Spel inlagda av psykfall

- Creepy Creeps är en Tower Defense spel med en unik spelupplevelse. Du kan kombinera torn, bomber, minor och fällor för att skapa en vinnande strategi. Stoppa dem onda krypen från att ta dina arbetare genom att sätta upp ett bra försvar.
Strategi   22 dec 2011   Klick: 12 393   Betyg:
- Du är en liten ekorre som ska ta sig genom varje bana men han behöver din hjälp. Placera ut bomber strategiskt för att spränga fram ekorren till sitt slutgiltiga mål. Samla alla ekollon för extra poäng. Du klickar och håller inne för att bomberna ska få mer kraft.
Strategi   20 dec 2011   Klick: 4 202   Betyg:
- Du ska med hjälp av block skapa obalans och riva ner alla block som redan är utplacerade. Du använder musen för att sätta ut block.
Strategi   14 dec 2011   Klick: 17 548   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Försvara dig mot Ghasts, Zombies, Spindlar och mycket mer. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   11 dec 2011   Klick: 40 866   Betyg:
- Sota är ett strategispel där du ska täcka upp ytor med hjälp av radiosignaler. Täck upp minst 97% av ytan för att få gå vidare till nästa bana. Du placerar ut sändare med musen
Strategi   2 dec 2011   Klick: 11 740   Betyg:
- Sprid ditt zombievirus och ta över världen! Smitta hela städer och få pengar så du kan uppgradera ditt virus så dina zombies bli starkare och snabbare. Välj strategiskt ut var din smitta ska börja för att du ska kunna klara av alla nivåer i det här spelet. Du spelar spelet med musen.
Strategi   1 dec 2011   Klick: 33 791   Betyg:
- City Siege är tillbaka med ett nytt spännande spel som utspelar sig i djungeln. Du ska med hjälp av olika sorters soldater bygga ihop en oslagbar insatsstyrka. Döda alla fiender och rädda oskyldiga och VIPs. Du kan vara upp till 5 olika gubbar samtidigt på ett uppdrag och du kan styra över var och en. Klicka på soldaten eller använd 1-5 för att välja den soldat du vill styra. Du styr soldaten med WASD och siktar, skjuter med musen.
Strategi   30 nov 2011   Klick: 47 871   Betyg:
- Du är världens sista hopp när det finns en ond krigsherre som försöker ta över världen. Du måste jaga ikapp denna krigsherre och förgöra honom! Du kan välja mellan 3 klasser i spelet, Mage, Warrior eller Rogue. Du spelar spelet med musen.
Strategi   26 nov 2011   Klick: 19 036   Betyg:
- I 1066 så får du kontrollen över de engelska, vikinga och norman arméerna. Spelet går ut på att besegra din motståndares armé genom att döda och skrämma bort så många som möjligt. I detta spelet så får du full kontroll över din armé, du bestämmer var och när dem ska förflytta sig, anfalla eller vråla ut skällsord för att försöka skrämma bort motståndarna. Det finns också en multiplayerdel i spelet så du kan utmana dina vänner. Spelet kan vara lite svårt att förstå sig på i början men det går över efter några omgångar.
Strategi   23 nov 2011   Klick: 25 270   Betyg:
- I dragmanards så har du 3 olika soldater till ditt förfogande, en svärdsman, en bågskytt och en magiker. Använd dessa 3 för att försvara ditt slott från olika demoner. Du kan också försvara slottet med olika magier. Det finns en guide i spelet som beskriver hur du spelar.
Strategi   22 nov 2011   Klick: 15 442   Betyg:
- Ett roligt stratigispel där du ska ta över världen! Placera ut trupper och anfall andra länder. Ta över olika världsdelar för att få fler trupper att placera när det är din tur.
Strategi   21 okt 2011   Klick: 85 169   Betyg:
- Super Tat är ett väldigt enkelt spel där det gäller att man ska klara banorna på så bra tid som möjligt. Men på vägen finns en hel del faror som du med lite finess kan klara av.
Strategi   28 sep 2011   Klick: 13 510   Betyg:
- Följ bävern Bold på hans uppdrag att förgöra den förskräckliga Rangor. Det finns mängder med fiender och massor med uppgraderingar så du kommer ha fullt upp. Du kan också krossa fienden med häftiga combos. För att röra dig så använder du piltangenterna. Du använder A för att göra en lätt attack och S för att göra en starkare attack. Det finns specialattacker på 1-6 fast dessa måste bli upplåsta innan användning.
Strategi   12 sep 2011   Klick: 17 008   Betyg:
- I detta spelet så ska du bygga olika strukturer i mönster som finns på varje bana. Ett svårt spel där du inte får stöta i de olika blocken med varandra.
Strategi   3 sep 2011   Klick: 27 512   Betyg:
- Använd piltangenterna för att komma till målet. Du hoppar med space. Du kan landa på olika boosters så du kan te.x dubbelhoppa. Ett roligt tidsfördriv.
Strategi   20 aug 2011   Klick: 17 150   Betyg:
- Grisarna har bråkat med fel djur och nu anfaller sniglarna. Detta är en liten copy av angry birds. Du spelar spelet med musen.
Strategi   20 jun 2011   Klick: 11 537   Betyg:
- Du ska med hjälp av musen nudda den glada gubben, du ska akta dig för dem arga gubbarna. Det kommer fler och fler arga gubbar så det gäller att vara snabb och pricksäker för att inte träffa fel. Du spelar spelet med musen.
Strategi   17 jun 2011   Klick: 16 405   Betyg:
- Ett roligt towerdefensespel där det är eld mot vatten. Stoppa alla vattengubbar innan dom når till slott! Du spelar spelet med musen.
Strategi   8 maj 2011   Klick: 12 754   Betyg:
- Ett lite annorlunda Tower-defence spel där du skyddar din dator mot elaka filer och sånt. Uppgradera kanonerna genom att bygga till olika uppgraderingar, men tänk på att de också tar mer plats då.
Strategi   13 apr 2011   Klick: 17 870   Betyg:
- Som en kosmisk fasa från djupaste rymden, du fast besluten att utplåna allt liv på jorden. Starta dina utomjordiska för att krossa denna ovetande värld, från vilken vinkel du väljer. Du spelar spelet med musen.
Strategi   30 mar 2011   Klick: 10 507   Betyg:
1 2