Spel - Skjutspel - Mest spelade

Sida 1 / 5 Nästa
- Det klassiska spelet Counter-Strike är tillbaka men nu kan du spela direkt i webläsaren. Hosta en server och spöa polarna i denna version av Counter-Strike. Du kommer att upptäcka lagg och buggar i spelet men det är kul ändå. Du styr med WASD, hoppar med Space och skjuter med musen.
Skjutspel   30 aug 2012   Klick: 89 643   Betyg:
- Du spelar Tyler, en lönnmördare som ska döda folk för pengar. När du skjuter gäller det att ta i beräkningen hur långt bort fienderna är, och hur vinden är. Lycka till!
Skjutspel   5 apr 2012   Klick: 82 268   Betyg:
- Intensiv skjutaction i första delen i Sift Heads-serien, omgjord med ny grafik och action. Du spelar Vinnie, lönnmördaren.
Skjutspel   4 maj 2012   Klick: 81 501   Betyg:
- Plazma Burst är ett fint grafik spel som går ut på att du ska gå igenom banor och utplåna motståndare. Väldigt skön spelkänsla, fin grafik. Du styr med WASD, hoppar med space och sikar/skjuter med musen. Väldigt roligt men ganska svårt spel!
Skjutspel   4 jan 2012   Klick: 78 705   Betyg:
- Bf3 kan slänga sig i väggen, här har vi grejorna! Online shooting med massor av tanks och fordon, samt mängder med vapen du kan köpa/låsa upp. Helt gratis att spela! Styr med Wasd, sikta och skjut med musen.
Skjutspel   27 feb 2012   Klick: 77 999   Betyg:
- Skjut skott med din pistol och låt skotten studsa på väggar för att döda alla fiender på mappen. På varje bana får du ett visst antal skott av avfyra och det gäller att klara banorna på så få skott som möjligt. Använd musen för att sikta och skjuta.
Skjutspel   15 maj 2012   Klick: 74 990   Betyg:
- Har du någonsin tänkt när du kollar på zombiefilmer att du skulle klara en zombie apokalyps mycket bättre än dem? Nu har du chansen, försvara din gård från stormande zombies. Du kommer att hitta nya vapen efter några dagar i spelet, vilket gör det lättare att döda alla zombies. Du kommer också att hitta några andra överlevande. Dessa kan du sätta ut på olika uppdrag såsom att hjälpa dig att skjuta ner alla zombies. Du siktar och skjuter med musen.
Skjutspel   2 feb 2012   Klick: 69 373   Betyg:
- En expansion på BeGone, med nya vapen och nya banor. Avancerat onlinespel där du ska skjuta motståndare i ett CS-liknande onlinespel. Gå med wasd, ducka på C och sikta in och skjut med musen.
Skjutspel   10 feb 2012   Klick: 63 841   Betyg:
- Vinnie och hans gäng är tillbaka! Vinnie och hans gäng som består av Kiro och Shorty är respekterade och skickliga lönnmördare. Detta är den åttonde delen i serien och du kommer att ha en massa nya utmaningar och uppdrag att utföra. Du kommer själv kunna välja vilken av dessa 3 i gänget du vill vara under spelets gång. Shorty är specialist på långdistansskott så är både Vinnie och Kiro bättre på att döda i närkontakt med sina automatvapen. Du kommer att få njuta mellan en blandning av peka-klicka spel och first person shooter vilket ger en väldigt unik spelkänsla. Ibland måste du vara snabb med att rycka upp vapnet när det kommer oväntade fiender. Du använder musen för att klicka dig fram samt att skjuta/sikta låsa upp kassaskåp med mera.
Skjutspel   1 feb 2012   Klick: 57 128   Betyg:
- Ett Asteroids-spel i klassisk variant. Du kan skjuta automatiskt vilket är skönt. Sen kan du få bättre skott, hälsa och bomber. Du trycker av bomber med B och styr med piltangenterna. Detta spel tar sjukt lång tid om man är duktig och orkar köra länge.
Skjutspel   8 jan 2012   Klick: 57 076   Betyg:
- Du är en superhjälte som ska spöa fienderna som invaderar din planet. Sedan ska du gå efter källan till fiender. Väldigt långt och avancerat spel med massor av uppgraderingar, och då menar jag massor. Typ 15 olika vapen som alla har massa uppgraderingar samt en massa talanger du kan välja när du levlar din gubbe. Styr med wasd, sikta och skjut med musen. F för att använda gadget.
Skjutspel   8 feb 2012   Klick: 56 024   Betyg:
- Ta dig till rymden med en rymdfärja från jorden. Hur många försökt klarar du det på?
Skjutspel   4 okt 2012   Klick: 53 945   Betyg:
- Ett perfekt spel för dig som känner för att skjuta lite. Det finns olika speltyper: på Campaign finns det 16 banor och man kan spela 1-2 spelare. På Custom Game kan man spela 1-4 spelare på samma dator. Om man får plats med alla händer dvs. Sen finns Challenges där du ska utföra olika uppdrag.
Skjutspel   6 sep 2012   Klick: 46 429   Betyg:
- Du sitter i mitten på en bur, och det kommer zombies från alla håll. Skjut dom i huvudet för att dom ska dö snabbast. Kom ihåg att hålla utkik åt alla håll! Massor av vapen du kan köpa mellan rundorna, och uppgraderingar till dem.
Skjutspel   15 apr 2012   Klick: 43 506   Betyg:
- Nu kommer ännu ett spel i Mass Mayhem-serien. Självklart är detta spel lika blodigt som föregående. Ditt uppdrag är att försvara ditt lilla fort mot anfallande zombies. Till din hjälp har du en vakttorn, en bil och vapen som du köper. Styr med piltangenterna och skjut med space, använd saker med x och byt vapen med siffrorna. Skönt i spelet är att mosa dom med rocket-skott eller att köra över dom.
Skjutspel   21 sep 2012   Klick: 38 849   Betyg:
- Träna din soldat inför strid och utför uppdrag. Styr med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   11 sep 2012   Klick: 37 740   Betyg:
- Du har överlevt länge i denna värld full av zombies. Men nu har du stött på den största mängden hittills. Slå dig genom alla våger av zombies som anfaller dig. Använd batonger, pistoler, automatvapen eller din superkraft för att klara av anstormningarna.
Skjutspel   5 aug 2012   Klick: 35 340   Betyg:
- Döda vågor av fiender och göm dig bakom olika objekt för att undvika att bli träffad av fiendens skott. Spela med WASD, space, R, Q och musen.
Skjutspel   18 jun 2012   Klick: 35 018   Betyg:
- Hitstick är tillbaks! 6an i serien med de roliga skjutspelet! spring runt som en lönnmördare och gör klart dina uppdrag! Styr med musen o ta fram lista med vapen på space! Enjoy!
Skjutspel   19 jan 2012   Klick: 34 662   Betyg:
- Du är en soldat i ett blodigt krig, det gäller att skjuta snabbt och undvika att dö! Tryck W för att ställa sig upp och sikta bättre, men då är du lätt att träffa också! Tryck S för att gömma dig, men få mycket sämre sikte. Blir du skadad mycket måste du gömma dig och vänta några sekunder, då får man tillbaka liv. Mellanslag för att ladda om vapen. Ut och kriga!
Skjutspel   2 jan 2012   Klick: 34 415   Betyg:
1 2 3 4 5