Nyheter på Jesper.nu

Här listar vi våra uppdateringar om vad som har hänt på siten.

Bild från nyheten

dryg

24 dec 2010

..så vill vi önska Eder alla en riktigt god jul! Vi tackar alla er besökare som håller siten vid liv och tipsar oss om bra innehåll. Vi håller faktiskt på med en helt ny version av jesper.nu som ni förhoppningsvis kommer att gilla mer än vår nuvarande lite halvt gammalmodiga layout! Det kommer nog ta ett tag innan vi lanserar den nya versionen. Men håll gärna ett öga så kommer vi förhoppningsvis att överraska dig någon härlig dag! Spela gärna lite julspel genom att klicka på länken nedan! God jul och gott nytt år!

God jul önskar jesper.nu

Bild från nyheten

Nya topplistor i videosektionen

21 dec 2010

Nu har vi gjort om topplistorna i videosektionen. Nu kan man sortera listan per månad under varje år. Sen la vi till sortering efter antal som gillar, antal klick, antal kommentarer och högst betyg. Så nu kan man enklare hitta massa bra klipp från tidigare år och månader. Nu när det snart är 2011 passar det ju bra att enkelt kunna skumma igenom hela årets videos. Eller hur? God jul och gott nytt år i förskott allesammans!

Se t.ex. mest visade klippen i dec 2010

Bild från nyheten

Ny jullogga från deanwin

15 dec 2010

Jesper.nu tackar medlemmen deanwin som har gjort en ny fin logga som vi kommer att använda oss av fram tills julen och det där är över. Ni som vill tacka eller berömma honom är välkomna till hans profil. Tjejer som vill ragga på honom osv kan ju skicka privata meddelanden om så önskas!

Deanwins profil

Bild från nyheten

Jesper.nus minecraft-server

15 dec 2010

Nu har vi släppt en egen trevlig Minecraft-server för alla er som lirar Minecraft. Server-ip:n är mc.jesper.nu. Så alla ni som har Minecraft-konton får gärna gå in och testköra på servern! Lycka till!

Jesper.nus minecraft-server

Bild från nyheten

Samarbete med minmaffia.se

12 nov 2010

Det finns en sida där man kan skapa sitt eget maffia-mmo-spel som heter mafiacreator som är rätt poppis. Nu har dom kommit till Sverige med namnet Minmaffia och vi på jesper.nu har fått äran att marknadsföra denna site. Därför har vi bland annat lagt in en Min Maffia i menyn och startat ett eget spel som ligger på prisonlife.se. Min maffia går ut på att skapa sitt eget mmo-spel och man kan tjäna pengar på det också.

Läs mer om Min maffia

Bild från nyheten

3000 spel

5 nov 2010

Idag gick vi över 3000 spel i spelarkivet. Då om man bortser från våra 3590 spel i bubblare som saknar text och bild. Det betyder att vi under 6 års tid (-75 dagar) har lagt in 1,42 spel om dagen. Bara senaste året har vi lagt in 569 spel (1,57 spel/dag). Mycket spel blir det! Som många av er märkt har vi nu börjat byta spel-adresserna till jesper.nu/spel istället för jesper.nu/onlinespel. Tanken är att man enkelt ska kunna skriva jesper.nu/spel när man är sugen på att lira!

jesper.nu/spel

Bild från nyheten

Ny brandvägg

5 nov 2010

Vissa av er kanske har märkt att sidan gått lite segt till och från senaste dagarna. Men nu är det slut på den eviga väntan. Vi har nämligen bytt ut vår brandvägg mot en ny som förhoppningsvis kommer vara piggare. Vi testkör den i några dagar så får vi se hur det går sen.

Bild från nyheten

Nytt röstningssystem för onlinespel

20 aug 2010

Under en längre tid har vi märkt att många som betygsätter onlinespel väljer 100% eller 0%. Därför har vi nu gjort om betygen till gilla och ogilla (tumme upp och tumme ner). Det finns också en ny betygsalgoritm som bygger på antal tumme upp/ner, och antal % som gillar ett spel. Till exempel är ett spel som har 10 000 röster varav 9 000 tumme upp mer värt än ett spel som har 1 000 respektive 900 eftersom det betyget är mer trovärdigt. Men för att ge nya spel en chans att komma upp i topplistorna finns också en liten algoritm som gör att nya spel som får många tummen upp kommer upp i topplistorna lättare. Därför finns alltså två betyg kan man säga. Ett som är antal % som väljer tummen upp och det andra som är bygger på vår lilla superalgoritm. Detta kommer implementeras på övriga kategorier tids nog.

Se det nya tummen upp/ner när du spelar Drag box 2

Bild från nyheten

Nya topplistor

27 apr 2010

Nu har vi gjort om betygs-systemen. Nu finns det en algoritm som automatiskt känner av vilka spel som fått mest positiva betyg, så ett spel som har 88% i betyg kan hamna högre upp än ett spel med 89% om det har fått många fler röster t.ex. Det är lite svårt att förklara men man kan sammanfatta det med att topplistorna helt enkelt blivit lite smartare och bättre än tidigare. Detta gäller inte bara spel utan även videor.

Topplistan för onlinespel

Bild från nyheten

Ett litet steg närmare jesper.nus världsherravälde!

13 apr 2010

För 10 år sedan när jesper.nus startades hade vi inte en tanke på att försöka tjäna några pengar. Men allt eftersom siten har växt och kostnaderna för servrar och bandbredd ökat har vi också varit tvungna att successivt skapa mer intäkter. Det är därför ni ser reklam lite här och var på sidan. Tyvärr är vi inte jätteintresserade av att tjäna så mycket pengar och säljer inte reklamen aktivt utan svarar endast när vissa företag vill annonsera. Men det fungerar det med, fast det blir kanske inte lika mycket klirr i kassan. Just nu har vi dock Disney som annonsör för deras nya "Im in the band". Så vissa företag hittar oss i alla fall. Vårt senaste "tjäna pengar"-projekt är vår lilla webshop. Just nu har vi bara två produkter, en fisspray som luktar extremt illa och en rolig pistoltändare som fungerar som vanlig tändare. Men när man trycker på avtryckare så får man en stöt. Den passar perfekt att ha hemma liggandes på ett skrivbord eller vardagsrumsbord =) Efter en månad har vi sålt hela 5 produkter. Men som rubriken säger. Ett litet steg närmare jesper.nus världserövring!

Jesper.nus webshop med ASS Liquid och prankpistol

Bild från nyheten

Uppskjutet tävlingsresultat

12 apr 2010

Den aktuella innehålls-tävlingen som gick ut på att tipsa om videoklipp och roliga länkar blev mycket populär. Vi har just nu några hundra länkar och videor att titta igenom och poängsätta. Därför kommer det ta ett tag innan vi publicerar vinnarna. Vi hade inte räknat med ett sådant tryck. Tack till alla som tävlar, ni gör siten bättre!

Läs om innehållstävlingen

Bild från nyheten

Text om menyn

8 apr 2010

Nu har vi skrivit ihop en liten guidad text om alla kategorier som står i vår menyn. Detta i hopp om att utbilda er användare om allt som faktiskt finns här på jesper.nu. Förhoppningsvis hittar du något nytt kul innehåll att underhålla dig med.

Om menyn

Bild från nyheten

Webshop

12 mar 2010

Nu öppnar vi ännu en kategori på jesper.nu. Den här gången är det en webshop med till en början två stycken roliga produkter. Ena produkten är en prankpistol som man kan pranka sina vänner med, den andra produkten är en spray med bajslukt som heter Liquid ASS. Den luktar extremt illa! Perfekta produkter tänker vi!

Kika in i webshoppen

Bild från nyheten

Ny spelkategori: Bubblare

4 feb 2010

Nu när flashspel på Internet har växt till sig så pass mycket börjar det komma väldigt många spel. Och när det kommer många nya spel blir det svårare för oss att hinna med att testa alla och välja ut dom bra spelen till jesper.nu. Därför har vi kommit på den briljanta idéen att låta er användare vara med och välja ut vilka spel vi borde lägga in. Detta kan ni göra genom den nya kategorin bubblare. Där läggs automatiskt nya spel från olika sidor på nätet in som ni jättegärna får vara med och testa. Just nu finns det cirka 3000 spel att sätta betyg på och kommentera. Vi kollar igenom spelen med höga betyg, många klick och många kommentarer. Så ju mer aktivitet som sker, desto fler bra spel kommer väljas ut.

Kika in bland alla 3000 bubblar-spel

Bild från nyheten

Vinnare i panta-tävlingen

18 jan 2010

Nu presenterar vi vinnarna i vår tidigare panta-tävling som vi hade under december månad. Juryn som bestod av Returpack och vi här på jesper.nu har valt ut 1a, 2a och 3a, sen 4-17. Gå in på länken nedan och se vinnarbidragen!

Vinnare i panta-tävlingen

Bild från nyheten

Onlinespel topp 250

11 jan 2010

Nu har vi utökat topplistorna på onlinespel så det går att sortera efter högst betyg och mest klick. Sen gjorde vi en lista också som heter Topp 250. Den visar de spel med högst betyg genom tiderna på jesper.nu.

Onlinespel topp 250

Bild från nyheten

God jul önskar jesper.nu

24 dec 2009

Vi önskar er alla en jättegod jul och gott nytt år. Tack till alla Er som besökt oss under året och bidragit till utvecklingen av siten. Tyvärr hade vi ingen julkalender i år, trots detta satte vi besöksrekord under vecka 51 med 326 165 unika webbläsare. Spela gärna lite tomtespel nedan!

Spela tomtespel

Bild från nyheten

Undersökning om sexvanor

9 dec 2009

Göteborgs Universitet vill undersöka om ungdomars sexvanor. Så det är jättebra om ni som har lite tid över är med och deltar i undersökningen. Det tar cirka 15 minuter att vara med.

Undersökning om sexvanor

Bild från nyheten

Spela onlinespel med highscore

19 nov 2009

Ni som besökt jesper.nu under några år kanske kommer ihåg kategorin Spelhallen under onlinespel. Där samlade vi massa spel som hade highscore. Från och med nu öppnar vi en ny kategori som heter Highscore som ni hittar under onlinespel. Just nu finns bara 8 spel, men det kommer att komma fler allt efter som. Testa t.ex. senaste Bloons tower defense 4 som nu finns med highscore.

Onlinespel med highscore

Bild från nyheten

Vinnare i Playa del Sol-tävlingen

10 nov 2009

Nu har vi korat vinnarna i Playa del Sol-tävlingen. Vi gratulerar Elias, Louise och Pontus. Ni har vunnit säsong 1 på DVD och ett fint sommarkit från Disney. Simma lugnt!

Vinnarna i Playa del Sol-tävlingen

Bild från nyheten

Playa del Sol-tävling

19 okt 2009

Nu kommer en ny tävling som går ut på att svara på en fråga om tv-serien Playa del Sol. Svarar man rätt har man chansen att vinna en DVD med säsong 1 av serien och ett fint sommarkit. Vi utser 3 st vinnare (9 november).

Playa del Sol-tävling

Bild från nyheten

Spotify playlists

18 sep 2009

Nu har vi lagt upp en helt ny kategori här på jesper.nu. Den heter Spotify i menyn, det går ut på att dela ut dina playlists i Spotify eller få ny inspiration i ditt musiklyssnande. Än så länge är det beta, men på måndag ska vi lägga in fler och bra funktioner för bästa möjliga musikarkiv!

Spotify playlists

Bild från nyheten

Speltaggar

28 aug 2009

Vi drog ihop en sida som listar några speciellt utvalda taggar för onlinespel t.ex. mario, tetris och liknande. Så kika gärna in där om du är spelsugen.

Utvalda taggar för onlinespel

Bild från nyheten

Ny filmkategori - Tutorials

23 jul 2009

Nu har vi lagt in en ny kategori i "Roliga filmer" som heter tutorials. Där hittar ni fina guider och sen kanske du kan lära dig något nytt.

Videotutorials

Bild från nyheten

Ny filmspelare

10 jul 2009

Nu har vi släppt en ny fin videospelare här på Jesper.nu. Den är grön och hittas på "roliga filmer" och "jtube". Det skiljer sig inte så mycket från den förra men i slutet av varje klipp finns det relaterade filmklipp i samma spelare. Som förhoppningsvis underlättar lite. Sen har vi lagt in loggan uppe i höger hörn, bara så att ni ska veta vilken hemsida ni befinner er på.

Exempelfilm Scatman dans

Bild från nyheten

Grattis Johan Sandberg

8 apr 2009

Grattis Johan Sandberg och de andra 9 vinnarna i BMX-tävlingen. Vinnarna är nu utsedda och publicerade på tävlingssidan. Vi tackar de 1046 st personer som valt att vara med och tävla om den fina BMX-cykeln och coola cykelhandtag. Vi tackar också webbutiken www.rite.se för sponsring av priserna.

Vinnare i BMX-tävlingen

Bild från nyheten

Spela poker på jesper.nu

27 feb 2009

Nu äntligen lanserar vi poker här på jesper.nu! Med poker menar vi såklart Texas Holdem. I och med lanseringen av vår flashpoker så har vi gjort en egen kategori med lite videos och artiklar också. Det är helt gratis att spela poker och man kör om play money (låtsaspengar). Varje dag tilldelas man nya pokerchips ifall man behöver.

Jesper.nu poker

Bild från nyheten

Skoljesper.nu

20 feb 2009

Eftersom många skolor har blockerat jesper.nu har vi nu släppt en annan adress till siten som är www.skoljesper.nu som fungerar lika bra. Så testa den ifall ni vill gå in på siten och den är blockad.

www.skoljesper.nu

Bild från nyheten

BMX-tävling

16 feb 2009

Nu har vi fått in en ny tävling i samarbete med onlinebutiken rite.se som säljer BMX-cyklar och tillbehör. De lottar ut en BMX-cykel värd över 4600 kr och ett gäng coola cykelhandtag. Man behöver inte vara medlem för att tävla!

Ny BMX-tävling

Bild från nyheten

Ändrade menyer

10 feb 2009

Nu har vi ändrat ordningen i huvudmenyn till en som vi tror kommer fungera bättre än den tidigare. Sen har vi på roliga filmer och j-tube lagt in en meny till höger med länkar till sortering, populära sökningar, topplistor m.m. Även sökfunktionerna på roliga filmer och j-tube är förenklade.

Se t.ex. roliga filmer

Bild från nyheten

Ny startsida för J-tube

29 jan 2009

Nu har vi gjort om startsidan för J-tube. Tanken nu är att man lättare ska kunna hitta de bästa klippen genom att topplistan ligger direkt på själva startsidan där man väljer filmklipp. Allting bygger dock på att ni besökare sätter betyg på filmklippen. Så betygsätt mer än gärna klippen ni kikar på.

Öppna startsidan för jtube

Bild från nyheten

Paging i topplistor

28 jan 2009

Nu har vi lagt in en paging i topplistan på spel och filmer vilket gör att man lättare kan navigera bland det bästa innehållet. Vi har varit lite dåliga med att skriva vad som händer på sidan det senaste halvåret. Men vi tänkte förbättra oss nu! Bland annat kommer J-tubes startsida att göras om inom kort. Även playmoney-poker är aktuellt inom snar framtid.

Topplistan för onlinespel

Luciatävling i Jpaint

10 dec 2008

För några dagar sedan startades den första Jpaint-tävlingen Finaste luciabilden. Nu börjar den lida mot sitt slut och sista dagen för bidrag är imorgon, torsdag. Det vore kul om så många som möjligt kunde delta!

Läs mer om tävlingen och priserna

Bild från nyheten

JPaint beta

28 nov 2008

För några år sedan (närmare bestämt 2004) hade jesper.nu en liten målarhörna som hette Paint. Det var som ett litet bildcommunity där man kunde rita bilder och dela med sig av sina bilder. Detta var populärt men koden som allting var skrivet i blev till slut gammal och osäker. Därför var vi tvungna att ta bort detta. Nu har vi återbyggt och gjort ett eget ritprogram som vi kallar JPaint (flashbaserat). Projektet är än så länge BETA, det kommer lite fler grejor senare. Men måla på tills vidare!

JPaint - Rita fina bilder

Bild från nyheten

Två nya biotävlingar

21 okt 2008

Här kommer två nya tävlingar i samband med nya biofilmer. Den ena filmen heter Wanted och går på bio just nu (man kan vinna biljetter) och den andra filmen är Saw 5. Priset i båda tävlingarna är biobiljetter, i Saw 5-tävlingen kan man vinna en Saw-box med 1-4 också. Lycka till!

Tävlingar

Bild från nyheten

Serverbyte

16 okt 2008

Senaste tiden har jesper.nu gått lite segt när haft haft mycket trafik inne på siten. Därför har vi investerat i en ny vassare server. Just nu håller på vi att byta server och inom 24 timmar bör alla använda sig av den nya. Förhoppningsvis har vi ställt in allting rätt så att det kommer fungera bra. Om inte, så ha lite tålamod, vi fixar alla buggar så fort vi kan.

Bild från nyheten

Halloween-grafik sökes

7 okt 2008

Vi tänkte göra om loggan och söker nu en duktig grafik som är sugen på att hjälpa till att piffa upp loggan. I länken nedan finns en .psd-fil att ladda hem och leka med för den som är sugen.

Halloween-logga till jesper.nu

Bild från nyheten

Mycket Glocalnet

29 sep 2008

Idag och imorgon kommer vi köra ganska mycket Glocalnet-reklam. Vi hoppas det inte blir allt för jobbig och att ni tar del av de erbjudanden som vi försöker göra reklam för. Tack och hej!

Glocalnet 0kr/min* till alla, 0kr/sms*

Bild från nyheten

66 666 unika

13 sep 2008

Hallå, igår hade vi 66 666 unika webbläsare (besökare). Det känns skönt. Tack och hej!

Databasstrul

17 aug 2008

Hej alla besökare! Jesper här.. Jag kan börja med att säga att vi haft lite databasstrul senaste dagarna vilket har lett till att det inte har gått att logga in, sidan har varit nere ibland m.m. De senaste månaderna har jag haft väldigt lite tid för jesper.nu, därför har nästan ingenting hänt på siten. Men det jag ville framföra nu är att jag framför kommer att ha mer tid för jesper.nu och kommer att satsa mer på att förbättra siten och verkligen göra den till något underhållande.

Topplistor och uppdaterade söksystem

24 jul 2008

Nu har vi fixat topplistor på det mesta av innehållet här på Jesper.nu (onlinespel, roliga filmer, jtube,länkar, babes och roliga bilder) Det finns både totala topplistor och årsbaserade. Dessutom har vi uppdaterat söksystemen som nu ger förslag på sökningar och sen kan man även se en lista över de populäraste sökningarna.

Spana in nyheterna i jtube

Bild från nyheten

Nytt betygssystem

9 jul 2008

För de som inte märkt det vill vi uppmärksamma att vi infört ett nytt betygssystem i Onlinespel, Roliga filmer, Jtube, Roliga bilder, Babes, Flashfilmer och Länkar. Fördelarna med det nya systemet är följande: 1. Även oinloggade får rösta. 2. Sidan laddas inte om när man röstar. 3. Betygen lagras nu i procent vilket gör att skalan blir 100-gradig. Vi hoppas att detta ska göra att det blir ännu lättare att hitta bra innehåll på siten.

Rösta på filmer i Jtube

Bild från nyheten

EM-tipset avgjort

30 jun 2008

Nu när EM tagit slut så har vi tagit fram vinnarna i Jesper.nus EM-tips. Det blev väldigt jämnt med en delad andraplats. Det hela fick avgöras på utslagsfrågan där vinnaren var endast 2 mål ifrån rätt svar.

Se vem som tog hem EM-tipset

Bild från nyheten

Fotbolls-EM 2008

29 maj 2008

Snart är det äntligen dax för fotbolls-EM att börja och detta vill vi på Jesper.nu fira med en speciell EM-sektion. Läs om landslaget, kolla på fotbollsfilmer, spela fotbollsspel och sist men inte minst, vinn riktigt grymma priser från coolstuff.se i EM-tipset!

Fotbolls-EM 2008 på jesper.nu

Bild från nyheten

Taggar, favoriter och relaterat innehåll

14 maj 2008

Nu har vi infört taggar på onlinespel, roliga filmer, jtube, roliga bilder och babes. Detta för att göra det enklare att hitta det man är intresserad av. Under filmerna / spelen visas nu material som är relaterat till det man just nu är inne på och inte bara slumpade saker som tidigare. För medlemmar har vi ytterligare en nyhet: Favoriter. Ni kan nu spara filmer och spel som favoriter för att lättare kunna hitta dem igen. Icke-medlemmar kan också dra fördel av detta eftersom man nu kan sortera i listorna efter antal medlemmar som favoriserat spelen / filmerna.

Spana in nyheterna i jtube

Bild från nyheten

Babes-sektionen ombyggd

18 apr 2008

Efter Roliga bilder var det nu Babes-sektionens tur att få sig en rejäl ansiktslyftning. Vi har inte hunnit lägga in så jättemånga babes och fördelningen manliga/kvinnliga babes är än så länge lite ojämn men vi kommer att uppdatera sektionen mycket oftare från och med nu.

Till arkivet med heta babes

Bild från nyheten

Nytt arkiv med roliga bilder

15 apr 2008

Nu har vi byggt om vår avdelning för roliga bilder rejält. Förutom att det är lättare att hitta bland bilderna nu så kan man även rösta och kommentera om man är inloggad. Ni kan dessutom räkna med att arkivet kommer att uppdateras oftare från och med nu.

Till arkivet med roliga bilder

Bild från nyheten

Jesper.nu bjuder på gratis SMS

26 mar 2008

Under en testperiod kommer Jesper.nu att erbjuda alla medlemmar att skicka gratis sms. Längden på testperioden beror lite hur mycket vi har råd att "bjuda på" men vi testar under några dagar/veckor och ser hur det fungerar. Till en början får varje medlem 2 st gratis sms per dag och varje sms får vara 160 tecken långt. Man får även möjlighet att lagra sina vänner mobilnummer i en egen telefonbok.

Skicka gratis-sms från Jesper.nu

Communityt öppnat

24 mar 2008

Som ni kanske vet har inloggningen till communityt varit stängd de senaste dagarna och sidan har gått väldigt segt. Nu har vi dock kommit till rätta med problemen och ni är välkommna att logga in igen. För de som undrar så berodde problemen på att vi bytte en av våra databasservrar och det gick inte riktigt som planerat.

Logga i communityt

Bild från nyheten

Onepair-tävlingen avslutad

24 mar 2008

Tävlingen som gick ut på att få högst score i spelhallenspelet Zwingo är nu avslutad och vinnarna kan räkna med att inom kort få riktigt fina strumpor från Onepair.se i postlådan.

Visa vinnarna i Onepair-tävlingen

Serverkrasch

18 mar 2008

En hårddisk kraschade bland jesper.nus servrar idag. Ingen data gick förlorad. Dock var vi tvungna att byta den hårddisk som inte fungerade längre. Detta tog runt 2 timmar och 50 minuter, därför var siten offline mellan 11.20 - 14.10 idag. Vi beklagar detta!

Bild från nyheten

Joanna Krupa

17 mar 2008

Här kommer 33 vackra bilder på polsk-amerikanska modellen Joanna Krupa. Se och njut va denna skönhet!

Bilder på Joanna Krupa

Bild från nyheten

Vinn strumpor från Onepair.se

6 mar 2008

För att marknadsföra sig har den nya webbutiken Onepair valt att sponsra jesper.nu med en tävling där man kan vinna 3 stycken strump-paket. Tävlingen är lika enkel som den är rolig, allt du behöver göra är att spela spelet Zwingo och hamna bland de tre högsta i topplistan.

Spela Zwingo och vinn strumpor

Bild från nyheten

Spel och flashfilmer i fullskärm

28 feb 2008

Nu kan du se alla flashfilmer och spela många av våra onlinespel i fullskärm. Titta efter den här iconen under spelen och filmerna.

Kika på flashfilmer i helskärm

Bild från nyheten

Ny bilduppladdning

28 feb 2008

En ny bilduppladdning med java har installerats som tillåter våra medlemmar att ladda upp 25 bilder åt gången i sina album. Fler bildformat än tidigare stöds och dessutom går uppladdningen mycket snabbare.

Logga in och testa javauppladdaren

Bild från nyheten

Ny kategori flashfilmer

30 jan 2008

Som många säkert redan märkt har vi lagt in en ny kategori på sidan som heter flashfilmer. Ni hittar den rätt högt upp i vänstermenyn. Vi hoppas ni gillar utbudet i kategorin. Vi kommer uppdatera den rätt så ofta, just nu visas inte flashfilmerna på startsidan utan man måste klicka sig in i kategorin för att se den senaste filmen. Ett tips är filmen the end of the world.

Se på flashfilmer

Bild från nyheten

BraOdds-tävlingen avslutad

18 dec 2007

Vinnarna är nu klara i braOdds-tävlingen som gick ut på att få så hög päng som möjligt i spelet Stunt Dirt Bike. Vinnarna kan ni se genom att klicka på länken nedanför. Vi kan även glädja alla som gillade spelet med att vi nu har publicerat det i Spelhallen.

Vinnarna i braOdds-tävlingen.

Bild från nyheten

Good Luck Chuck-tävlingen avslutad

14 dec 2007

Nu har vi lottat fram 10 vinnare i Good Luck Chuck-tävlingen, du kan se vilka det blev via länken nedanför. Vi har även gjort en del uppdateringar här på sidan. I Onlinespel, Roliga Filmer, Spelhallen och Jtube kan du nu välja på två olika layouter. Forumet har fått ett nytt system för citering och några andra små finesser. En annan glad nyhet är att multiplayerspelen gjort comeback. Avslutningsvis vill vi tipsa om den mysiga julavdelningen som du hittar i huvudmenyn.

Vinnare Good Luck Chuck

Bild från nyheten

Ny speltävling - BraOdds.com

5 dec 2007

Jesper.nu presenterar nu i samarbete med BraOdds.com den första Spelhallen-tävlingen. Spela det roliga spelet Stunt Dirt Bike och vinn upp till 500 kr. Tävlingen pågår till: 17:e December klockan 00:00. Styr med piltangenterna och ta dig så långt som möjligt på din motorcykel eller fyrhjuling.

Tävla om julklappspengar

Bild från nyheten

Ny filmtävling - Good Luck Chuck

28 nov 2007

I och med lanseringen av filmen Good Luck Chuck har Sony Pictures i samarbete med jesper.nu och McDonalds anordnat en ny tävling. Tävlingen är enkel så var med du också!

Till tävlingen

Betygssystem och Vinnarna i Surfs Up-tävlingen klara

20 nov 2007

För att höja kvaliteten på vårt innehåll och göra det enklare för er att hitta riktigt bra spel och filmer håller vi nu på att stoppa in ett nytt betygssystem. Systemet är redan igång i Jtube och Spelhallen men kommer snart också att finnas i Onlinespel och Roliga filmer. Sen har vi nu även lottat fram vinnarna i Surfs Up-tävlingen.

Surfs up-vinnarna

Bild från nyheten

Spelhallen

14 nov 2007

Nu har vi släppt ett nytt spelsystem som lagrar poängen för dig som är inloggad. Nu kan du äntligen visa de andra vilka grymma skills du har och kanske få bättre poäng än Jesper själv? Vi kommer att fylla på med nya roliga highscore-spel varje dag så in och lira nu!

Spela highscorespel i Spelhallen

Bild från nyheten

Ny filmtävling för filmen Surf´s Up

8 nov 2007

I och med lanseringen av Sony Pictures nya film Surf´s Up har jesper.nu blivit sponsrade med lite schyssta priser: biobiljetter, ps2-spel, t-shirt m.m. Tävlingen består av en ganska så enkel fråga och svaret finner man i filmtrailern.

Surfs Up - tävling

Bild från nyheten

Spellayouten ändrad

19 okt 2007

Nu har vi ändrat alla onlinespelen så det inte är toppmeny längre, utan vänstermeny som på övriga siten. Spalten till höger har vi gjort smalare. Spelytan är densamma som tidigare. Men vi tänkte att det var lättare med denna meny än som det var tidigare. Spela copter via länken nedan så får ni se det nya upplägget.

Spela copter

Bild från nyheten

Roliga omröstningar

17 okt 2007

Nu har placerat en rolig omröstning i högerspalten! Ambitionen är att uppdatera den med en ny fråga varje dag men vi får se hur länge crews fantasi räcker. =)

Visa omröstningar

Bild från nyheten

Vinnare i supersugen-tävlingen

11 okt 2007

Nu har vi släppt vinnarna i vår lilla tävling med biofilmen Supersugen. Det var 586 som tävlade varav 531 svarade rätt på frågan. 10 av dessa som svarade rätt har vunnit. Vinnarna hittar ni på länken nedan. Ni kommer få era vinster utskickade snarast. Vi gratulerar alla vinnare och säger tack till er som tävlade. När nästa tävling kommer är ännu oklart.

Vinnare i tävlingen

Bild från nyheten

Fotoalbum

5 okt 2007

Nu har vi gjort en liten lista där man kan se de senaste bilderna som våra medlemmar har laddat upp. Än så länge är listan rätt simpel, men det går i varje fall att sortera efter kön, län och stad. Det är kanske kul att se bilder som tagits i närheten av där man bor.

Fotoalbum från våa medlemmar

Bild från nyheten

39 Jessica Biel-bilder

19 sep 2007

Nu kan vi lagt in ett fint bildgalleri på skådespelaren Jessica Biel (hon som är med i Illusionisten och filmen Next. Det är 39 st bilder, titta och njut av denna skönhet!

Jessica Biel-bilder

Bild från nyheten

Ny tävling - Supersugen

14 sep 2007

Om typ en vecka (den 21:a sep) så har den riktigt roliga highschool-komedin Supersugen premiär. Filmen ligger just nu topp 250 på IMDB och vi alla vet ju att det inte är så många komedier som tar sig in på den topplistan. Filmen är alltså sjukt rolig! Just därför lottar jesper.nu tillsammans med Sony Pictures ut 20 biobiljetter till er som kan svara rätt på en fråga. Man kan även vinna kondomer samt trosor eller kalsonger med trycket Supersugen.

Supersugen-tävling

Bild från nyheten

Gratis tidningar att läsa

5 sep 2007

Nu kan man läsa några trevliga tidningar här på jesper.nu, helt gratis. Tidningarna läser man i en tidningsliknande flashspelare. Man bläddrar ungefär som i en riktig tidning. För musen i högra eller vänstra hörnet för att bläddra.

Artiklar / Magasin

Små ändringar i Jtube

31 aug 2007

För någon dag sedan passerade vi 9000 gränsen för filmer i Jtube. Woho! Sen har vi uppdaterat topplistan för de flitigaste användarna för Jtube. Vilket är de användare som laddat upp flest filmer. Vi har också satt en gräns som gör att man måste ha laddat upp minst 15 filmklipp för att komma med på topplistan.

Flitigaste film-uppladdarna

Bild från nyheten

8000 filmer i Jtube

3 aug 2007

Äntligen har vi lyckats slå 8000-gränsen i jtube (då räknar vi bort över 1000 filmer i mappen suget). Vi har även fixat så man kan spela upp filmerna i helskärm. Vi tackar alla användare som laddat upp filmer!

8000 filmer i Jtube

Omgjord startsida

27 jul 2007

Nu har vi gjort om startsidan lite och byggt in länkarna från slan och de vanliga länkarna i samma arkiv. Detta sparade vi in lite plats på samtidigt som startsidan blev mer lättöverskådligt. Som ni säkert märkt ligger nu länkarna över senaste nyheten istället för under. Vi har varit lite dåliga att uppdatera länkarna på senaste tiden men det ska det bli ändring på från och med nu.

Bild från nyheten

Casandra Ventura bilder

20 jul 2007

Här kommer 35 bilder på den amerikanske sångerskan Cassie. Kolla även in pojniks nya musikvideo Hunden som sjunger i J-tube. Den är kort men ack så nice.

Bilder på Cassie, Casandra Ventura

Fräschare forum

17 jul 2007

Idag fick vi för oss att piffa till forumet en smula och la in lite heta bakgrunder och gjorde om tabellerna lite. Det som är kvar att fixa är själva trådarna. Men kika gärna in och se hur det blev. Vi tycker iaf det blev både tydligare och snyggare.

Nytt utseende i forumet

Bild från nyheten

Blocktristävlingen avslutad

16 jul 2007

Jesper.nus hittills största tävling är nu avslutad och vi tackar alla er som varit med och spelat. Vinnarna kommer att få sina priser hemskickade snarast möjligt.

Läs om tävlingen och se resultaten.

Bild från nyheten

Tävlingen snart slut

11 jul 2007

Vi tänkte tipsa er alla om att det bara är några få dagar kvar på jesper.nus största tävling i historien. Vi lottar ut 105 priser, så logga in och tävla. Tävlingen går ut på att du ska få så hög poäng som möjligt i spelet Blocktris. Tävlingen slutar 12.00 den 16 juli (måndag). Lycka till.

Buyuz.coms tävling med 105 priser

Glömt lösenord förbättrad

10 jul 2007

Nu har vi förenklat funktionen Glömt lösenord så att man kan glömma sitt lösenord utan problem. Så nu kan ni känna er säkrare.

Glömt lösenord

Bild från nyheten

Bilder på Rihanna och spamforum

26 jun 2007

Nu har vi lagt in 49 fina bilder på sångerskan Rihanna. Så det är bara att titta in där om ni vill se henne. Sen har vi lagt in en ny kategori i forumet som heter spamforum. Där kommer vi lägga in alla trådar som vi (crew + moderatorer) inte tycker är tillräckligt bra för någon annan kategori. Den hittas under forum --> spamforum.

Rihanna-bilder

Databasproblem

24 jun 2007

Under gårdagen mellan 17-22 hade vi databasproblem som gjorde att det inte gick att spela spel eller logga in i communityt. Men nu tror jag det skall fungera bättre i varje fall. Jag tänkte att det var bäst att informera om händelsen då jag fick typ 37 e-postbrev med frågan: Har ni raderat mitt konto?

Bild från nyheten

Glad midsommar

22 jun 2007

Nu börjar det äntligen kännas som det är sommar på riktigt. Idag är det midsommar (små grodorna, snaps och släkt). Det firar vi här på jesper.nu med 10 nya schyssta filmklipp och 4 kul onlinespel. Ha en riktigt bra midsommarhelg och simma lugnt!

Roliga filmer

Bild från nyheten

Ny tävling

15 jun 2007

Nu kör vi igång Jesper.nu troligtvis största tävling hittills. Vi delar ut 105 st priser. Tävlingen går ut på att man ska spela spelet Blocktris och få så hög poäng som möjligt. Det är gratis att delta. Samtliga priser sponsras från den nya webbbutiken buyuz.com. Ni hittar tävlingen i vänstermenyn under "tävlingar". Tävlingen avslutas 12.00 den 16 juli.

Tävla nu

Jtube is back!!!

14 jun 2007

Äntligen har vi fått vår filmuppladdningsdel att fungera igen här på jesper.nu. Så nu kan ni alla (medlemmar) ladda upp filmer igen. Som ni kanske vet kan man tjäna pengar på sina uppladdade filmer. Redan första minuterna kom det upp runt 10 nya filmer. Så vi hoppas J-tube blir lika poppis som tidigare. Det var niiiice!

Jtube temporärt nere

6 jun 2007

Vi har stängt ner Jtube för underhåll. Som många säkert redan vet har man inte kunnat ladda upp egna filmer på jesper.nu under några veckor. Därför tänkte vi styra upp problemet en gång för alla genom att installera om allting på videoservern. Därför fungerar inga filmer just nu och likaså uppladdningen. Vi ska försöka styra upp detta under morgondagen. Sen ber vi om ursäkt för att det varit lite klent med uppdateringar under senaste perioden. Vi har varit lite sjuka i crew och all denna värme gör inte direkt att man jobbar mer effektivt. Men snart är vi friska och har anpassat oss till hettan. Då får ni fler nyheter.

Lite nya funktioner

30 maj 2007

Förutom att vi designar om Jesper.nu så lägger vi även hela tiden till nya funktioner. Senaste uppdateringen: Communityt har fått ett system för att blocka medlemmar som är otrevliga mot dig och snyggast har fått tillbaka sina topplistor. Dessutom har nu alla medlemmar en egen forumsida där förutom att se sina bevakade och startade trådar även kan starta nya trådar.

Bild från nyheten

Jesper.nu lanserar webbtv

30 maj 2007

Nu har vi lagt upp så man kan se fem st olika TV-kanaler här på sidan. Det tre musik, en sport och en nöjeskanal. Så in och testa, har ni firefox krävs troligen WMW-pluginet som man kan googla sig till om man vill.

Webbtv

Ny design på jesper.nu

25 maj 2007

Nu har vi äntligen bytt design igen. Detta var för att vi kände att den tidigare designen inte var riktigt lika fräscht som den innan. Därför tog vi det bästa från vår gamla design och skapade den här som är mycket enklare och mer användarvänlig. Det återstår givetvis att se, men jag hoppas ni gillar det utseendet. Det som var jobbigast med vår förra design var att vi inte hade någon vettig logga samt att toppmenyn var betydligt mer svårnavigerad än vänstermeny. Vi har dock kvar toppmenyn under alla spelen, detta för att spelytan ska bli större. Men jag hoppas att det inte skapar allt för mycket förvirring. Det går nu också att spela i fullskärm om man vill göra det.

Bild från nyheten

Blocktris-tävlingen avgjord, grattis Marcus Jonsson

24 maj 2007

Nu har tävlingen i Blocktris slutat och vinnaren blev Marcus Jonsson från Järvsö som lyckades skrapa ihop ca 190 000 poäng. Han kallar sig Yonex1989 på sidan. Priset han vann var ett nytt fräscht Playstation 3. Vi kommer att publicera spelet gratis snart. Dock utan vinster men med highscore iaf, vilket alltid är trevligt.

Seriösa profilbilder, forumcitat och snabbare Jesper

16 maj 2007

Från och med nu tillåts bara att din profilbild i communityt föreställer dig själv, detta är ett steg i att göra vår community bättre och mer attraktivt för nya medlemmar. Vi kommer att vara snälla i vår bedömning av bilder men våra duktiga moderatorer kommer att hålla koll och radera de profilbilder som är uppenbart felaktiga. Forumet har uppgraderats med en fin funktion för att citera andras inlägg En annan trevlig nyhet är att vi optimerat vår databasserver vilket gör att sidan nu går snabbt även vid hög belastning.

J-tube temporärt borttaget från startsidan

3 maj 2007

Då vi fortfarande inte lyckats fått bukt med vår filmuppladdning så tar vi bort länkarna till "de senaste jtube-filmerna" från startsidan tills vi styrt upp problemet.

Bakgrundsljud på profiler och ny medhjälpare

17 apr 2007

Alla som är medlemmar på jesper.nu kan nu lägga in bakgrundsljud (låtar) på sina profilsidor. Det gör man genom att logga in och klicka på inställningar sen bakgrundsljud. Sen får man klistra in en URL till den låt man vill ska spelas upp. Vi har också fått in en ny kille i crew (JonasN) som kommer jobba med oss i några månader framöver.

Topplistor för multiplayerspelen och statuspoäng

4 apr 2007

Nu får man statuspoäng för varje gång man spelar ett multiplayerspel på jesper.nu. Vi har också lagt in topplistor för varje spel. Länkarna till topplistorna visas i spelarkivet.

Laddar...