Spel - Skjutspel - Högst betyg

Sida 1 / 8 Nästa
- Nu är uppföljaren på storspelet här! Spela som den specialtränade supersoldaten och slå tillbaka Aliens återkomst med en arsenal av diverse vapen. Mängder nya vapen och funktioner, du kan nu även ha perks och olika utrustningar.
Skjutspel   26 sep 2011   Klick: 79 530   Betyg:
- Update 20 maj 2011: Två nya banor. I fyran finns nya banor, vapen och uppgraderingar. Snyggare grafik och roligare grafik än tidigare.
Skjutspel   20 maj 2011   Klick: 5 942 080   Betyg:
- Väldigt välgjort spel med otroligt bra musik, och mycket musik också! Spelet i sig handlar om att du ska ta över en planet med din trupp robotar. Du slåss med motståndarlaget i olika uppdrag, som capture the flag, team deathmatch osv. Det finns flera många olika vapen, kommandon osv. Men som sagt, musiken är grymt bra! =D Rör dig med WASD, skjut med musen, välj kommandon till ditt lag med E, S för att byta till ett vapen du står över.
Skjutspel   27 jan 2011   Klick: 67 002   Betyg:
- Du har krashat med din helikopter, mitt bland en massa zombies. Slåss tills det inte finns en droppe liv kvar i dig! Gå med piltangenterna, slåss/skjut med mellanslag, använd killstreak combos med uppåtpil, ta up och släpp vapen med nedåtpil. För varje runda blir du starkare och får tillgång till bättre vapen.
Skjutspel   14 sep 2011   Klick: 114 409   Betyg:
- Släpp lös din ilska och förstör allting i din väg. Skjut raketgevär, spräng dig själv i bitar, spetsa folk med spjut. Gå med pilarna och skjut med space. Efter varje bana får du pengar att uppgradera dina vapen för.
Skjutspel   29 apr 2011   Klick: 145 058   Betyg:
- Uppföljaren till Plazma Burst har vi nu här! Extremt skön spelkänsla, bra grafik och roliga samt svåra fiender! Ditt mål är att utplåna fiender och ta dig förbi olika hinder för att komma till slutet av banan. Ett väldigt underhållande spel. Spelet är dock extremt blodigt så jag rekommenderar att man är 15+.
Skjutspel   4 apr 2011   Klick: 130 816   Betyg:
- Ett nytt spel i boxhead-serien. Slakta zombies och erhåll pengar som du sedan kan köpa fina uppgraderingar för. Perfekt för den som vill avreagera sig en smula!
Skjutspel   8 nov 2011   Klick: 49 697   Betyg:
- Släpp lös dina galenskaper på allt och alla i detta galna spel. Spräng, skjut och förstör allt som du ser inklusive dig själv. Döda så många som möjligt och ha sönder så mycket som möjligt för att få mycket pengar som du kan köpa uppgraderingar för. Låt slakten börja!
Skjutspel   20 dec 2011   Klick: 76 107   Betyg:
- Lagets färdigheter kommer sättas på prov när du i detta spelet utför ett gäng olika uppdrag. Använd musen för att flytta runt, interagera med karaktärer, aktivera åtgärder platser, plocka upp föremål, sikta och skjuta, mellanslagstangenten för att utrusta ditt vapen, R för att ladda och W, A, S, D nycklar i animeringssekvenser.
Skjutspel   11 feb 2011   Klick: 155 462   Betyg:
- Som namnet säger så ska du skydda dina nötter som ligger i boet mot massvis av olika monster till exempel skelett, och olika sorters bin. Genom att uppgradera dina vapen så kommer du skjuta snabbare, starkare och fler till exempel kulor eller pilar. Ett väldigt underhållande spel som tar en stund att klara ut, lycka till!
Skjutspel   25 aug 2011   Klick: 33 755   Betyg:
- Slunga arga små fåglar på dom gröna grisarna genom att dra och släppa slangbellan på varje bana. Lagom svårt! Klicka i luften efter varje schwung, för få fåglarna att göra olika konster så som att öka hastigheten eller dela på sig.
Skjutspel   25 mar 2011   Klick: 151 691   Betyg:
- I Highway Pursuit 2 ska du skydda din värdetransport som du använt vid ett rån. Du ska skjuta ner massvis av fiender så som helikoptrar, bilar, motorcyklar m.m. Ett fartfyllt spel som till en början kan vara väldigt svårt. Lycka till!
Skjutspel   20 jan 2011   Klick: 112 961   Betyg:
- Avfyra kanonkulor med en katapult och ta död på de monsterna som finns på banan. Ett ganska simpelt spel med bra grafik och spel känsla. Lycka till, många banor att klara ut!
Skjutspel   22 apr 2011   Klick: 65 433   Betyg:
- First person skjutspel som liknar CS ganska mycket, men än så länge bara i utvecklingsstadiet, därför finns det bara vanliga vapen att skjuta varandra med. Spelet har dock sjukt snygg grafik, men kräver också en bra dator för att kunna spelas laggfritt. Du behöver installera Unity Web-Player för att kunna spela det. Gå med WASD, skjut med musen. Helt online, prova att utmana dina kompisar för att se vem som är snabbast!
Skjutspel   18 jan 2011   Klick: 73 939   Betyg:
- Det populära spelet Bomb it har kommit med ett fjärde spel och det är lika roligt som föregångarna. Det finns olika spelstilar som du kan testa mellan, Arcade, Battle Royale, Coin Collector och Title Tag. I Arcade så ska du vinna mot 3 andra spelare och i arcade så kan du även spela multiplayer. Sen finns det Collect the coins, där du ska samla mynt. Battle Royale, där det går ut på att döda 10 pers per bana. Sen Title Tag där du ska få 50 rutor att bli din egen färg.
Skjutspel   29 nov 2011   Klick: 29 213   Betyg:
- Som en zombiedödande soldat ska du kriga dig igenom massvis av zombies och andra hinder i underjorden. Fånga pengar och andra föremål för att kunna köpa nya vapen och nya sköldar. Skön grafik och spelkänsla, spela med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   6 aug 2011   Klick: 16 278   Betyg:
- Combat Hero är ett typiskt skjutarspel för er som gillar sånna. Spring runt i en arena packat med action, hitta olika vapen och skjut tills det inte längre finns något att skjuta på! Flera game-modes finns i spelet, som team deathmatch, capture the flag och domination. Det finns även en hel del coola vapen, värt att pröva!
Skjutspel   15 jun 2011   Klick: 36 874   Betyg:
- Slunga arga små fåglar på dom gröna grisarna genom att dra och släppa slangbellan på varje bana. Lagom svårt! Klicka i luften efter varje schwung, för få fåglarna att göra olika konster så som att öka hastigheten eller dela på sig.
Skjutspel   13 maj 2011   Klick: 96 625   Betyg:
- Döda Justin Beaver på kortast möjliga tid. Satans bäver!
Skjutspel   15 mar 2011   Klick: 315 248   Betyg:
- Detta är ett riktigt blodigt skjutarspel! Du ska slakta zombies i massor för att överleva. När du dödar får du även exp så du låser upp nya vapen och föremål. Skjut alla zombies för att vinna! Styr med WASD och skjut med musen.
Skjutspel   4 nov 2011   Klick: 75 023   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8