Spel inlagda av Jesper

Sida 1 / 1
- Ett snyggt bilspel där man tävlar i formel 1 mot datorstyrda motståndare. Ett tips innan du startar är att stänga andra program som kan dra prestanda för spelet har en tendens att lagga lite om man inte har kraftfull dator. Kör tournament, det är det som är roligast. Styr med piltangenterna, byt kameravinkel med mellanslag och pausa med P.
Motor   30 jun 2008   Klick: 317 220   Betyg:
- Ett bra gjort bilspel där du racar mot 7 andra datorstyrda motståndare. Spelet är ganska svårt innan man kommer över fund med att styra bilen. Du styr med piltangenterna, använder nitro med mellanslag och byter kamervinkel med enter.
Motor   15 maj 2008   Klick: 445 145   Betyg:
- Du har precis rånat en bank och ska köra flyktbilen mellan olika punkter i staden för att lämna över pengar på olika punkter. Samtidigt som du ska göra detta så jagas du av poliser som dödar dig genom att krocka tillräckligt mycket med din bil, så akta dig för polisen. Det finns två saker du kan åka in i på vägen. Det ena är en bensindunk, den gör så du åker snabbare ett litet tag. Det andra är stenar och spik som slöar ner din bil ett tag, så åk inte på dem. Man styr med piltangenterna och pause:ar med P.
Motor   21 apr 2008   Klick: 110 088   Betyg:
- Ett nytt cykelspel som är en blandning av många av tidigare bmx, cykel, motorcross-spel. Här finner du 10 st banor av blandad karaktär. Ta gärna träningskursen innan du börjar spela riktiga spelet. Dår får du lära dig hur du ska göra alla tricks. Du styr med piltangenterna.
Motor   5 feb 2008   Klick: 425 289   Betyg:
- Du tävlar med en schysst fyrhjuling mot några datorstyrda motståndare. Styrningen är väldigt känslig vilket gör spelet lite halvsvårt att sätta sig in i till en början. Målet är att komma 1:a på varje bana. Styr med piltangenterna.
Motor   10 jan 2008   Klick: 121 327   Betyg: