Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 13 Nästa
- Uppföljaren till Hanger är här, fler banor, bättre grafik och mer action! Svinga dig genom luften och försök få så bra poäng som möjligt. Minus poäng får du om du slår i kanterna och tappar kroppsdelar men det är ju det som är roligt, eller hur? Lycka till! PS. ganska blodigt.
Action   17 okt 2011   Klick: 298 674   Betyg:
- Ett riktigt fint bordstennis spel där du så enkelt som det låter, vinna mot andra spelare i en turnering. Ett ganska svårt spel men väldigt roligt! Du slår pingisbollen med musen.
Sport   1 jan 2011   Klick: 246 694   Betyg:
- Sy ihop stackars fotbollsspelare som har råkat illa ut. Du har ett par verktyg att använda dig av, tänk på att det inte är på tid, men att ifall du är för seg så dör din patient. Här gäller det att vara väldigt stadig på handen. Lycka till!
Tankespel   31 jan 2011   Klick: 225 936   Betyg:
- En uppföljare på Papa's Burgeria men här ska du baka tacos. Du kommer få in beställningar från olika personer och sedan ska du göra som beställningen säger. Du ska lägga på de ingredienser kunden vill ha, och den vill inte bli missnöjd för då får du mindre poäng! Tutorialen är väldigt bra att gå igenom, då lär du dig spelet, lycka till!
Tankespel   3 jun 2011   Klick: 206 750   Betyg:
- En efterföljare på det roliga spelet Mining Truck, här ska du också köra en liten truck och köra saker till en station. I Mining Truck 2 ska du även göra lite uppdrag för att klara nivån, och det kan vara lite klurigt!
Motor   11 jan 2011   Klick: 183 444   Betyg:
- Uppföljaren till Plazma Burst har vi nu här! Extremt skön spelkänsla, bra grafik och roliga samt svåra fiender! Ditt mål är att utplåna fiender och ta dig förbi olika hinder för att komma till slutet av banan. Ett väldigt underhållande spel. Spelet är dock extremt blodigt så jag rekommenderar att man är 15+.
Skjutspel   4 apr 2011   Klick: 130 855   Betyg:
- Uppföljaren i Bloons serien, Spring Fling. Många roliga banor att klara ut, du skjuter ner ballonger med hjälp av pilar eller boomeranger eller liknande. De flesta har nog spelat bloons och det som skiljer sig är de nya banorna, som alltid så siktar du med musen och skjuter genom att hålla in vänster tryck. Lycka till!
Skjutspel   25 apr 2011   Klick: 126 835   Betyg:
- På 14 dagar ska du förvandlas till jordens största tönt till att bli en riktig tjejtjusare. Detta genom att gå till gymmet, köpa snygg bil, snygga möbler, gå ut på klubben m.m. Ett ganska långt spel som tar lång tid att klara ut.
Strategi   12 jul 2011   Klick: 118 346   Betyg:
- Drop Dead 3 är ett väldigt blodigt spel där man ska göra illa en gubbe så pass mycket att allting av honom försvinner. Du får nya gubbar ibland när du nått en viss poäng och när du skaffat tillräckligt mycket poäng på alla banor så öppnas en ny värld upp, med nya banor. Många underhållande banor att klara av. Gillar ni inte blod, skippa detta spel.
Action   11 apr 2011   Klick: 116 156   Betyg:
- Tjäna pengar för nya uppgraderingar till ditt fräna fordon. Köp nya bilar, och uppgradera ännu mera! Fartfyllt spel där du ska tjäna pengar på att skjuta ner zombies samt köra med en bil eller en stor lastbil i tuff terräng. Ju längre du kommer desto svårare blir terrängen.
Motor   24 dec 2011   Klick: 114 596   Betyg:
- Styr något sorts skepp och skjut iväg kulor åt alla möjliga håll för att förstöra föremålen på banan. Ett färgstarkt spel, roligt underhåll. Du styr med WASD och skjuter med piltangenterna.
Skjutspel   17 mar 2011   Klick: 114 376   Betyg:
- Styr din fräna bil på denna stora bana och utför väldigt roliga uppdrag! Uppgradera din bil med nya vapen, vinn andra roliga saker! Ett väldigt underhållande bil spel, med hög grafik. Du styr med piltangenterna och använder vapen på Z och X.
Motor   12 jan 2011   Klick: 111 654   Betyg:
- Du ska styra en liten ninja gubbe genom svåra banor. Du ska undvika många olika saker, så som raketer, spikar m.m. Här krävs det även att man tänker till hur man ska gå tillväga för att kunna klara banan. Du styr din gubbe med musen.
Plattform   10 jan 2011   Klick: 109 778   Betyg:
- Legend of the Golden Robot går ut på att man ska fixa fram olika föremål för att ta sig till slutet av banan och döda den trollkarlen som förstörde lugnet i staden. På vägen dit kommer du möta massvis av monster, både starka och svaga men det krävs att du håller dig så stark som möjligt eftersom ibland kan det bli riktigt tufft. Med pengar kan du köpa nya saker och när du går upp i level kan du öka dina förmågor, till exempel attack, stamina etc.
Strategi   28 feb 2011   Klick: 108 699   Betyg:
- Skjut ner poliser med olika vapen för att klara banorna som du har framför dig, men se till att du inte skjuter ner dig själv med de explosiva vapnena. Ganska så lätt spel men det blir svårare och svårare.
Plattform   1 mar 2011   Klick: 106 801   Betyg:
- Styr din boll förbi hinder och andra farliga föremål för att sedan rädda din flickvän i slutet av spelet. Samla på dig så många stjärnor som möjligt för att få så bra poäng som möjligt. Många roliga banor i detta glada plattformsspel! Lycka till.
Plattform   26 sep 2011   Klick: 106 699   Betyg:
- Ännu en underhållande, ny version av Blosics, färglatt skjutspel där du ska skjuta iväg kulor som ska få små fyrkantiga blocks att ramla från himlen. Du har hur många skott på dig som möjligt, men du måste få en viss poäng, eller så bra poäng som möjligt för att ta dig vidare.
Skjutspel   14 nov 2011   Klick: 99 932   Betyg:
- Kort spel där du ska kombinera 2 olika kort som ska bilda ordet 13. Ifall du ser att ditt kort som du behöver ligger under ett annat kort, så kan du placera det kortet du inte vill ha på vänster sidan när du spelar, och sedan återanvända när du finner det rätta kortet.
Tankespel   30 okt 2011   Klick: 97 030   Betyg:
- Placera ut bomber så pass bra att dem kan detonera och ta sönder de föremål som du har som mål att ta sönder. Ta sönder byggnader, bilar, broar hjälp olika människor m.m. Många uppdrag att klara av, väldigt underhållande.
Strategi   12 sep 2011   Klick: 85 559   Betyg:
- Bob gillar pengar och i detta spel ska du placera ut plankor som ska få pengar att rulla till Bob. Det gäller att man tänker till när man placerar ut dessa plankor då plankorna tar slut ganska fort, så man får snåla lite.
Tankespel   20 jan 2011   Klick: 84 129   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 13