Spel inlagda av Nihongo

Sida 1 / 1
- Här spelar du som en samuraj som ska springa runt och döda olika monster som kommer i ens väg. Det finns mycket special attacker som man kan göra och det gör du med hjälp av att hålla in och dra musen åt vissa håll. Allting kommer du få reda på i spelets gång, du går med WASD.
Action   26 dec 2011   Klick: 7 809   Betyg:
- Du styr ett gammaldags propellerplan och ska skjuta ner fienderna. Spela antingen story eller mot en kompis, skjut ner fienden före han skjuter ner dig. Styr med piltangenterna, skjut med mellanslag.
Action   25 dec 2011   Klick: 12 135   Betyg:
- Målet är att ta över banan med dina sumosnubbar, som gillar att äta ris. När du håller musen över dina gubbar (dom rosa) så växer dom. Men om du stöter i en annan samtidigt som du äter så byter dom till motståndarna. När du har slagit in i motståndarna tillräckligt många gånger kommer dom att gå över till din sida, så du kan mata upp dom och få en stor sumoarmé!
Strategi   5 jul 2011   Klick: 37 338   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 5 000 noga utvalda onlinespel att spela. Missa inte vår lista med topp 250 spel.

Mer onlinespel