Spel inlagda av psykfall

Sida 1 / 3 Nästa
- Du är en gladiator och ditt mål är att bli den största och bästa av dem alla. Kämpa dig genom massa olika städer och gå kamper emot andra gladiatorer. Uppgradera dina färdigheter, vapen och försvar. Har du det som krävs för att bli den bästa? Du använder musen för att göra attacker och för att navigera.
Action   1 jun 2012   Klick: 138 045   Betyg:
- Spring i rymden och hoppa mellan plattformar. Ibland är du också tvungen att springa upp på väggarna. Styr med piltangenterna och hoppa med mellanslag.
Action   25 jan 2012   Klick: 87 700   Betyg:
- Detta spel går ut på att skära block så att alla blocken ramlar av banan. Du har tre skärningar på dig att klara varje bana. Spelas med musen
Action   9 jun 2012   Klick: 23 654   Betyg:
- Våran kära Hobo har dött och hamnat i helvetet. Nu måste han möta mängder av demoner och han måste möta Satan själv! Men det borde vara en lätt match eller hur?
Action   31 jul 2012   Klick: 27 200   Betyg:
- Ett galet rolig spel där du ska ta din vagn och samla guldklimpar via ett spår. Dock är spåret trasigt så du måste ducka för varningsskyltar, hoppar över dem. Hoppa mellan olika spår för att inte krocka.
Action   22 sep 2012   Klick: 74 457   Betyg:
- Shorty beger sig hela vägen till Ryssland där hennes förflutna väntar. Denna grymma version av Sift Heads har flest actionscener av alla Sift Heads spel. Kommer du att mästra detta spel? Använd musen för att flytta runt, prata med karaktärer, plocka upp föremål, sikta och skjuta. R för att ladda om ditt vapen och WASD i vissa situationer.
Action   15 aug 2012   Klick: 19 977   Betyg:
- Du är en gammal man men för det är du inte svag. Du ska gå ut på gatorna och läxa upp alla ligister som är ute och härjar. Använd dina Kung Fu talanger för att sätta dem på plats! Z för att slå X för att sparka C för specialattack SPACE för att hoppa Piltangenterna för att röra dig
Action   4 feb 2012   Klick: 27 414   Betyg:
- Du är en säkerhetsvakt som har tröttnat på denna irriterande snorunge. Kasta Justin Bieber ner i sopkorgen! Alla nivåer går på tid och distansen ökar på varje nivå. Använd musen för att sikta och bestämma hårdhet på kastet
Action   1 feb 2012   Klick: 34 616   Betyg:
- Du är en krigare i det gamla grekland och du ska slåss mot ett gäng onda krigare och slåss mot bossar. Du kan spela multiplayer och du kan ändra knappar efter behag.
Action   16 jun 2012   Klick: 13 073   Betyg:
- I detta galna fightingspel så ska du slåss mot andra stickmans. Välj mellan olika gubbar som har olika färdigheter. Få galna combos och undvik fienders specialattacker för att vinna. Använd Höger och Vänster piltangent för att röra dig. Space för att hoppa. A för normal attack. S för special attack. D för att rulla
Action   24 jan 2012   Klick: 26 696   Betyg:
- Spräng konstruktionerna med hjälp av att placera ut minor på rätt ställen. Du ska få ner konstruktionerna under en viss höjd för att klara nivån. Du får ett visst antal minor på varje nivå. Använd musen för att placera ut minor.
Action   8 jun 2012   Klick: 14 654   Betyg:
- Hjälp det lilla trollet att komma till skattkistan i slutet av banan. Tjäna in guldmynt efter varje uppskjutning och köp uppgraderingar för det. Det finns bra instruktioner i spelet om vilka knappar du behöver kunna. Lycka till!
Action   11 jun 2012   Klick: 23 513   Betyg:
- Kan du komma undan flodvågen ännu en gång? Spring så fort du kan! Använd piltangenterna.
Action   6 aug 2012   Klick: 16 111   Betyg:
- Mouse Quest består av en massa minispel i ett där man ska vara snabb med musen för att klara alla. Det gäller att vara snabbtänkt och att man ska kunna klicka med precision.
Action   19 jan 2012   Klick: 8 583   Betyg:
- Den galne hajen tar sig an New York, ju djupare du dyker ju högre hoppar du! Du ska bita ihjäl så många som möjligt och så mycket som möjligt för att få så hög poäng som möjligt. Du styr med piltangenterna och biter med A
Action   3 mar 2012   Klick: 17 332   Betyg:
- Du är en söt liten orange ubåt som är utrustad med en harpun som ska utforska okänt vatten. Åk in i olika grottor och ta dig genom trånga passager. Samla saker, lös gåtor och upptäck hemligheter. Ibland så måste du använda din harpun för att flytta på saker.
Action   2 jun 2012   Klick: 9 069   Betyg:
- Det är zombies överallt! Du måste ta dig ifrån risk området. Samla ihop massa resurser, ju snabbare du samlar in ju snabbare kommer du att kunna ta dig till säkerhet. Köp vapen för att kunna försvara dig mot alla zombies som anfaller. A/D och Vänster/Höger piltangent för att röra dig Musen för att navigera runt i shopen och i menyerna. P - paus Z/K för att slå X/L för att skjuta S (två gånger) eller Nedåtpil (två gånger) för att hoppa ner i marken och göra zombiesarna förvirrade.
Action   15 jun 2012   Klick: 15 501   Betyg:
- Uppgradera och bygg om din tank med olika vapen och olika försvarsblock för att besegra alla fiender som du stöter på. Köp uppgraderingar för att klara av alla fiender i din väg genom ödemarkerna. Klicka på dina kanoner och klicka sedan vart dem ska skjuta någonstans. Använd den lilla spaken i nedre delen av skärmen för att styra din tank framåt eller bakåt.
Action   5 jul 2012   Klick: 21 292   Betyg:
- Lås upp och använd 9 olika vapen för att rädda din vän och för att ta dig ur din zombie smittade stad. Uppgradera dina vapen och ditt försvar och döda alla zombies du ser innan dem smittar dig. Pil Upp/Ner för att röra dig. Skjut med Space
Action   19 jul 2012   Klick: 17 446   Betyg:
- Du är avkomman av en galen forskares experiment. Nu vill han testa vad du går för. Ta dig genom alla banor och bevisa för honom att han har skapat något grymt. Använd piltangenterna för att röra dig och space för att skjuta. Obs! Spelet kräver tålamod
Action   30 maj 2012   Klick: 10 017   Betyg:
1 2 3