Spel inlagda av H4kk3

Sida 1 / 2 Nästa
- Staden har blivit attackerad av en fientlig armé! Bygg upp din armé med starka militärer och ta tillbaka gatorna! Försök att inte förstöra staden när du håller på! Styr med WASD och sikta/skjut med musen. Samla pengar genom att slutföra uppdragen som du ska, undvik att döda civila, och rädda vip-personer. När du har pengar kan du köpa nya soldater. Samla stjärnor för att levla dina soldater.
Strategi   13 dec 2010   Klick: 52 115   Betyg:
- Det du trodde var ett fint pris visade sig vara anställning på en hamburgerrestaurang. Här gäller det att vara duktig på ha koll på många saker, du måste ta emot beställningar, grilla hamburgare och bygga hamburgare på samma gång. Det börjar lätt, men det blir VÄLDIGT svårt att hålla koll på allting senare.
Tankespel   10 dec 2010   Klick: 234 890   Betyg:
- Julens svåraste spel?! Väldigt välgjort spel som liknar Guitar hero på många vis. Nytt är att du kan välja mellan två spellägen, ett är att bara klicka på en knapp vid rätt tillfälle, men sedan finns det även ett hardcore-mode som är riktigt svårt. Där måste du både hålla i strängen med en knapp och spela på strängen med en annan knapp, dvs hålla in 1-5 och samtidigt trycka enter. RIKTIGT svårt! Riktigt sköna låtar också!
Action   20 dec 2010   Klick: 114 019   Betyg:
- Du ska skydda din stad mot anfallande zombies genom att skicka ut bönder och olika soldater för att trycka tillbaka alla zombies. Börjar ganska lätt men blir väldigt svårt när du klarat några levels.
Strategi   23 dec 2010   Klick: 242 713   Betyg:
- Den ensamma flickan vill träffa sin mamma igen, därför bestämmer hon sig för att skicka ett brev till jultomten. Du ska nu hjälpa flickan att få fram brevet. Kasta iväg planet med musen och se hur det seglar genom världen. Ju längre du kastar och ju fler stjärnor du samlar, desto mer kan du uppgradera på ditt plan. Klarar du att komma hela vägen?
Tankespel   22 dec 2010   Klick: 155 026   Betyg:
- Ganska simpelt och roligt spel, du ska köra traktorn in i mål utan att gå sönder, för att göra det hela svårare har du ofta något föremål efter traktorn som inte får förstöras heller. Få bonuspoäng om du åker snabbt, men då riskerar du mycket också! Spela med piltangenterna/WASD.
Motor   14 dec 2010   Klick: 201 697   Betyg:
- Uppföljaren på Mass Mayhem 2, du är en liten galen snubbe som gillar att spränga folk, inklusive dig själv. Använd diverse olika vapen och sprängmedel för att döda så många som möjligt och göra uppdrag. När du dödar får du pengar så du kan köpa bättre och starkare vapen.
Skjutspel   11 dec 2010   Klick: 89 718   Betyg:
- Du ska hjälpa jultomten att komma så långt som möjligt med sin släde.. detta gör du genom att köpa olika uppgraderingar och bomber(?) för att ge honom lite extra boost.
Action   22 dec 2010   Klick: 81 988   Betyg:
- Väldigt roligt spel där du ska försvara ditt näste mot horder av zombies. Det är lite likt left for dead, men du kan köpa uppgraderingar och nya vapen mellan rundorna. Du har även två kamrater med dig, som du kan förflytta med F. Utöver det är det de vanliga överlevnadspelet, skjut och sikta med musen, gå med A-D, hoppa med W och gå upp/ner i trapporna med S.
Skjutspel   26 nov 2010   Klick: 106 067   Betyg:
- Du ska hjälpa snigeln Bob till hans nya hem! Klicka på olika saker på banan i rätt ordning, och med rätt kordination. Roligt tidsfördriv!
Tankespel   28 nov 2010   Klick: 51 596   Betyg:
- Överlev så länge som möjligt! För att klara det måste du byta gravitationen hela tiden, det kan du dock bara göra om du står på något, och se till att du hamnar på något när du byter gravitation! Finns även ett väldigt skoj Multiplayerläge! Mycket snabba reaktioner och reflexer krävs!
Plattform   10 dec 2010   Klick: 60 793   Betyg:
- Du ska precis som namnet avslöjar spränga en massa bomber! Placera ut bomber och smäll av dom med mellanslag. Målet är att få bort alla elaka smileys från banan, men ha kvar dom snälla. Lätt i början men blir väldigt klurigt senare!
Tankespel   19 nov 2010   Klick: 126 639   Betyg:
- SteamBirds Survival går ut på att du ska överleva så länge som möjligt, när du gör det tjänar du så mycket pengar som möjligt, och av pengar kan du köpa nya flygplan när du dör. Det är ett rundbaserat spel, där du planerar hur du ska göra din flygning, sedan startar man rundan uppe i högra hörnet. Tänk på att ta så många powerups som möjligt, för dom ger även extra pengar.
Strategi   12 dec 2010   Klick: 27 403   Betyg:
- Du är en liten gubbe som ska hoppa och överleva lavan så länge som möjligt! Simpelt och kul spel, med grymt bra musik!
Action   16 dec 2010   Klick: 43 145   Betyg:
- Ett enkelt, men ändå svårt spel som går ut på att du ska överleva så länge som möjligt. Tryck Z för att hoppa, Z i luften för att dubbelhoppa, och X för att flyga fram extra fort.
Action   5 dec 2010   Klick: 74 733   Betyg:
- Du är en överlevande i en stad som blivit attackerad av farliga insekter! Med tiden hittar du kompisar, och hittar bättre vapen och utrustning. Du startar i ett lugnare område, men monsterna blir svårare och svårare! Gå runt och sök efter monster/föremål på dagen, sedan på natten kan du handla i affären och hantera din grupp.
Strategi   3 dec 2010   Klick: 137 945   Betyg:
- Du ska köra så fort som möjligt med din neonbil! :) Undvik lila bilar, dom kan knuffa av dig från banan, och dom gör att du tappar "turbokraft", men kör in i röda bilar, då går dom sönder och du får turbokraft! Styr med pilarna/WASD och aktivera turbo med mellanslag/X. Du kan uppgradera din bil en massa, sedan till slut låsa upp en superbil.
Motor   3 dec 2010   Klick: 40 355   Betyg:
- Ett roligt RPG/Plattformsspel som går ut på att slå ner dina fiender och besegra bossar. Det är även ganska kluriga banor, så du måste vara ganska smart för att klara banorna. Det gäller att kombinera styrningen av din gubbe och din trogna fågel.
Plattform   24 nov 2010   Klick: 34 400   Betyg:
- Du är i kontroll över ett robotlag och har i uppdrag att eliminera alla andra robotar. En enkel beskrivning av spelet skulle vara en blandning mellan robot wars och warlords. Bygg dina egna robotar och försök utnyttja motståndarens svaghet mot honom.
Strategi   17 dec 2010   Klick: 49 423   Betyg:
- Väldigt välgjort onlinespel där du ska tävla mot andra spelare, eller mot din egen tid. Väldigt avancerat system där du kan uppgradera din bil på massa sätt, och styla den med massor av olika uppgraderingar. Kräver Unity 3D som är ett gratis program du kan ladda hem från http://unity3d.com/ - Virusfritt.
Motor   21 nov 2010   Klick: 56 988   Betyg:
1 2