Spel inlagda av psykfall

- Ett roligt stratigispel där du ska ta över världen! Placera ut trupper och anfall andra länder. Ta över olika världsdelar för att få fler trupper att placera när det är din tur.
Strategi   21 okt 2011   Klick: 80 889   Betyg:
- Använd piltangenterna för att komma till målet. Du måste samla stjärnor för att bli godkänd. Ett väldigt roligt spel
Strategi   10 feb 2011   Klick: 77 685   Betyg:
- Försvara din bas mot anstormade fiender samtidigt som du ska förstöra motståndarens bas. Bygg torn för att försvara din bas och bygg trupper för att förstöra motståndarens. Tjäna ihop mycket pengar för att kunna köpa dyrare och flera trupper. Kan du ta dig genom alla 11 nivåer på svåraste? Du använder musen, Lyckta till!
Strategi   26 jan 2012   Klick: 76 109   Betyg:
- Vrid och vänd på banan för att få bollen i mål, men akta er för alla hinder som väntar på vägen. Du använder dig av piltangenterna för att vrida banan.
Strategi   16 feb 2011   Klick: 47 888   Betyg:
- City Siege är tillbaka med ett nytt spännande spel som utspelar sig i djungeln. Du ska med hjälp av olika sorters soldater bygga ihop en oslagbar insatsstyrka. Döda alla fiender och rädda oskyldiga och VIPs. Du kan vara upp till 5 olika gubbar samtidigt på ett uppdrag och du kan styra över var och en. Klicka på soldaten eller använd 1-5 för att välja den soldat du vill styra. Du styr soldaten med WASD och siktar, skjuter med musen.
Strategi   30 nov 2011   Klick: 47 091   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Försvara dig mot Ghasts, Zombies, Spindlar och mycket mer. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   11 dec 2011   Klick: 40 325   Betyg:
- Använd dig utav musen för att förflytta din gubbe till målet. Du kan klättra på väggar och hoppa väldigt långt. Men det kommer att finnas en hel del hinder på vägen.
Strategi   26 feb 2011   Klick: 39 917   Betyg:
- Sprid ditt zombievirus och ta över världen! Smitta hela städer och få pengar så du kan uppgradera ditt virus så dina zombies bli starkare och snabbare. Välj strategiskt ut var din smitta ska börja för att du ska kunna klara av alla nivåer i det här spelet. Du spelar spelet med musen.
Strategi   1 dec 2011   Klick: 33 414   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Det finns 4 olika banor där du ska försvara dig på. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   31 maj 2012   Klick: 27 900   Betyg:
- I detta spelet så ska du bygga olika strukturer i mönster som finns på varje bana. Ett svårt spel där du inte får stöta i de olika blocken med varandra.
Strategi   3 sep 2011   Klick: 27 271   Betyg:
- Bygg dig uppåt med hjälp av klossarna. Använd er utav musen för att flytta klossar och använd er utav piltangenterna för att vrida på klossarna. Det gäller att komma över dem röda markeringarna.
Strategi   16 feb 2011   Klick: 25 477   Betyg:
- I 1066 så får du kontrollen över de engelska, vikinga och norman arméerna. Spelet går ut på att besegra din motståndares armé genom att döda och skrämma bort så många som möjligt. I detta spelet så får du full kontroll över din armé, du bestämmer var och när dem ska förflytta sig, anfalla eller vråla ut skällsord för att försöka skrämma bort motståndarna. Det finns också en multiplayerdel i spelet så du kan utmana dina vänner. Spelet kan vara lite svårt att förstå sig på i början men det går över efter några omgångar.
Strategi   23 nov 2011   Klick: 24 602   Betyg:
- Här kommer fortsättningen på succéserien av spel "Ultimate Assassin". Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   8 jul 2012   Klick: 24 600   Betyg:
- Få ner dom röda bollarna på bestämt tid eller mindre. Det blir svårare och svårare. Det finns 9 levels och du spelar spelet med musen.
Strategi   26 feb 2011   Klick: 23 277   Betyg:
- Du är världens sista hopp när det finns en ond krigsherre som försöker ta över världen. Du måste jaga ikapp denna krigsherre och förgöra honom! Du kan välja mellan 3 klasser i spelet, Mage, Warrior eller Rogue. Du spelar spelet med musen.
Strategi   26 nov 2011   Klick: 18 669   Betyg:
- Ett lite annorlunda Tower-defence spel där du skyddar din dator mot elaka filer och sånt. Uppgradera kanonerna genom att bygga till olika uppgraderingar, men tänk på att de också tar mer plats då.
Strategi   13 apr 2011   Klick: 17 656   Betyg:
- Försvara ditt land mot mängder av olika fiender i detta Tower Defense spel. Placera ut torn, svärdsmän, trollkarlar och mycket mera. Uppgradera för att få ett starkare försvar. Du kan själv modifiera fiendernas styrka, ökar du den så får du mer erfarenhetspoäng. Du använder musen för att sätta ut torn och mycket mer.
Strategi   5 feb 2012   Klick: 17 456   Betyg:
- Du ska med hjälp av block skapa obalans och riva ner alla block som redan är utplacerade. Du använder musen för att sätta ut block.
Strategi   14 dec 2011   Klick: 17 244   Betyg:
- Använd piltangenterna för att komma till målet. Du hoppar med space. Du kan landa på olika boosters så du kan te.x dubbelhoppa. Ett roligt tidsfördriv.
Strategi   20 aug 2011   Klick: 16 886   Betyg:
- Följ bävern Bold på hans uppdrag att förgöra den förskräckliga Rangor. Det finns mängder med fiender och massor med uppgraderingar så du kommer ha fullt upp. Du kan också krossa fienden med häftiga combos. För att röra dig så använder du piltangenterna. Du använder A för att göra en lätt attack och S för att göra en starkare attack. Det finns specialattacker på 1-6 fast dessa måste bli upplåsta innan användning.
Strategi   12 sep 2011   Klick: 16 664   Betyg:
1 2