Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 3 Nästa
- På 14 dagar ska du förvandlas till jordens största tönt till att bli en riktig tjejtjusare. Detta genom att gå till gymmet, köpa snygg bil, snygga möbler, gå ut på klubben m.m. Ett ganska långt spel som tar lång tid att klara ut.
Strategi   12 jul 2011   Klick: 118 345   Betyg:
- Legend of the Golden Robot går ut på att man ska fixa fram olika föremål för att ta sig till slutet av banan och döda den trollkarlen som förstörde lugnet i staden. På vägen dit kommer du möta massvis av monster, både starka och svaga men det krävs att du håller dig så stark som möjligt eftersom ibland kan det bli riktigt tufft. Med pengar kan du köpa nya saker och när du går upp i level kan du öka dina förmågor, till exempel attack, stamina etc.
Strategi   28 feb 2011   Klick: 108 698   Betyg:
- Placera ut bomber så pass bra att dem kan detonera och ta sönder de föremål som du har som mål att ta sönder. Ta sönder byggnader, bilar, broar hjälp olika människor m.m. Många uppdrag att klara av, väldigt underhållande.
Strategi   12 sep 2011   Klick: 85 559   Betyg:
- En uppföljare i Age of Defense serien där du ska skydda dig mot monster. Det gäller att du tänker till när du köper gubbar till din trupp eftersom de du möter kan komma från luften och från marken.
Strategi   15 feb 2011   Klick: 77 356   Betyg:
- Här har vi uppföljaren på Dark Cut där vi även ska rädda människor. Försök rädda din patient från att avlida, Sy ihop, gör rent men fram för allt gör rätt. Gör det inte för snabbt och inte för sakta för då dör patienten. Här gäller det att man är iskall och lugn och om man stressar så kan patienten dö. PS: För er som är lite känsliga för blod, spela inte detta spel, dock är det inte på riktigt såklart :)
Strategi   16 maj 2011   Klick: 68 602   Betyg:
- Rädda apelsinerna från det hemska åskmolnet som skickar ner läskiga åskbollar som gör att du måste börja om från början på banan. Ditt mål är att placera ut olika föremål som ska blockera vägen från dessa åskbollar. Här använder du bara musen, lycka till!
Strategi   21 mar 2011   Klick: 45 444   Betyg:
- Här har vi ett level pack från spelet Cursed Treasure. Ännu fler roliga och utmanande banor där du ska skydda diamanter från olika inkräktare som ska sno dem. Du placerar ut olika sorters byggnader som skjuter ner och skyddar dessa diamanter.
Strategi   15 maj 2011   Klick: 42 946   Betyg:
- Välj ras och ta sedan över världen genom att erövra land för land i detta onlinespel. Det är väldigt tankekrävande och man måste tänka smart för att kunna vinna. Du kan antingen skapa ett konto eller spela som gäst, men som gäst kan du inte skapa ett nytt spel. Lycka till!
Strategi   10 okt 2011   Klick: 42 926   Betyg:
- Liknande Angry Birds men här ska du skära på objekt så dem hamnar på dem ondskefulla pingvinerna samtidigt som du ska undvika de goda pingvinerna. Du skär med musen. Bonus genom att skära ner föremål så dem hamnar på paketet.
Strategi   22 okt 2011   Klick: 37 137   Betyg:
- Här har vi ett lite udda spel där du ska skjuta iväg en gubbe med hjälp av en dator eller andra prylar samt uppgradera ett så kallat trollface till att bli så cool och snabb som möjligt. Ett ganska litet spel men ändå fasansfullt roligt! Tänk efter när du uppgraderar, så du kommer så långt och högt som möjligt för att få den ultimata poängen!
Strategi   4 apr 2011   Klick: 35 604   Betyg:
- Bygg ett starkt skydd och led dina trupper till vinst mot Kron Corporation's invasion. Ett fint tower defence spel där du ska placera ut de trupper du vill ha ute på banan, till en början finns det inte så många att välja mellan men sen kommer det flera. Gå igenom tutorialen eftersom spelet är ganska komplicerat. Ett tips är att hålla koll på hur mkt liv din bas har som du måste skydda eftersom ifall den går sönder så förlorar du.
Strategi   6 okt 2011   Klick: 35 579   Betyg:
- Som i de flesta "Defense" spel så ska du i detta spel skydda dig ifrån att Zombies kommer över på din mark. Detta gör du genom att placera ut olika saker som skjuter ner dessa Zombies. Det gäller verkligen att man tänker till när man placerar ut dessa skjut saker, eftersom dem inte skjuter så långt.
Strategi   3 jun 2011   Klick: 30 816   Betyg:
- Ta över en stad av zombies, fixa fram saker för att underlätta, ta över samt utforska nya byggnader. Skillnaden från det första Rebuild så är det mer byggnader, gubbar och dina överlevare har utrustning du måste sätta på dem samt bättre grafik. Du styr med musen och roterar kartan med WASD eller med musen. Mellanslag för att stänga vissa menyer.
Strategi   13 okt 2011   Klick: 30 648   Betyg:
- Målet är att få din gubbe till slutet av banan genom att styra olika föremål som tar honom förbi alla hinder. Klurigt spel då man måste time:a in allting väldigt bra. Så många gånger du har dött ser du nere i vänstra hörnet. Du använder bara musen.
Strategi   15 nov 2011   Klick: 30 616   Betyg:
- Gemcraft Labyrinth är ett fint Tower Defense spel där du ska bygga torn och placera ut olika kristaller, samt kombinera kristaller så dem blir starkare och kan döda monster snabbare. Ditt mål är att göra så dem inte tar sig till den stora kristallen som du ska skydda, för då förlorar du och får börja om. Här krävs det att man tänker till när man placerar ut olika saker, för ifall man gör det fel så förlorar man och får köra om banan.
Strategi   28 feb 2011   Klick: 30 152   Betyg:
- Spela som en gammal man och lär ut dina kunskaper till praktikanten. Slå sönder dåliga vaser, musslor m.m. Kolla noggrant om vasen är hel och är rätt målad om den inte är det så får du minus poäng. Gör ditt bästa nu eftersom du inte har så många år kvar tills pension!
Strategi   18 okt 2011   Klick: 29 306   Betyg:
- Från det väldigt fina RPG spelet Castaway har vi ett Tower defense spel. I Tower defense spel ska du placera ut olika sorters byggnader som ska skjuta ner fiender, det ska du göra här men samtidigt ska du styra din lilla gubbe samt pet. Plocka upp guld, köp/uppgradera nya byggnader.
Strategi   8 sep 2011   Klick: 27 910   Betyg:
- Undvik saker som kommer i din väg, använd dig av piltangenterna för att ducka, hoppa, snurra förbi och kvadda föremål som kommer i vägen. The Gauntlet är ett ganska enformigt spel men ifall man söker att få så hög poäng som möjligt så ska man spela detta spel.
Strategi   10 maj 2011   Klick: 27 725   Betyg:
- Kontrollera tåg rälsen för att guida tågen till deras rätta station. För att veta vilket tåg som ska var så måste du titta på tågen och se vad för färg dem har. Har den till exempel en blå vagn så måste den förbi blå station. Krockar tågen så måste du börja om. Ändra räls riktningen genom att klicka på rälsen.
Strategi   7 nov 2011   Klick: 27 472   Betyg:
- Skydda din borg mot inkräktare genom att skicka ut olika sorters trupper som ska förgöra dessa fiender. Ett ganska så lätt spel men tar lång tid att klara ut! Ett tips är att köra tutorial för att då lär du dig grunderna. Några av de trupper som du kan skicka ut kan vara pilbågskyttar eller vanliga soldater. Lycka till!
Strategi   29 maj 2011   Klick: 26 253   Betyg:
1 2 3