Forumregler

För att forumet ska bli seriöst och mer intressant för er där ute har vi satt uppe några simpla riktlinjer som vi tycker att du bör läsa igenom. Det är egentligen inga konstigheter, så om du är en vettig människa är detta troligtvis ingenting som du behöver ta till dig.

Lagbok

§1 Forumet är till för att man ska kunna snacka med varandra om olika ämnen, första inlägget i varje tråd anger ämnet och sedan är det bara att prata på. Dock finns det vissa restriktioner som vi kommer in på nu.

§2 Spam. Ingen tycker om spam. Det är bara jobbigt och onödigt. Skriv inlägg som är vettiga, som gör någon poäng i diskussionerna. Skriv INTE inlägg bara för att få en extra poäng på postcounten. Vi godkänner heller inga spamlänkar där du själv eller din användare på någon sida vinner på att folk från jesper.nu forum går in och blir medlemmar, även om siten är skitbra vill vi ha kvalite på länkarna. Vi vill inte att alla länkar ska bestå av saker för att andra ska tjäna pengar.

§3 Försök hålla er någorlunda till ämnet. Om det känns som att diskussionerna är mer privata än allmänna så ta det via gästböckerna istället. Visst, ibland kan en tråd vandra iväg via diskussion och det kan vi gå med på, men det vi vill bli av med är privata diskussioner två (eller mindre:) sinsemellan.

Klubba

§4 Och återigen, för att få det tydligt, inget stötande material! Diskussioner får uppkommna om ämnen som är förbjudna på andra delar, bland annat så kan ni gärna diskutera fördelarna/nackdelarna samhällsmässigt med porr, eller hur tyskland under trettiotalet hamnade där de hamnade, men vi vill INTE ha några "judar är svin"-trådar eller annat idiotiskt.

§5 Om någon missat det så har folk i crew alltid rätt att ta bort inlägg/trådar som vi finner stötande/onödiga/tråkiga utan någon som helst varning. Och vi behöver inte ens försvara oss för det, vi är seriösa och trevliga människor.

§6 Om du inte är admin så får du under inga omständigheter posera som admin. Mycket enkelt det med. Säg inte att du tillhör sidan om du inte gör det. Upptäcker vi något sådant knas så finns det stor chans att personen ryker utan varning.