Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 13 Nästa
- Uppföljaren till Plazma Burst har vi nu här! Extremt skön spelkänsla, bra grafik och roliga samt svåra fiender! Ditt mål är att utplåna fiender och ta dig förbi olika hinder för att komma till slutet av banan. Ett väldigt underhållande spel. Spelet är dock extremt blodigt så jag rekommenderar att man är 15+.
Skjutspel   4 apr 2011   Klick: 130 977   Betyg:
- Du ska styra en liten ninja gubbe genom svåra banor. Du ska undvika många olika saker, så som raketer, spikar m.m. Här krävs det även att man tänker till hur man ska gå tillväga för att kunna klara banan. Du styr din gubbe med musen.
Plattform   10 jan 2011   Klick: 109 905   Betyg:
- Sy ihop stackars fotbollsspelare som har råkat illa ut. Du har ett par verktyg att använda dig av, tänk på att det inte är på tid, men att ifall du är för seg så dör din patient. Här gäller det att vara väldigt stadig på handen. Lycka till!
Tankespel   31 jan 2011   Klick: 226 097   Betyg:
- Spelet går ut på att man ska skydda sin bas, köpa nya vapen och hålla fiender borta så dem inte förstör basen för då förlorar man och får börja om. Ett ganska lätt spel men det gäller att man håller sig lugn. Ett tips är att skjuta i huvudet på fienderna eftersom då får du mer poäng och dem dör snabbare.
Skjutspel   14 mar 2011   Klick: 70 013   Betyg:
- Space is Key går ut på att man ska hoppa över olika hinder genom att.. trycka på space! Ett ganska kort spel men underhållande tills man klarat ut det.
Plattform   1 apr 2011   Klick: 43 565   Betyg:
- Tjäna pengar för nya uppgraderingar till ditt fräna fordon. Köp nya bilar, och uppgradera ännu mera! Fartfyllt spel där du ska tjäna pengar på att skjuta ner zombies samt köra med en bil eller en stor lastbil i tuff terräng. Ju längre du kommer desto svårare blir terrängen.
Motor   24 dec 2011   Klick: 114 742   Betyg:
- Bob gillar pengar och i detta spel ska du placera ut plankor som ska få pengar att rulla till Bob. Det gäller att man tänker till när man placerar ut dessa plankor då plankorna tar slut ganska fort, så man får snåla lite.
Tankespel   20 jan 2011   Klick: 84 212   Betyg:
- Drop Dead 3 är ett väldigt blodigt spel där man ska göra illa en gubbe så pass mycket att allting av honom försvinner. Du får nya gubbar ibland när du nått en viss poäng och när du skaffat tillräckligt mycket poäng på alla banor så öppnas en ny värld upp, med nya banor. Många underhållande banor att klara av. Gillar ni inte blod, skippa detta spel.
Action   11 apr 2011   Klick: 116 234   Betyg:
- Ett lite ledsamt spel som går ut på att man ska finna fel på bilderna och sedan rätta till dem. Underhållande nu när det är så tråkigt ute!
Tankespel   1 jan 2011   Klick: 36 827   Betyg:
- Uppföljaren till Hanger är här, fler banor, bättre grafik och mer action! Svinga dig genom luften och försök få så bra poäng som möjligt. Minus poäng får du om du slår i kanterna och tappar kroppsdelar men det är ju det som är roligt, eller hur? Lycka till! PS. ganska blodigt.
Action   17 okt 2011   Klick: 298 857   Betyg:
- En uppföljare på Papa's Burgeria men här ska du baka tacos. Du kommer få in beställningar från olika personer och sedan ska du göra som beställningen säger. Du ska lägga på de ingredienser kunden vill ha, och den vill inte bli missnöjd för då får du mindre poäng! Tutorialen är väldigt bra att gå igenom, då lär du dig spelet, lycka till!
Tankespel   3 jun 2011   Klick: 206 913   Betyg:
- Vector Rush är ett ganska litet spel där du ska styra dig själv fram förbi hinder och plocka färgade runda ringar för att få så hög poäng som möjligt. Du styr med musen.
Action   5 feb 2011   Klick: 36 348   Betyg:
- March Mania är ett basketbolls spel där du ska som i basket göra mål på motståndarna genom att finta dig igenom och skjuta bollen i mål. Du kan bland annat dunka, skjuta och passa. Ett ganska klurigt spel.
Sport   22 mar 2011   Klick: 42 009   Betyg:
- Välj vilken klass du vill spela som och kriga dig förbi alla motståndare med din hjälte och din armé! Uppföljaren i Epic War serien, nu med fler gubbar och finare grafik. Erövra världen, bekämpa bossarna på varje nivå så att du kan ta dig till nästa nivå.
Action   18 okt 2011   Klick: 74 243   Betyg:
- Reimagine.. ett spel som är extremt långt, spelet innehåller massvis av kända människor, ljud, låtar m.m. Några exempel är Ke$has TikTok och Justin Biebers låt Baby. Du ska utföra massvis av olika uppdrag som olika personer, det får du klura ut själv hur du ska utföra dem! Ju mer utmaningar du klarar av, desto mer kan du fixa med din egna karaktär.
Tankespel   28 maj 2011   Klick: 27 485   Betyg:
- Här har vi ett lite udda spel där du ska skjuta iväg en gubbe med hjälp av en dator eller andra prylar samt uppgradera ett så kallat trollface till att bli så cool och snabb som möjligt. Ett ganska litet spel men ändå fasansfullt roligt! Tänk efter när du uppgraderar, så du kommer så långt och högt som möjligt för att få den ultimata poängen!
Strategi   4 apr 2011   Klick: 35 712   Betyg:
- Uppföljaren i Tactical Assassin är nu här med fler utmanade banor. Eliminera de människor som du har fått i uppdrag att eliminera. Tactical Assassin spelen kräver att man inte är alltför snabb utan man tänker till och följer de instruktionerna man fått för att klara uppdraget så snabbt och bra som möjligt.
Skjutspel   3 maj 2011   Klick: 82 185   Betyg:
- En uppföljare i Age of Defense serien där du ska skydda dig mot monster. Det gäller att du tänker till när du köper gubbar till din trupp eftersom de du möter kan komma från luften och från marken.
Strategi   15 feb 2011   Klick: 77 498   Betyg:
- Cyber Sprint är ett väldigt stressat spel, du ska komma förbi så många "väggar" som möjligt för att slå ditt rekord. Låter tråkigt men det blir roligt ifall man tävlar med någon, för att komma så långt som möjligt!
Action   13 mar 2011   Klick: 57 460   Betyg:
- Rädda folk från brinnande byggnader genom att låta dem hoppa ut ur husen medans du ska använda dig av en trampolin så dem inte ramlar ner och gör sig illa. Du styr din trampolin med hjälp av piltangenterna. Du kan även gå snabbt i sidled då håller du ner pilen neråt och ifall du vill att dem ska flyga högt när dem landar så trycker du uppåt. Ett ganska så svårt spel, ha tålamod. Lycka till!
Action   19 mar 2011   Klick: 43 496   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 13