Spel - Motor - Senaste

- Ganska simpelt och roligt spel, du ska köra traktorn in i mål utan att gå sönder, för att göra det hela svårare har du ofta något föremål efter traktorn som inte får förstöras heller. Få bonuspoäng om du åker snabbt, men då riskerar du mycket också! Spela med piltangenterna/WASD.
Motor   14 dec 2010   Klick: 196 867   Betyg:
- Välj vinkel på rampen, titta hur långt du måste hoppa och bara kör! Ditt mål är att spränga ett visst antal bilar genom att köra en bil på ett hopp, och som sedan ska köra in i dem staplade bilarna. Ett ganska lätt spel, men många banor att klara ut!
Motor   12 dec 2010   Klick: 93 234   Betyg:
- Styr dina coola fordon och gör massvis med roliga tricks för att få den bästa poängen! Genom att klara banorna så får du nya fordon och nya trick. Du kan även göra massa annat i spelet, väldigt underhållande! Du styr med piltangenterna, gör tricks med mellanslag och X använder din special sak som ökar din fart.
Motor   10 dec 2010   Klick: 92 368   Betyg:
- Du ska köra så fort som möjligt med din neonbil! :) Undvik lila bilar, dom kan knuffa av dig från banan, och dom gör att du tappar "turbokraft", men kör in i röda bilar, då går dom sönder och du får turbokraft! Styr med pilarna/WASD och aktivera turbo med mellanslag/X. Du kan uppgradera din bil en massa, sedan till slut låsa upp en superbil.
Motor   3 dec 2010   Klick: 35 585   Betyg:
- Styr din flygande buss och hämta och lämna passagerare. Tänk på att du inte kan åka in i alltför mycket grejer och att kunderna väntar inte alltför länge. Du styr med musen.
Motor   2 dec 2010   Klick: 120 877   Betyg:
- Lasta din bil med lådor och kör din tuffa truck genom svår terräng! Ett väldigt fartfyllt spel, också svårt. Du styr med piltangenterna. Tänk på att du måste ha några lådor kvar till slutet, helst alla annars får du köra om banan!
Motor   2 dec 2010   Klick: 103 688   Betyg:
- Bogsera bilar med hjälp av en bärgningsbil. Bilarna ska sedan bogseras till en speciell plats. Ett ganska så svårt spel, men underhållande! Tänk på att inte köra in i väggen för då förlorar du ett liv.
Motor   28 nov 2010   Klick: 39 330   Betyg:
- Nick Racers Revolution 3D är ett fint spel med skön spelkänsla och bra grafik. Man ska köra emot 2 motståndare i andra bilar, och såklart försöka vinna. Man kan plocka upp olika paket från banan som ger dig fördelar till att vinna. Det kan vara extra fart, eller vapen som kan få dem andra att sakta ner. Du styr med piltangenterna och skjuter med Z, samt hoppar med mellanslag.
Motor   27 nov 2010   Klick: 40 729   Betyg:
- Kör din tuffa båge över hinder och över zombies. Du ska döda ett antal zombies för att klara banan, och därefter komma till nästa bana. Du styr med piltangenterna.
Motor   27 nov 2010   Klick: 16 677   Betyg:
- Väldigt välgjort onlinespel där du ska tävla mot andra spelare, eller mot din egen tid. Väldigt avancerat system där du kan uppgradera din bil på massa sätt, och styla den med massor av olika uppgraderingar. Kräver Unity 3D som är ett gratis program du kan ladda hem från http://unity3d.com/ - Virusfritt.
Motor   21 nov 2010   Klick: 56 090   Betyg:
- I detta coola truck spel ska du köra din lastbil så långt som möjligt för att få så mycket pengar som möjligt. Du uppgraderar din lastbil för dem pengar som du kör in. Du kan uppgradera till exempel öka din speed, så att du har mer bränsle i tanken m.m. Du styr med piltangenterna, ett väldigt roligt spel!
Motor   15 nov 2010   Klick: 93 606   Betyg:
- I Air Transporter ska du utföra olika uppdrag med din helikopter. Det kan vara att släcka bränder, bygga hus m.m. Du måste kunna balansera helikoptern väl så att du utför arbetet snabbt, men bra. Tangenterna som du använder är: AD för att slänga ut repen, Z och C för att ta in dem. För att ta in båda så kan du även ta vänster musknapp. Väldigt roligt!
Motor   9 nov 2010   Klick: 272 396   Betyg:
- Tävla mot asynkroniserade moståndare. Du kan tävla i snabbrace eller lira turneringar med olika svårighetsgrader. Styr med piltangenterna.
Motor   8 nov 2010   Klick: 40 458   Betyg:
- Bladning av zombieslakt och bilspel. Satsa allt för att komma ut ur staden. Försök köra över så mycket zombies som möjligt för extra poäng, och undvik civila. Köp olika uppgraderingar till din bil för att göra den tåligare/snabbare/starkare.
Motor   4 nov 2010   Klick: 142 303   Betyg:
- Riktigt skoj berg-o-dal-banespel där du kör din racer och har bara ett mål i sikte, att vinna. Samla pengar genom att vinna lopp, sedan kan du uppgradera din bil så du kan vinna svårare lopp. Lite likt track mania.
Motor   30 okt 2010   Klick: 52 545   Betyg:
- I Motobots ska du styra en motorcykel som du sedan ska ta igenom ganska lätta banor, men det svåra är att vinna. För att du ska vinna så måste du klara speed-bonus uppdraget, som dyker upp ibland. Du styr med piltangenterna, och utför speed-bonus uppdraget med piltangenterna.
Motor   25 okt 2010   Klick: 48 664   Betyg:
- Kör lite skön motocross. Det finns 9 banor, 3 dirtbikes och fem olika tricks att göra. På varje bana ska du trixa så du får tillräckligt många poäng för att komma vidare.
Motor   19 sep 2010   Klick: 95 165   Betyg:
- Tredje spelet i monster truck maniac-serien. Spelet består av massa mindre spel där du ska göra olika uppdrag med din monster truck. Styr med piltangenterna och musen.
Motor   17 sep 2010   Klick: 176 620   Betyg:
- Gör så mycket skada som möjligt på din provdocka som sitter som testpilot i en bilkrasch. Styr med piltangenterna eller WASD efter att du krockat med bilen mot väggen. Sen ska du försöka ta dig så långt som möjligt och få poäng att uppgraderingar för (bättre bilar, jetpacks, armors osv).
Motor   15 sep 2010   Klick: 65 603   Betyg:
- Du är döden på cykel under den Viktorianska eran. Samla dödsskallar, gör snygga tricks och åk omkull andra människor som står i din väg. Hoppa med space och åk med piltangenterna.
Motor   21 aug 2010   Klick: 80 141   Betyg:
1 2 3