Spel inlagda av psykfall

- Ett galet motorcykelspel där du möter ett gäng andra datorstyrda motståndare. Uppgradera din motorcykel, lås upp nya banor och satsa låtsaspengar på olika race. Lycka till!
Motor   22 okt 2012   Klick: 9 530   Betyg:
- Pingvinerna har hittat till racingbanan i detta galna spel. Spelsättet påminner om supermario kart när man kan köra på vissa saker så får man vapen osv. Lycka till!
Motor   23 sep 2012   Klick: 12 358   Betyg:
- 5 olika Monster Trucks och 6 olika banor som du ska bemästra i detta spelet. Du tävlar mot ett gäng andra datorstyrda trucks. Hoppa på hopp och samla nitromynt för att få boost som kan behövas för att vinna alla race.
Motor   20 sep 2012   Klick: 21 908   Betyg:
- Ett coolt flygracing spel gjort i 3d. Klara dig genom alla checkpoints inom angiven tid för att klara varje bana. Det finns en massa olika banor så det är bara att flyga på.
Motor   12 aug 2012   Klick: 17 124   Betyg:
- Klara dig genom alla banor för att klara av detta lilla söta racing spelet. Samla stjärnor för att sedan vinna till dig olika pokaler. Piltangenterna för att styra bilen. Space för att hoppa. Z för boost.
Motor   24 jul 2012   Klick: 15 974   Betyg:
- IonDrift Epsilon är ett coolt raceingspel som utspelar sig i framtiden. Det finns 3 olika banor och alla måste klaras inom en viss tid innan ni kan möta några motståndare. Ett simpelt med kul spel. Piltangenterna för att styra.
Motor   3 jun 2012   Klick: 8 458   Betyg:
- Du är en liten katt som rider på en söt liten krabba och ni ska racea er genom alla olika nivåer. Klara nivåera så snabbt som möjligt och undvik alla hinder. Piltangenterna för att styra och space för att aktivera saker.
Motor   31 maj 2012   Klick: 8 665   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Frakta lasten utan att den går sönder. Använd WASD för att styra tåget och använder space för att starta boosten.
Motor   4 mar 2012   Klick: 15 677   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt från kol till vinflaskor. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   4 feb 2012   Klick: 36 304   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt möjligt i dina vagnar. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   3 feb 2012   Klick: 31 044   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Frakta lasten utan att den går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använder space för att starta boosten.
Motor   30 jan 2012   Klick: 22 726   Betyg:
- Lasta din bil full med värdefull last och få den säkert till avlämningsplatsen utan att något går sönder. Kör försiktigt men du ska också köra snabbt så du klarar av tidsgränsen. Ett fartfyllt och roligt spel. Använd piltangenterna för att styra till bil och håll in space och använd musen för att lasta den.
Motor   21 jan 2012   Klick: 67 728   Betyg:
- I detta galna racingspel så ska du köra dig genom 10 banor! Ditt mål är att vinna alla och tjäna pengar. Köp nya bilar med nya egenskaper för att slå alla motståndare. Styr bilen med piltangenterna Space för boost C eller N för handbroms
Motor   19 jan 2012   Klick: 27 009   Betyg:
- Du är stickman som ska ta din cykel och åka ner för olika berg. Välj mellan 3 olika cyklar och uppgradera dem för att åka snabbare samt att dem ska bli mer stryktåliga.
Motor   18 jan 2012   Klick: 53 949   Betyg:
- I detta spelet så ska du med hjälp av bilarna döda alla zombies. Kör bilarna i rätt ordning och stanna i parkeringsfältet för att klara banorna. Du måste döda alla zombies, du använder musen för att spela spelet.
Motor   18 dec 2011   Klick: 18 233   Betyg:
- I Uphill Rush 4 så ska du ta dig genom varje bana på så bra tid som möjligt. Det finns massor av olika bonusar och saker du kan ta på vägen för att få mer pengar så du kan låsa upp fler fordon. Det finns massor av fordon att välja mellan t.ex. fyrhjuling, en ko, en häst, badring är bara en del av alla du kan välja mellan. Använd piltangenterna för att styra, space för att hoppa och göra trix. X för att använda boost och M för att klicka bort kartan.
Motor   15 dec 2011   Klick: 30 075   Betyg:
- Tror du att du är proffs på att flyga? Bevisa det genom att hoppa in i flygplanet och åk igenom alla ringar. Men du måste hela tiden ha koll på din bränslemätare annars störtar du. Det finns instruktioner i spelet.
Motor   12 dec 2011   Klick: 8 121   Betyg:
- Fixa så hög poäng som möjligt genom att förstöra andra föremål eller att bara köra in i dem eller hoppa från biltak till biltak. Om du krockar för mycket så kommer din bil att börja brinna och då gäller det att snabbt hoppa över till en annan bil. Det finns instruktioner i spelet.
Motor   9 dec 2011   Klick: 29 598   Betyg:
- I detta grymma racingspel är det inte bara att tuta och köra. Du måste hålla koll på dina motståndare hela tiden för att inte bli skjuten av deras vapen. Skapa din egen taktik för att inte bli måltavla och kör så fort du kan. Du styr ditt fordon med piltangenterna och du använder A för att få en nitroboost och D, S för att skjuta med dina vapen.
Motor   5 dec 2011   Klick: 20 462   Betyg:
- I detta coola bilspel så är det massa dumma bilar som har tagit över gatorna. Du ska med hjälp av en ambulans en brandbil och en polisbil för att återskapa friden på gatorna. Använd olika specialfunktioner för att klara banorna.
Motor   21 okt 2011   Klick: 46 591   Betyg:
1 2