Spel - Tankespel - Mest spelade

- Sy ihop stackars fotbollsspelare som har råkat illa ut. Du har ett par verktyg att använda dig av, tänk på att det inte är på tid, men att ifall du är för seg så dör din patient. Här gäller det att vara väldigt stadig på handen. Lycka till!
Tankespel   31 jan 2011   Klick: 220 408   Betyg:
- Klicka runt på varje bana för att hitta play-knappen. Gör det på så få klick som möjligt. Klurigt och beroendeframkallande =) Om du fastnar kan du öppna walkthrough som länkas i spelet huvudmeny.
Tankespel   14 jan 2011   Klick: 207 988   Betyg:
- En uppföljare på Papa's Burgeria men här ska du baka tacos. Du kommer få in beställningar från olika personer och sedan ska du göra som beställningen säger. Du ska lägga på de ingredienser kunden vill ha, och den vill inte bli missnöjd för då får du mindre poäng! Tutorialen är väldigt bra att gå igenom, då lär du dig spelet, lycka till!
Tankespel   3 jun 2011   Klick: 200 563   Betyg:
- Skicklighetsspel som är i lite Tetriskänsla, du ska samla objekten som faller från skyn i din båt, sedan när du har tre eller fler av en färg då kan du ta bort dem med mellanslag, förutsatt att du har båten i rätt "färg", byt färg med A och D; styr båten med musen, klicka/mellanslag för att ta bort klossar i ditt skepp.
Tankespel   5 feb 2011   Klick: 107 956   Betyg:
- 30 söta små banor att klara sig igenom. Klicka på rätt ställe och i rätt ordning på varje bana.
Tankespel   4 nov 2011   Klick: 96 434   Betyg:
- Bob gillar pengar och i detta spel ska du placera ut plankor som ska få pengar att rulla till Bob. Det gäller att man tänker till när man placerar ut dessa plankor då plankorna tar slut ganska fort, så man får snåla lite.
Tankespel   20 jan 2011   Klick: 79 857   Betyg:
- Kort spel där du ska kombinera 2 olika kort som ska bilda ordet 13. Ifall du ser att ditt kort som du behöver ligger under ett annat kort, så kan du placera det kortet du inte vill ha på vänster sidan när du spelar, och sedan återanvända när du finner det rätta kortet.
Tankespel   30 okt 2011   Klick: 79 791   Betyg:
- Crush the Castle 2 har släppt en ny version av spelet, nu är det dom bästa banorna som spelare har skickat in som är med. Använd din katapult för att slunga sönder byggnaderna och döda alla personer i byggnaderna med diverse olika ammunition för att klara banorna. Klicka med musen för att starta svingen, och klicka igen för att släppa.
Tankespel   14 apr 2011   Klick: 75 671   Betyg:
- Skjut iväg en boll från en kanon som sedan få en så bra bana att den åker till målet som är en sorts portal. Här gäller det att du siktar och skjuter i rätt sekund så den inte åker för långt eller för kort. Du siktar och skjuter med musen.
Tankespel   4 feb 2011   Klick: 70 220   Betyg:
- Har du känt frustrationen när man betalar i en godisautomat? Nu får du ta ut din ilska i detta spel! Kombinera dina attacker för att få stress, som du kan göra specialmoves med. Försök slå så mycket som möjligt på den dumma automaten!
Tankespel   24 aug 2011   Klick: 69 316   Betyg:
- I detta spel ska du skära på vissa olika föremål för att göra så att din figur ramlar ner till målet som han ska till för att du ska kunna köra de andra banorna. Ett ganska lätt spel men många roliga banor att klara av, lycka till! Du använder bara musen här, för att skära. Tänk även på att du inte kan skära hur mycket som helst, så tänk innan du skär.
Tankespel   5 apr 2011   Klick: 60 945   Betyg:
- Här ska man slå sönder ett visst antal block för att komma till nästa nivå. Ibland behöver man använda special funktioner, till exempel magnet, eller flytta eller ta bort block. Ett ganska simpelt spel men underhållande. Lycka till!
Tankespel   19 maj 2011   Klick: 58 419   Betyg:
- Bygg ihop det bilden visar med hjälp av klossarna. Använd dig av musen för att vrida och lyfta på klossarna
Tankespel   10 feb 2011   Klick: 53 655   Betyg:
- Klicka runt på varje bana för att hitta play-knappen. Gör det på så få klick som möjligt. Klurigt och beroendeframkallande =) Om du fastnar kan du öppna walkthrough som länkas i spelet huvudmeny.
Tankespel   3 sep 2011   Klick: 52 975   Betyg:
- Träna upp ditt djur att bli det snabbaste på alla sätt på löpbanan! Det är flera svåra minigames i spelet som du måste köra för att träna upp ditt djur så det kan bli det snabbaste av alla! Vinn races så du kan träna ditt djur och köpa bättre föremål att ha på dig. Målet är att ta dig ifrån den ö som du sitter fast på, för att klara detta måste du vinna högsta ligan.
Tankespel   20 maj 2011   Klick: 51 925   Betyg:
- Aporna är ledsna och ditt uppdrag är att göra dem glada igen. Använd de föremål som finns på banan för att göra så att dem blir glada igen. Många banor, och ibland ganska kluriga banor. Använd musen för att på alla möjliga sätt röra och hitta föremålen.
Tankespel   13 sep 2011   Klick: 51 759   Betyg:
- Här har vi uppgraderingen till "Doodle God". Du ska som i första spelet skapa olika sorters element och i detta spel finns det ännu fler än i det första! Logiskt tänkande är det enda som krävs i detta spel, använd musen för att klicka dig fram!
Tankespel   21 maj 2011   Klick: 51 568   Betyg:
- Här kommer en efterföljare på Frontline Defense med ännu bättre grafik och kanske till och med svårare än det första. Många svåra samt långa banor att klara av. Som alla andra Tower Defense spel ska du skjuta ner olika fordon, människor som kommer upp på skärmen som har i mål att ta sig igenom banan. Lycka till!
Tankespel   17 jan 2011   Klick: 48 843   Betyg:
- Uppföljaren i den härliga sushikattserien. Du ska helt enkelt äta dig smällfet för att klara olika grejer. Ganska roliga filmsekvenser i spelet. Sikta med musen och klicka för att droppa.
Tankespel   8 feb 2011   Klick: 48 410   Betyg:
- Hjälp stackars Pancho ut ur berget genom att klicka på olika föremål som ska försvinna från Panchos väg ut. Genom att ha två helium ballonger så flyger du ut ur berget men akta dig från till exempel kaktusar m.m. som förstör dessa ballonger.
Tankespel   29 maj 2011   Klick: 47 901   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 10