Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 1
- Välj vinkel på rampen, titta hur långt du måste hoppa och bara kör! Ditt mål är att spränga ett visst antal bilar genom att köra en bil på ett hopp, och som sedan ska köra in i dem staplade bilarna. Ett ganska lätt spel, men många banor att klara ut!
Motor   12 dec 2010   Klick: 98 057   Betyg:
- Styr dina coola fordon och gör massvis med roliga tricks för att få den bästa poängen! Genom att klara banorna så får du nya fordon och nya trick. Du kan även göra massa annat i spelet, väldigt underhållande! Du styr med piltangenterna, gör tricks med mellanslag och X använder din special sak som ökar din fart.
Motor   10 dec 2010   Klick: 97 177   Betyg:
- Styr din flygande buss och hämta och lämna passagerare. Tänk på att du inte kan åka in i alltför mycket grejer och att kunderna väntar inte alltför länge. Du styr med musen.
Motor   2 dec 2010   Klick: 121 668   Betyg:
- Lasta din bil med lådor och kör din tuffa truck genom svår terräng! Ett väldigt fartfyllt spel, också svårt. Du styr med piltangenterna. Tänk på att du måste ha några lådor kvar till slutet, helst alla annars får du köra om banan!
Motor   2 dec 2010   Klick: 108 471   Betyg:
- Bogsera bilar med hjälp av en bärgningsbil. Bilarna ska sedan bogseras till en speciell plats. Ett ganska så svårt spel, men underhållande! Tänk på att inte köra in i väggen för då förlorar du ett liv.
Motor   28 nov 2010   Klick: 43 864   Betyg:
- Nick Racers Revolution 3D är ett fint spel med skön spelkänsla och bra grafik. Man ska köra emot 2 motståndare i andra bilar, och såklart försöka vinna. Man kan plocka upp olika paket från banan som ger dig fördelar till att vinna. Det kan vara extra fart, eller vapen som kan få dem andra att sakta ner. Du styr med piltangenterna och skjuter med Z, samt hoppar med mellanslag.
Motor   27 nov 2010   Klick: 45 293   Betyg:
- Kör din tuffa båge över hinder och över zombies. Du ska döda ett antal zombies för att klara banan, och därefter komma till nästa bana. Du styr med piltangenterna.
Motor   27 nov 2010   Klick: 21 242   Betyg:
- Du ska köra med ditt fordon uppe i bergen till närmsta sjukhus. Använd hydrauliken med hjälp av upp och ner pilarna sen gasar du och backar med höger och vänster. Ganska kul, dock krävs det enormt tålamod. PS: Ifall det är för svårt, leta efter en guide.
Motor   11 mar 2010   Klick: 567 035   Betyg: