Spel inlagda av jonaaas

Sida 1 / 3 Nästa
- Uppföljaren till Plazma Burst har vi nu här! Extremt skön spelkänsla, bra grafik och roliga samt svåra fiender! Ditt mål är att utplåna fiender och ta dig förbi olika hinder för att komma till slutet av banan. Ett väldigt underhållande spel. Spelet är dock extremt blodigt så jag rekommenderar att man är 15+.
Skjutspel   4 apr 2011   Klick: 130 855   Betyg:
- Som namnet säger så ska du skydda dina nötter som ligger i boet mot massvis av olika monster till exempel skelett, och olika sorters bin. Genom att uppgradera dina vapen så kommer du skjuta snabbare, starkare och fler till exempel kulor eller pilar. Ett väldigt underhållande spel som tar en stund att klara ut, lycka till!
Skjutspel   25 aug 2011   Klick: 33 797   Betyg:
- Avfyra kanonkulor med en katapult och ta död på de monsterna som finns på banan. Ett ganska simpelt spel med bra grafik och spel känsla. Lycka till, många banor att klara ut!
Skjutspel   22 apr 2011   Klick: 65 474   Betyg:
- Spela som en liten gubbe som du får klä ut själv, ditt mål är att utplåna de fiender du kommer få möta på banorna. Genom att klara banorna så får du nya special attacker och nya vapen. Ett tips är att ändra kontrollerna till det som är bäst för dig, och man kan även spela flera spelare.
Skjutspel   29 maj 2011   Klick: 49 612   Betyg:
- Styr något sorts skepp och skjut iväg kulor åt alla möjliga håll för att förstöra föremålen på banan. Ett färgstarkt spel, roligt underhåll. Du styr med WASD och skjuter med piltangenterna.
Skjutspel   17 mar 2011   Klick: 114 379   Betyg:
- Jelly Cannon är ett gulligt spel där man ska skjuta små blåa gelé bollar på andra gula gelé bollar. Dessa gula bollar ska röra vid de andra gula bollarna för att bilda en stor gul boll. Det gäller även att tänka till lite innan man skjuter för ju mindre du skjuter desto mer poäng får du.
Skjutspel   7 maj 2011   Klick: 39 065   Betyg:
- Uppföljaren i Bloons serien, Spring Fling. Många roliga banor att klara ut, du skjuter ner ballonger med hjälp av pilar eller boomeranger eller liknande. De flesta har nog spelat bloons och det som skiljer sig är de nya banorna, som alltid så siktar du med musen och skjuter genom att hålla in vänster tryck. Lycka till!
Skjutspel   25 apr 2011   Klick: 126 838   Betyg:
- Uppföljaren i Tactical Assassin är nu här med fler utmanade banor. Eliminera de människor som du har fått i uppdrag att eliminera. Tactical Assassin spelen kräver att man inte är alltför snabb utan man tänker till och följer de instruktionerna man fått för att klara uppdraget så snabbt och bra som möjligt.
Skjutspel   3 maj 2011   Klick: 82 111   Betyg:
- Laser Cannon 2 är nu ute. Fler banor än den första och ännu roligare! Du ska styra en kanon och skjuta laser på monster och andra föremål som blockerar din väg till monsterna. Ett ganska lätt spel men mycket bra underhåll. Lycka till!
Skjutspel   18 maj 2011   Klick: 49 957   Betyg:
- Här har vi uppföljaren i Ragdoll Cannon serien. Skjut en trasdocka på en viss rund sak som finns på banan. På denna runda sak står det "H" och genom att träffa denna klarar du den nivån du är på.
Skjutspel   24 maj 2011   Klick: 35 179   Betyg:
- Hemskt som det låter ska du kasta människor till din gryta. Sikta genom att dra din mus fram och tillbaka över din gubbe och sedan avfyra din katapult med ett mus klick. Simpelt, lite udda spel!
Skjutspel   20 sep 2011   Klick: 19 212   Betyg:
- I Bitejacker ska du överleva och göra olika uppdrag. Det är ett spel med mycket action, och det gäller inte att döda så mycket som möjligt, det gäller att man håller sig vid liv och gör de uppdrag som man måste klara. Pengar kommer behövas till olika saker, framför allt ifall du dör så kan du återuppliva dig själv på den banan du var på. Du styr med WASD, siktar med musen och gör din special attack på mellanslag.
Skjutspel   6 mar 2011   Klick: 30 579   Betyg:
- Spelet går ut på att man ska skydda sin bas, köpa nya vapen och hålla fiender borta så dem inte förstör basen för då förlorar man och får börja om. Ett ganska lätt spel men det gäller att man håller sig lugn. Ett tips är att skjuta i huvudet på fienderna eftersom då får du mer poäng och dem dör snabbare.
Skjutspel   14 mar 2011   Klick: 69 896   Betyg:
- Som en galen irländare ska du skjuta ner pengar säckar med hjälp av dig själv. Ett ganska klurigt spel, ibland måste du få hjälp av föremål på banan för att träffa vissa säckar. Lycka till, du styr med musen!
Skjutspel   24 mar 2011   Klick: 27 417   Betyg:
- Ännu en underhållande, ny version av Blosics, färglatt skjutspel där du ska skjuta iväg kulor som ska få små fyrkantiga blocks att ramla från himlen. Du har hur många skott på dig som möjligt, men du måste få en viss poäng, eller så bra poäng som möjligt för att ta dig vidare.
Skjutspel   14 nov 2011   Klick: 99 935   Betyg:
- Placera ut dina trupper och vänta på att fiender kommer in. Det år 1918, i början av första världskriget, ditt mål är att ta ut fienderna och vinna så att du får pengar till nya trupper och nya vapen. Du siktar med musen.
Skjutspel   21 mar 2011   Klick: 33 125   Betyg:
- Du befinner dig på ett tåg och blir attackerad av massvis med zombies. Utplåna dem och få pengar till nya vapen och tillbehör. Dessa tillbehör kommer behövas längre fram för att det kommer fler och fler och starkare monster ju längre du kommer. Styr med WASD, skjut och sikta med musen och ladda om med R.
Skjutspel   11 okt 2011   Klick: 18 700   Betyg:
- Välj mellan att spela som flottan eller som en människa i armén. När du valt vad du vill spela som så ska du kasta granater på motståndaren så pass nära att han sprängs bort. Här krävs det att man siktar och inte skjuter iväg alla granater eftersom man inte har så många.
Skjutspel   23 aug 2011   Klick: 34 831   Betyg:
- Försvara ditt torn från fiender från marken och från luften. För att skydda ditt torn så måste du uppgradera dina vapen, köpa uppgraderingar för att klara av alla nivåer. Ett ganska underhållande spel. Du styr din laser med musen.
Skjutspel   2 feb 2011   Klick: 31 072   Betyg:
- Skjut iväg din kanon kula och försök spränga ballongerna som finns på banorna. Ett ganska simpelt spel men väldigt underhållande! PS. de blåa ballongerna ska bara frigöras från sina kedjor, och de röda ska bli ned skjutna.
Skjutspel   23 jun 2011   Klick: 32 831   Betyg:
1 2 3