Spel inlagda av H4kk3

Sida 1 / 2 Nästa
- Du ska skjuta ner alla fiender och överleva, ganska simpel idé. Sikta och skjut med musen, rör dig med WASD. Plocka upp bonusar för att skjuta snabbare, skada mer eller röra dig snabbare.
Skjutspel   29 dec 2011   Klick: 8 708   Betyg:
- Du ska skydda dina svampar från massa djur som försöker ta dom! Använd diverse olika vapen som du kan plocka upp, eller olika vapen du kan köpa i affären. Uppgradera massa olika grejer för att göra ditt försvar starkare. Starkt beroendeframkallande! Spelas med musen.
Skjutspel   17 nov 2011   Klick: 15 445   Betyg:
- Ett enminutsspel där du spelar en klassiskt top-down shooter där du ska skjuta skepp för att gå upp i level och göra ditt skepp starkare. Få så mycket poäng som möjligt på en minut! Byt färg på ditt skepp med mellanslag och styr med musen.
Skjutspel   16 nov 2011   Klick: 10 369   Betyg:
- Detta är ett riktigt blodigt skjutarspel! Du ska slakta zombies i massor för att överleva. När du dödar får du även exp så du låser upp nya vapen och föremål. Skjut alla zombies för att vinna! Styr med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   4 nov 2011   Klick: 75 184   Betyg:
- Du är en kanin som ska skydda mot elaka fingrar. Dom vill ta din flagga, så du måste skydda den med olika vapen och föremål, styr med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   31 okt 2011   Klick: 10 763   Betyg:
- Nu är uppföljaren på storspelet här! Spela som den specialtränade supersoldaten och slå tillbaka Aliens återkomst med en arsenal av diverse vapen. Mängder nya vapen och funktioner, du kan nu även ha perks och olika utrustningar.
Skjutspel   26 sep 2011   Klick: 79 801   Betyg:
- Du har krashat med din helikopter, mitt bland en massa zombies. Slåss tills det inte finns en droppe liv kvar i dig! Gå med piltangenterna, slåss/skjut med mellanslag, använd killstreak combos med uppåtpil, ta up och släpp vapen med nedåtpil. För varje runda blir du starkare och får tillgång till bättre vapen.
Skjutspel   14 sep 2011   Klick: 114 618   Betyg:
- Del 6 i serien om Vinnie och hans lönnmördargäng. Du ska skjuta alla fiender som försöker skjuta dig. Avancerad och spännande story i spelen. Spela med musen.
Skjutspel   6 sep 2011   Klick: 76 959   Betyg:
- Pirater. Pengar. Kanoner. Detta spelet har alla dessa, åk runt och samla pengar för att uppgradera ditt skepp, när du dör måste du starta om, men då får du en liten del av pengarna du hade samlat rundan innan som extra pengar, dvs man får mer och mer startpengar för varje runda. Spela med musen. KabOOOM!
Skjutspel   31 aug 2011   Klick: 15 183   Betyg:
- Snögubbar anfaller farmors hus, men de hade inte räknat med att farmor var en gammal CIA-agent! Försvara ditt hus från alla elaka snögubbar! Välj hur du vill styra, med musen eller med tangentbordet. Du behöver pengar och erfarenhet för att sedan uppgradera farmor så hon blir ännu bättre.
Skjutspel   29 aug 2011   Klick: 10 805   Betyg:
- Uppföljaren på Robokill, du är en robot som ska döda en massa aliens. När du dödar monster får du exp som gör att du går upp i level och blir starkare. Spelet är uppbyggt i många olika rum, och om du dör så tappar du några utforskade rum. Hitta nya vapen och uppgraderingar till din robot för att bli den ultimata krigaren. Spela med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   22 aug 2011   Klick: 14 886   Betyg:
- Top Defence är ett försvarsspel där du styr en rymdstation som skjuter ner på en planet med invaderande fiender. Du ska skydda missilbunkrarna till varje pris, så du måste döda alla anstormande fiender. Välj olika vapen med 1-8 och sikta och skjut med musen.
Skjutspel   15 jul 2011   Klick: 11 537   Betyg:
- Combat Hero är ett typiskt skjutarspel för er som gillar sånna. Spring runt i en arena packat med action, hitta olika vapen och skjut tills det inte längre finns något att skjuta på! Flera game-modes finns i spelet, som team deathmatch, capture the flag och domination. Det finns även en hel del coola vapen, värt att pröva!
Skjutspel   15 jun 2011   Klick: 37 098   Betyg:
- Skjutspelet för dig som gillar bossfighter! Hela spelet är en enda lång bossfight, där bossen blir svårare och svårare, det gäller att skjuta ner bossen utan att själv bli träffad. Vad klarar du att få för score? Styr med WASD, sikta med musen.
Skjutspel   14 jun 2011   Klick: 13 152   Betyg:
- Styr din stora robot och döda alla fångar som försöker döda dig. Du kommer även få olika uppdrag, som "king of the hill" då du ska stå på en viss plats när lampan lyser grönt där. Du kan uppgradera och bygga på din robot så du blir starkare och får bättre vapen. Ut och slåss! Styr med WASD, skjut med mellanslag och musen.
Skjutspel   9 jun 2011   Klick: 14 813   Betyg:
- Du är ensam överlevare bland en massa zombies, och du ska fly för ditt liv. Spelet går ut på att fly från zombies samtidigt som du skjuter dem. Rör dig med WASD, samla motgift och liv längs vägen, skjut med musen. För varje bana du klarar får du ett nytt vapen. Kan du klara dig hela vägen och överleva?
Skjutspel   26 maj 2011   Klick: 24 017   Betyg:
- Du ska skydda basen från alla zombies och andra saker som attackerar. Du styr din gubbe upp och ner med W och S, skjuter/slår med musen. Byt mellan dina vapen med A och D. Det finns mängder med uppgraderingar till dina olika karaktärer och många nya vapen att köpa. Du kan uppgradera dig själv eller någon av dina 3 kompisar.
Skjutspel   19 maj 2011   Klick: 23 159   Betyg:
- Call of the Dead är ett extremt stort och långt spel, starkt inspirerat av MW2 och Zombie mod i CoD. Du spelar tillsammans med en annan soldat i en zombieapokalyps, och ni ska skjuta så många zombies du kan innan ni dör. Gå runt med WASD, klicka vart du vill ha din kompanion på 3, ladda om på R och använd föremål med F. Sikta och skjut med musen. Du kan träna att bli bra på olika vapen, allt detta kan man ändra i baracken.
Skjutspel   12 maj 2011   Klick: 41 192   Betyg:
- Du styr ett kraftverk som ska överleva mot alla fiendeplan. Det laddar upp en mekanism som stoppar tiden, då kan du skicka ut ett skepp/torn som skyddar ditt kraftverk. Det gäller att överleva så många vågor som möjligt, för du behöver exp för att kunna uppgradera ditt kraftverk.
Skjutspel   12 maj 2011   Klick: 10 524   Betyg:
- Uppföljaren till spelet "Upgrade Complete" - ännu fler uppgraderingar, och ännu mer humor i spelet. Grundtanken är att betala tillbaka din skuld till killen du lånade av i första spelet, en skuld som nu blivit vääldigt stor.. Använd ditt skepp (som du förstås kan uppgradera precis som du vill ha det) för att skjuta ner fiender och få pengar att uppgradera med.
Skjutspel   7 apr 2011   Klick: 16 899   Betyg:
1 2