Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 1
- Sätt ut bomber på banan för att de zombies som finns ska försvinna. Du måste tänka smart, och placera ut bomberna så pass bra att de zombies som finns dör. Enkelt spel men som kräver tålamod, använd dig utav musen.
Tankespel   14 jan 2012   Klick: 16 426   Betyg:
- Få glödlampan att lysa genom att flytta på olika el-stationer som kommer föra strömmen till glödlampan. Simpelt men tankekrävande spel där man måste spela smart.
Tankespel   24 jan 2012   Klick: 14 239   Betyg:
- Här ska du stänga in en tiger med hjälp av att placera ut runda bollar som inte tigern kan gå över. När du stängt in tigern helt, har du klarat banan. Du placerar ut bollarna med hjälp av musen.
Tankespel   2 jan 2012   Klick: 11 716   Betyg:
- Målet är att föra de färgade partiklarna till sin rätta ring, och vilken ring partiklarna ska flyttas till ser man beroende på vilken färg den har. Simpelt men lite tankekrävande spel, då partiklarna flyger åt olika håll och inte rakt emot ringen. Dra de pilar som finns på varje bana för att flytta partiklarna.
Tankespel   28 feb 2012   Klick: 9 909   Betyg:
- Klurigt pussel spel där du har fem minuter på dig att klara av själva pusslet. Bygg ihop tunnlarna för att komma till nycklarna, väldigt klurigt och det krävs att man har tålamod och kan tänka snabbt. WASD för att flytta dig och P för att pausa.
Tankespel   7 maj 2012   Klick: 9 420   Betyg:
- Du ska flytta din figur förbi röda passerande farliga gubbar och samla dem gröna. Du styr med musen, ett litet men ganska underhållande spel!
Tankespel   1 jan 2012   Klick: 6 880   Betyg:
- Rädda dina vänner som sitter fast i isblocken, förstör snöspökena som flyger runt på banan genom att putta isblocken mot spökena och sedan in i väggen. Lite klurigt eftersom du måste undvika spökena så du inte blir ett spöke själv.
Tankespel   14 jan 2012   Klick: 3 279   Betyg: