Spel inlagda av jonaaas

- Skicka ner infekterade aliens för att invadera jorden i Alienocalypse. I flera levels så måste du använda olika kombinationer av aliens för att klara dig genom banan. Det gäller inte bara att skicka ner, utan du måste skicka ner så att dem inte dör innan dina monster har kläckts. Du använder WASD eller piltangenterna för att flytta din farkost och för att släppa egget som alien är i så använder du mellanslag. För att välja din alien så använder du E-Q eller scrollen.
Action   13 jan 2012   Klick: 7 699   Betyg:
- Styr ett skepp och undvik fiender och samla på dig någon typ av energi kulor. Ifall du inte samlar på dig energi kulor så kommer ditt skepp förstöras, ett tips är att köra tutorialen för att lära dig hur man styr och vad man ska göra. Lycka till!
Action   7 jul 2012   Klick: 6 725   Betyg:
- Prizma Puzzle 3 går ut på att du ska trycka på olika ställen för att ta dig framåt, genom att plocka stjärnor så får du extra poäng. Det finns många roliga banor att klara av!
Action   1 jan 2012   Klick: 4 911   Betyg:
- Som en liten krigare ska du försöka ta dig till slottet Chameleon, där en man vid namn Thrashwoode bodde. Ditt mål är att rädda prinsessan och du har 60 minuter på dig. Styr med piltangenterna och slå med Z och skydda dig med X. Du hoppar upp på plattformar genom att gå rakt emot dem.
Action   26 jan 2012   Klick: 3 933   Betyg: