Spel inlagda av Ducker

- Du spelar en stuntman som ska tjäna pengar på att förstöra staden under sin färd framåt. Skaffa olika uppgaderingar till din bil, som motor, raketer och extra bomber. Allt för att göra så mycket skada som möjligt. Spelas med piltangenterna, missil på Z, boost på X och spräng din bil med mellanslag.
Motor   4 nov 2011   Klick: 27 245   Betyg:
- Slå Billy så långt du kan och få så många ölflaskor som möjligt så du kan uppgradera mängden av svampar, kundvagnar, örnar, fisar, får, paj m.m. Genom att uppgradera detta så blir du starkare på många sätt. Ett ganska simpelt spel som tar ganska lång tid att klara ut.
Strategi   8 okt 2011   Klick: 44 068   Betyg:
- Du har fyra element: eld, vind, vatten och jord. Med dom 4 elementen ska du försöka förstöra fiendens torn men det är inte allt fienden skickar också ut olika element monster som ska dödas. Du kan också uppgradera dina element senare.
Strategi   7 okt 2011   Klick: 19 275   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 3 000 noga utvalda onlinespel att spela. Om du har svårt att välja så kan du slumpa ett spel eller kika på vår lista med topp 250 spel

Mer onlinespel