Spel - Motor - Högst betyg

Sida 1 / 3 Nästa
- Gör så mycket skada som möjligt på din provdocka som sitter som testpilot i en bilkrasch. Styr med piltangenterna eller WASD efter att du krockat med bilen mot väggen. Sen ska du försöka ta dig så långt som möjligt och få poäng att uppgraderingar för (bättre bilar, jetpacks, armors osv).
Motor   15 sep 2010   Klick: 71 219   Betyg:
- Bladning av zombieslakt och bilspel. Satsa allt för att komma ut ur staden. Försök köra över så mycket zombies som möjligt för extra poäng, och undvik civila. Köp olika uppgraderingar till din bil för att göra den tåligare/snabbare/starkare.
Motor   4 nov 2010   Klick: 147 658   Betyg:
- Ganska simpelt och roligt spel, du ska köra traktorn in i mål utan att gå sönder, för att göra det hela svårare har du ofta något föremål efter traktorn som inte får förstöras heller. Få bonuspoäng om du åker snabbt, men då riskerar du mycket också! Spela med piltangenterna/WASD.
Motor   14 dec 2010   Klick: 201 710   Betyg:
- Styr dina coola fordon och gör massvis med roliga tricks för att få den bästa poängen! Genom att klara banorna så får du nya fordon och nya trick. Du kan även göra massa annat i spelet, väldigt underhållande! Du styr med piltangenterna, gör tricks med mellanslag och X använder din special sak som ökar din fart.
Motor   10 dec 2010   Klick: 97 150   Betyg:
- Kör monstertrucken utför rampen med piltangenterna. Försök åk och flyga så lång som möjligt för att få poäng att köpa uppgraderingar för. Försöka att göra alla 8 uppdrag!
Motor   17 jan 2010   Klick: 2 641 063   Betyg:
- Åk med en bil på färgade streck. Du styr med WASD sen byter du färg på bilen med piltangenterna. Första banorna är enkla, men efter ett tag behöver du byta färg på bilen för att kunna åka på linjerna. Alla färger kan åka på blå linjer men t.ex. på gröna linjer måste bilen vara grön. Det gäller alltså att ha rätt färg på bilen vid rätt tillfälle.
Motor   18 feb 2010   Klick: 124 621   Betyg:
- I Air Transporter ska du utföra olika uppdrag med din helikopter. Det kan vara att släcka bränder, bygga hus m.m. Du måste kunna balansera helikoptern väl så att du utför arbetet snabbt, men bra. Tangenterna som du använder är: AD för att slänga ut repen, Z och C för att ta in dem. För att ta in båda så kan du även ta vänster musknapp. Väldigt roligt!
Motor   9 nov 2010   Klick: 277 207   Betyg:
- Du kör en helikopter genom svår terräng. Undvik farorna i tunneln och flyg helikoptern genom att hålla trycka med musen. Kom så långt som möjligt utan att dö.
Motor   1 feb 2010   Klick: 546 778   Betyg:
- I detta coola truck spel ska du köra din lastbil så långt som möjligt för att få så mycket pengar som möjligt. Du uppgraderar din lastbil för dem pengar som du kör in. Du kan uppgradera till exempel öka din speed, så att du har mer bränsle i tanken m.m. Du styr med piltangenterna, ett väldigt roligt spel!
Motor   15 nov 2010   Klick: 98 290   Betyg:
- Tävla mot asynkroniserade moståndare. Du kan tävla i snabbrace eller lira turneringar med olika svårighetsgrader. Styr med piltangenterna.
Motor   8 nov 2010   Klick: 45 419   Betyg:
- Åk runt med motorhoj och samla så många guldmynt som du hittar. Du byter färdriktning med mellanslag. Resten styrs med piltangenterna. Spelet går inte på tid vilket är riktigt skönt. Faktum är att detta är nog bland de trevligare motorcross-spelen lagt lirat.
Motor   26 jul 2010   Klick: 194 868   Betyg:
- Här ska du styra trafiken med hjälp av trafikljusen. Ett ganska så simpelt, men roligt spel! Du byter färg på trafikljusen med hjälp av musen.
Motor   30 jul 2010   Klick: 44 065   Betyg:
- En fin kopia av spelet Mario Kart som jag tror de flesta tycker är roligt. Det finns 6 karaktärer, 6 banor och 4 kupper att vinna. När du vinner kupper får du pengar som du kan köpa saker för i shoppen. Kontrollerna är enkla: piltangenterna + mellanslag.
Motor   17 maj 2010   Klick: 143 128   Betyg:
- Här ska du köra en eller flera fordon för att sedan köra över för att sedan döda människor. Du använder endast musen i detta spel, en shortkey vore att trycka R ifall du vill starta om spelet. Ett väldigt simpelt spel, där du bara ska vänster klicka på bilen så den åker i en viss hastighet, så den dödar en viss människa på banan så du går vidare till nästa nivå. För att du sedan ska komma till nästa nivå så måste du stanna bilen, det gör du med hjälp av vänster klick igen, samma som du gjorde när du startade bilen.
Motor   27 jul 2010   Klick: 89 822   Betyg:
- Välj vinkel på rampen, titta hur långt du måste hoppa och bara kör! Ditt mål är att spränga ett visst antal bilar genom att köra en bil på ett hopp, och som sedan ska köra in i dem staplade bilarna. Ett ganska lätt spel, men många banor att klara ut!
Motor   12 dec 2010   Klick: 98 031   Betyg:
- Du ska köra genom en bana med din truck, du kör med piltangenterna och byter riktning med SPACE. Döda så många soldater som möjligt och försök ta dig imål oskadd. Samla också poäng genom att förstöra bilar och andra föremål.
Motor   22 mar 2010   Klick: 385 913   Betyg:
- Sött bilspel där du ska göra olika uppdrag för att låsa upp fler banor. Det finns fyra olika världar att spela på. Klara alla och du blir en drift runner pro! Du får extra poäng om du driftar.
Motor   2 maj 2010   Klick: 90 141   Betyg:
- Kör lite skön motocross. Det finns 9 banor, 3 dirtbikes och fem olika tricks att göra. På varje bana ska du trixa så du får tillräckligt många poäng för att komma vidare.
Motor   19 sep 2010   Klick: 99 821   Betyg:
- Sätt dig bakom ratten i detta snabba, 3D-stuntspel. Utför tricks och stunts i coola miljöer, hugg power-ups som nitro och teleport att förbättra dina förmågor. Prova spännande spellägen som Air Speed Freak eller Trick Master. Man måste installera ett tillägg för att spelet ska fungera. Det är inget farligt och går snabbt!
Motor   15 jan 2010   Klick: 171 559   Betyg:
- Ett ganska så enkelt bilspel där du ska trixa inför publiken i Las Vegas. Du har också en turbobar som ökar när du gör tricks. När den är full så får du turbo och åker fortare. Tricksa med 1-4 och gasa med piltangenterna, sen hoppar du med mellanslag.
Motor   21 jun 2010   Klick: 72 324   Betyg:
1 2 3