Spel - Skjutspel - Mest gillat

- Bubble struggle 2 går ut på att förstöra farliga bubblor som studsar omkring på skärmen. Detta gör du genom att splittra bubblorna till mindre så att dem till slut försvinner helt. Du klarar varje bana när alla bubblor är borta. I Bubble Struggle 2, spelar du som en djävulskaraktär uppklädd i en trenchcoat, gul t-shirt och orange:a shorts. Spelet innehåller färgglada bakgrunder som skiljer sig mycket från bana till bana. Man styr med piltangenterna och mellanslag.
Skjutspel   3 apr 2008   Klick: 12 014 187   Betyg:
- Du är en apa som ska skjuta sönder ballonger. Man ska skjuta ner ett visst antal ballonger på ett visst antal försök för att komma vidare. Det finns 50 st banor med varierande svårighetsgrad. Banorna är utvalda från deras bloonsportal där man även kan skapa egna banor. I nummer 4 har man valt svårare banor än i de tidigare versionerna. Skjut med musen och starta om banorna med R.
Skjutspel   2 jul 2008   Klick: 793 262   Betyg:
- Nr 5 i bloonsserien där användare har gjort banorna. Spelet är i jultema och det går ut på att skjuta sönder ett visst antal ballonger genom att skjuta pil från en apa.
Skjutspel   4 dec 2008   Klick: 780 615   Betyg:
- Ännu ett grymt ballongspel. Som i de tidigare spelen är man en apa som ska kasta pilar för att förstöra lite olika typer av ballonger. Du siktar och väljer styrka på ditt kast med musen. Ditt mål på varje bana är att skjuta sönder ett visst antal ballonger, det skadar dock inte om du skjuter sönder fler såklart. Om du tycker det är svårt och behöver handikapp kan du köra "unlimited dart mode", då får du obegränsat med pilar.
Skjutspel   6 mar 2008   Klick: 1 598 988   Betyg:
- Du är en soldat som blivit nedskjuten över fiendemark. Ett snyggt streckgubbespel där poängen helt enkelt är att komma så långt som möjligt. Var femhundrade meter så kan du uppgradera dig själv eller dina vapen. Du styr med wasd, byter vapen med 1-4 eller e och q, laddar om med r och kastar granater med space.
Skjutspel   22 maj 2008   Klick: 298 612   Betyg:
- Ett kul bomberman-spel med bra grafik, roliga banor och vapen. Det finns lite olika spelstilar, dels kan man köra arcade mode som går ut på att överleva så länge som möjligt. Sen finns det Collect the coins, där du ska samla mynt. Weapons only, där det går ut på att döda 10 pers per bana. Sen Color the tiles där du ska få 50 rutor att bli din egen färg. Mycket trevligt spel, det går att spela 2 stycken också. Styr med piltangenterna och lägga bomber med mellanslag.
Skjutspel   17 sep 2008   Klick: 320 192   Betyg:
- Spräng bomber så att din lilla figur studsar till målet på respektive bana. Det finns en mängd olika hjälpmedel på banorna som man snabbt lär sig vad det är för något. Klicka för att lägga bomber och håll in musen för att välja storleken på bomben.
Skjutspel   4 nov 2008   Klick: 548 294   Betyg:
- Spräng bomber så att din lilla figur studsar till målet på respektive bana. Det finns en mängd olika hjälpmedel på banorna som man snabbt lär sig vad det är för något. Klicka för att lägga bomber och håll in musen för att välja storleken på bomben.
Skjutspel   24 okt 2008   Klick: 398 199   Betyg:
- Här kommer det femte spelet i Boxhead-serien. Som vanligt går spelet ut på att slakta så mycket som möjligt. Du skjuter med space, styr gubben med piltangenterna, sen byter du vapen med siffrorna eller Z och X. Du får bättre vapen allt eftersom du klarar fler levlar. Nytt i just detta spel är att du kan bygga din egen bas som du ska underhålla och försvara. Om inte så lär du dö av alla zombies. Tycker du det är för svårt kan du stänga av vissa monster om du trycker på config i huvudmenyn.
Skjutspel   24 mar 2008   Klick: 406 389   Betyg:
- Du är en apa som ska skjuta sönder ballonger. Man ska skjuta ner ett visst antal ballonger på ett visst antal försök för att komma vidare. Det finns 50 st banor med varierande svårighetsgrad. Banorna är utvalda från deras bloonsportal där man även kan skapa egna banor.
Skjutspel   16 apr 2008   Klick: 766 860   Betyg:
- Mänskligheten har blivit utsatt för ännu en zombie-attack. Denna gång har du 40 dagar på dig att ta dig till staden Union city. Under resans gång ska du genomsöka de olika städerna efter vapen, fällor och överlevande från zombie-attacken. Under ditt sökande så attackeras du av massvis av zombie. Ifall du några överlevande kan du få dess att hjälpa till med slaktandet genom att ge dem vapen du hittar. Du kan använda två vapen samtidigt. Du växlar vapen med mellanslag, styr med WASD eller piltangenterna och siktar med musen.
Skjutspel   14 maj 2008   Klick: 270 317   Betyg:
- Ditt uppdrag är döda och överleva. Du är ett forskningsobjekt som är skapat för att förgöra. Alla anläggningar i spelet är stängda och för att anläggningarna ska öppnas och du ska kunna komma vidare i spelet så krävs det att du slaktar alla fiender som kommer fram. Så slakta så mycket du bara kan. Du styr med W, A, S, D och siktar med musen, byter vapen med E eller Q, springer med SHIFT och byter vapen du håller i med mellanslag. Man kan max hålla i två vapen samtidigt. När du dödat tillräckligt många fiender får du fram en skylt ovanför på skärmen där det står "New area open" eller "Exit open" beroende på vart du befinner dig i spelet. Kör hårt!
Skjutspel   11 apr 2008   Klick: 209 038   Betyg:
- En riktigt kul verison av Bomberman. Här kör man multiplayer med andra på jesper.nu. Man styr med piltangenterna och lägger bomber på mellanslag. Målet är att döda dina motståndare. Till din hjälp kan du ta lite olika ikoner som står för olika saker, du kan gå fortare, få fler bomber att spränga, få starkare bomber m.m. Man lär sig fort, för mynten som kan ta kan du även köpa sakerna.
Skjutspel   5 jul 2008   Klick: 194 131   Betyg:
- Skjut sönder bubblor och bygg upp din bubbeltank genom att ta de blå bubblorna. Det finns en progressbar som säger hur många bubblor du måste samla för att få en uppgradering. Trevlig musik och starkt beroendeframkallande!
Skjutspel   11 aug 2008   Klick: 156 731   Betyg:
- Ett ganska kort spel som gjort till newgrounds.com:s Madness Day. Musiken är galen och spelet går ut på att mosa zombies och döda en stor boss. Kör med ljudet på, det ger bra en fin madnesskänsla.
Skjutspel   24 sep 2008   Klick: 125 997   Betyg:
- Skjut dinosaurie-ägg på brickorna för att få dem att försvinna. Vill man så kan man göra egna banor och köra. Annars finns det 40 banor färdiga. Sikta med och skjut med musen.
Skjutspel   10 okt 2008   Klick: 124 054   Betyg:
- En trevligt litet zombiespel där en by blivit inkräktad av zombies som du beslutar dig för att göra upp med. Ditt första uppdrag är att rädda en doktor som gör motmedicin mot den elakartade epidemin. Du styr gubben med WASD, siktar och skjuter med musen, byter vapen med mellanslag.
Skjutspel   16 jun 2008   Klick: 118 070   Betyg:
- Du är en madness-gubbe som ska döda en massa andra gubbar med vapen och annat. Kan vara svårt i början men man lär sig snabbt!
Skjutspel   25 apr 2008   Klick: 469 066   Betyg:
- Du styr en söt och skjutglad pandabjörn och måste skjuta ner våg efter våg av fallande saker från rymden. När du träffar dem delar de upp sig i mindre och mindre bitar som du måste undvika kontakt med. Du kan skjuta så länge du har energi kvar, så var sparsam med skotten så överlever du troligtvis längre. Spelet är ganska likt Rebubbled för er som kört det.
Skjutspel   18 apr 2008   Klick: 157 407   Betyg:
- Ett väldigt enkelt skjutspel, spelet är en trialversion men innehåller ändå rätt många banor. Trots att det är superenkelt och i princip inte går att dö är det skönt att skjuta och trevlig bakgrundsmusik. Därför tyckte vi spelet platsade. Du styr med WASD eller piltangenterna, aimar och skjuter med musen.
Skjutspel   20 maj 2008   Klick: 96 284   Betyg:
1 2