5 populära mobilspel

I takt med att mobiltelefoner blir allt mer avancerade blir också mobilspelen mer attraktiva. Miljontals människor fördriver tiden med att spela strategispel, kortspel, actionspel etc. direkt i telefonen. Idag när spelen blivit allt vassare, med flera funktioner och bättre grafik, så är de inte längre någonting vi bara ägnar oss åt i väntan på bussen. Tvärtom finns det populära mobilspel som folk spelar istället för dator-och TV-spel. Idag listar vi 5 populära mobilspel!

Du finner härliga symboler i Guld som bland annat lejon, grodor och yin yang-tecken. Det finns flera bonusfunktioner som du gärna vill komma åt när du gör din spelrunda, bland annat upp till 24 extra gratissnurr och en stark multiplikator som ökar din vinst med upp till x40!

Jumanji Slot

Med andra ord är slotspelet Jumanji ett av de hetare idag, så ta ditt spelande ut i den händelsefulla vildmarken. Det finns många andra slotspel likt detta, exempelvis casinoer.com/jackpot-6000 som även det är kompatibelt på mobilen.

Mario Kart Tour

Många av oss har spelat den världsberömda tv-spelserien Mario Kart som hade premiär först för nästan 30 år sedan. Spelet har kommit i många upplagor och nu finns det äntligen också i en bra mobilversion. Det är egentligen inga större konstigheter, utan du väljer vilken karaktär du vill ta med dig ut på körbanan och så tävlar du om vem som kommer i mål först. Samtliga klassiska karaktärer från originalspelet finns med även här.

Dragon Ball Z: Dokkan Battle

Bokserien Dragon Ball blev snabbt en stor favorit bland mangafansen, inte minst när den blev tillgänglig i bokaffärer världen över. Det är en episk saga ritad av japanen Akira Toriyama som hämtar sin inspiration från kampsporten och fantasyberättelsen Journey to the West.

I Dragon Ball Z: Dokkan Battle kliver du in i actionpackade turneringar och slåss mot tufft motstånd. Det finns gott om referenser vi känner igen från de tidigare förlagorna, inte minst karaktärerna!

Star Wars: Galaxy of Heroes

Disneys filmserie Star Wars är världens största. Sedan långt tillbaka är den mycket mer än filmer; idag kan vi köpa spel, tidningar, leksaker och mycket mer från dess enorma universum. Mobilspelet Star Wars: Galaxy of Heroes är ett av de hetaste mobilspelen 2019.

Spelet har en avancerad gameplay med flera olika sorters actionsekvenser, från att du ska göra upp med sith-riddare med din ljussabel till att du samlar en armé med krigsskepp för att slå till mot de ondas moderskepp.

Vilket mobilspel håller du som det bästa just nu?