Målet är att vinna sista matchen efter att ha spelat så få matcher som möjligt på vägen dit.
Strategi   24 okt 2012   Klick: 13 878   Betyg:
- Erövra världen med dina soldater. Ta över land för land. Efter ett tag kan du även spela Tower Defense på varje bana. Det är bra för du får du lättare uppdrageringspoäng att köpa fina saker med. Tidskrävande spel, men väldigt skönt när man klarat det sen :)
Strategi   8 nov 2012   Klick: 27 440   Betyg:
1 2 3 4