Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 1
- Flyg med din tomte upp i luften och tjäna pengar till nya uppgraderingar. Gör så att han blir snyggare, och även snabbare och bättre på att flyga! Genom att uppgradera så kan du även göra så att du får mera pengar på banan och kan uppgradera snabbare!
Strategi   11 jan 2012   Klick: 30 641   Betyg:
- Tankekrävande spel där du ska flytta ström mellan kretsar, ta över alla för att klara av banan. Du drar strömmen genom att markera den du vill dra ifrån, och sedan på den du vill ta över. Man måste även ha koll på alla sina kretsar för datorn kan ta över dem väldigt lätt om man inte har koll på kretsarna.
Strategi   10 jan 2012   Klick: 19 117   Betyg:
- Du ska sköta och kontrollera en skidort, med en massa attraktioner. Uppgradera så mycket du kan och utför massvis med uppdrag som kommer i din väg. Lite klurigt och man måste använda huvudet. Ju snabbare du blir klar med uppdraget ju bättre poäng får du. Ett tips är att gå igenom tutorialen för det är mycket man måste veta.
Strategi   10 jan 2012   Klick: 17 529   Betyg:
- Släng iväg din bebis så långt du kan och genom att samla på dig olika stjärnor på banan så kan du uppgradera så att du blir snabbare och kastar hårdare. Kom till 40,000 ft för att klara spelet!
Strategi   28 jan 2012   Klick: 15 814   Betyg:
- Skär sönder is, trä och andra föremål så att de "ondskefulla" pingvinerna får saker på sig så att dem försvinner, samtidigt som du ska undvika att göra så att bebisarna är kvar på banan, oskadda. Gör det på så få drag som möjligt för att få så bra poäng! Samla presenterna för att få bättre poäng!
Strategi   3 mar 2012   Klick: 12 400   Betyg:
- Ännu ett Dibbles spel har kommit, fantastiskt roliga banor där du ska placera ut olika actions som de gubbar på banan ska utföra för att få kungen till den rätta iglon. Det kan vara att du ska gräva, hoppa eller klättra m.m.
Strategi   11 jan 2012   Klick: 9 121   Betyg:
- Skär av spindelnätet så att Draka hamnar på människorna som han ska förgifta. Dessa människor ska bli till en spindel, då har du klarat av det. Använd musen för att skära av och göra annat i spelet.
Strategi   10 jan 2012   Klick: 8 819   Betyg: