Spel inlagda av psykfall

- Fixa så hög poäng som möjligt genom att förstöra andra föremål eller att bara köra in i dem eller hoppa från biltak till biltak. Om du krockar för mycket så kommer din bil att börja brinna och då gäller det att snabbt hoppa över till en annan bil. Det finns instruktioner i spelet.
Motor   9 dec 2011   Klick: 29 094   Betyg:
- I detta grymma racingspel är det inte bara att tuta och köra. Du måste hålla koll på dina motståndare hela tiden för att inte bli skjuten av deras vapen. Skapa din egen taktik för att inte bli måltavla och kör så fort du kan. Du styr ditt fordon med piltangenterna och du använder A för att få en nitroboost och D, S för att skjuta med dina vapen.
Motor   5 dec 2011   Klick: 19 932   Betyg:
- Fly från polisen i hopp om att nå Mexikos gräns. Undvik hinder och köp uppgraderingar under spelets gång. Sväng med piltangenterna F För att accelerera D För att bromsa SPACE För att få boost P Pausa
Motor   17 okt 2011   Klick: 51 910   Betyg:
- I detta galna racingspel så ska du köra dig genom 10 banor! Ditt mål är att vinna alla och tjäna pengar. Köp nya bilar med nya egenskaper för att slå alla motståndare. Styr bilen med piltangenterna Space för boost C eller N för handbroms
Motor   19 jan 2012   Klick: 26 579   Betyg:
- Ett bilspel där det gäller att vinna så mycket som möjligt och låsa upp alla banor. Ett kul tidsfördriv
Motor   12 apr 2011   Klick: 71 811   Betyg:
- I detta coola truck spel ska du köra din lastbil så långt som möjligt för att få så mycket pengar som möjligt. Du uppgraderar din lastbil för dem pengar som du kör in. Du kan uppgradera till exempel öka din speed, så att du har mer bränsle i tanken m.m. Du styr med piltangenterna, ett väldigt roligt spel!
Motor   18 feb 2011   Klick: 86 369   Betyg:
- I detta coola bilspel så är det massa dumma bilar som har tagit över gatorna. Du ska med hjälp av en ambulans en brandbil och en polisbil för att återskapa friden på gatorna.
Motor   20 okt 2011   Klick: 25 544   Betyg:
- Kör snabbt och sikta in din bil till rätt destinationen, förstör allt mot. Du använder musen för att accelerera bilen och space för att använda självförstöringsknappen.
Motor   26 aug 2011   Klick: 32 464   Betyg:
- I Uphill Rush 4 så ska du ta dig genom varje bana på så bra tid som möjligt. Det finns massor av olika bonusar och saker du kan ta på vägen för att få mer pengar så du kan låsa upp fler fordon. Det finns massor av fordon att välja mellan t.ex. fyrhjuling, en ko, en häst, badring är bara en del av alla du kan välja mellan. Använd piltangenterna för att styra, space för att hoppa och göra trix. X för att använda boost och M för att klicka bort kartan.
Motor   15 dec 2011   Klick: 29 529   Betyg:
- I detta coola bilspel så är det massa dumma bilar som har tagit över gatorna. Du ska med hjälp av en ambulans en brandbil och en polisbil för att återskapa friden på gatorna. Använd olika specialfunktioner för att klara banorna.
Motor   21 okt 2011   Klick: 46 200   Betyg:
- 5 olika Monster Trucks och 6 olika banor som du ska bemästra i detta spelet. Du tävlar mot ett gäng andra datorstyrda trucks. Hoppa på hopp och samla nitromynt för att få boost som kan behövas för att vinna alla race.
Motor   20 sep 2012   Klick: 21 398   Betyg:
- Lasta din bil full med värdefull last och få den säkert till avlämningsplatsen utan att något går sönder. Kör försiktigt men du ska också köra snabbt så du klarar av tidsgränsen. Ett fartfyllt och roligt spel. Använd piltangenterna för att styra till bil och håll in space och använd musen för att lasta den.
Motor   21 jan 2012   Klick: 67 309   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt möjligt i dina vagnar. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   3 feb 2012   Klick: 30 658   Betyg:
- Ett spel som inte är ensam i sin klass. Det finns många liknande spel men detta är välgjort och roligt. Ett kul spel som dem flesta cross/racing spel.
Motor   22 sep 2011   Klick: 79 460   Betyg:
- I detta spelet så ska du med hjälp av bilarna döda alla zombies. Kör bilarna i rätt ordning och stanna i parkeringsfältet för att klara banorna. Du måste döda alla zombies, du använder musen för att spela spelet.
Motor   18 dec 2011   Klick: 17 849   Betyg:
- Du är stickman som ska ta din cykel och åka ner för olika berg. Välj mellan 3 olika cyklar och uppgradera dem för att åka snabbare samt att dem ska bli mer stryktåliga.
Motor   18 jan 2012   Klick: 53 307   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt från kol till vinflaskor. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   4 feb 2012   Klick: 35 767   Betyg:
- Ett coolt flygracing spel gjort i 3d. Klara dig genom alla checkpoints inom angiven tid för att klara varje bana. Det finns en massa olika banor så det är bara att flyga på.
Motor   12 aug 2012   Klick: 16 687   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Frakta lasten utan att den går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använder space för att starta boosten.
Motor   30 jan 2012   Klick: 22 407   Betyg:
- Klara dig genom alla banor för att klara av detta lilla söta racing spelet. Samla stjärnor för att sedan vinna till dig olika pokaler. Piltangenterna för att styra bilen. Space för att hoppa. Z för boost.
Motor   24 jul 2012   Klick: 15 531   Betyg:
1 2