Spel inlagda av Jesper

- Testa din IQ med det ett riktigt IQ-test. Svara på 20 frågor och få reda på vilken IQ du har och din plats på rankingen. Resultatet baseras både på hur korrekt och hur snabbt du svarar på varje fråga. Efter att du gjort testet får du betala för att få ditt resultat, det kostar 5 kronor via Paypal och 40 kronor via SMS. Efteråt kan du också testa dina polare och få reda på deras resultat! Lycka till!
Tankespel   14 okt 2009   Klick: 119 667   Betyg:
- Rädda Dad:s stad. Skönt spel där du ska slakta allt du ser i princip. Gå lös på kontoret, spöa oskyldiga m.m. Kör hårt. Styr med piltangenterna, slänga saker med mellanslag, slåss med Z, skjut laser med X och ta fram vapen med C.
Action   16 sep 2009   Klick: 49 022   Betyg:
- Parkera bilar genom att köra med piltangenterna.
Motor   11 sep 2009   Klick: 86 642   Betyg:
- Ett couronne-spel där du ska skjut ner ringar i hål genom att stöta med din pinne. Sikta och skjut med musen.
Klassiker   11 sep 2009   Klick: 200 570   Betyg:
- Ett kul mmorpg-spel i 3D som släpptes 18 aug. Utvecklingen av spelet började redan mars 2006. Men trots väntan är spelet nu släppt. Det hela går ut på att man gör sin egen figur i spelet och sedan börja levla honom genom att döda olika fiender. Sen kan du utföra olika uppdrag (quests) som man får pengar, experience och andra trevligheter när man utför. Spelet är på ungefär 1 GB och är enkelt och gratis att tanka hem.
Mmo   4 sep 2009   Klick: 50 603   Betyg:
- Slåss med en Hero mot andra. Man kan spela 3 st på samma dator. Men det går också att köra mot datorn. Allting går ut på att slå ner alla motståndarna. Det finns tre svårighetsnivåer på de datorstyrda spelarna. Se kontrollerna i spelet innan du börjar!
Action   5 aug 2009   Klick: 113 021   Betyg:
- Skydda din fina odling genom att skjuta ner alla hungriga får som vill äta upp den. För varje får du dödar får du poäng att köpa skott och mer ammunition för. Se till att uppgradera ditt vapen så fort som möjligt om du vill ha en chans.
Skjutspel   31 jul 2009   Klick: 76 737   Betyg:
- Perfekt spel för dig som övningskör och inte har lärt sig hur man parkerar! Parkera bilen på markerad position innan tiden tar slut. Du får mindre poäng om bilen parkeras snett och om du krockar med andra bilar eller hinder.
Motor   25 jul 2009   Klick: 276 691   Betyg:
- Ta över hela spelkartan genom att besegra alla andra motståndare i krig. På varje bana gäller det att förstöra motståndarens slott med hjälp av din hero och arme. Armen väljer du innan du börjar banan och då tillverkas soldater automatisk tills platserna för varje typ av soldat är fulla (det finns rätt många olika soldater). I början innan du startar en bana får du också välja vilket vapen du vill använda dig av. Efter varje bana kan du köpa uppgraderingar och grejor för dina cash du tjänar in. Det finns lite olika heroes att välja mellan.
Strategi   2 jul 2009   Klick: 362 185   Betyg:
- Ett racingspel som utspelar sig i rymden där man racar mot datorstyrda motståndare. Spelet är väldigt snyggt gjort och grafiken ska man inte klaga på. Lite tråkigt att man nästan alltid vinner. Det känns som att man inte kan bli ifrånkörd av motståndarna vilket är lite synd. Det går nästan heller inte att köra ifrån dem å andra sidan.
Motor   6 apr 2009   Klick: 125 024   Betyg:
- Ett spel som innehåller massa småspel som kommer efter varandra. Ganska kul med variansen på spelen. Vissa spel kör du med musen och vissa gör du med tangenterna. Lycka till!
Action   26 mar 2009   Klick: 105 845   Betyg:
- Gör olika uppdrag med din mountain bike. Uppdraget står under rutorna där man väljer banor. Uppdragen går ut på att åka fort och trixa och lite annat trevligt. Man styr enkelt med piltangenterna.
Sport   1 mar 2009   Klick: 335 254   Betyg:
- Gör dina egna mixar med hjälp av detta fina mixerbord. Dra i spakarna så lär du snabbt hur man går till väga. Det går även att spara upp till 15 mixar. Sen kan du få fram koden till mixen också. Om du får fram en schysst mix kan du gärna posta en kommentar med koden och dela med dig till andra! Det finns tre olika musikstilar: pop, metal och techno.
Blandat   17 feb 2009   Klick: 65 659   Betyg:
- Ett fint plattformspel. Du är en liten figur som du ska gå med till den röda pilen på varje bana genom att styra med piltangenterna. På vägen upptäcker du en hel intressanta saker.
Plattform   17 feb 2009   Klick: 64 470   Betyg:
- Kör en offroad-jeep så snabbt som möjligt samtidigt som du ska samla så många guldkryss som möjligt och göra fina trick. Glöm inte att använda Nitro-boosten (shift). Du styr med piltangenterna och bromsar med Z.
Motor   27 jan 2009   Klick: 278 006   Betyg: