Dör av kärlek.

Dunkens
P21
Medlem

31 maj 2012 16:10 | #1 Dunkens

Tjo!

Jag går i nian och det är bara ett par veckor kvar till avslutningen innan det bär av till gymnasiet.. Det är en tjej i min klass (som förövrigt är väldigt "populär") som jag har gått och blivit kär i om och om igen.
Problemet är att min självsäkerhet bara har blivit sämre och sämre för varje år, av många anledningar. T.ex. Har jag dragit på mig två skador sen i januari förra året i varsitt ben bara veckor efter varandra. Det har lett till att jag inte sportat något överhuvudtaget och således blivit väldigt deprimerad.
Förövrigt har jag alltid varit en Gamer, men nu har jag verkligen ingen lust att göra något överhuvudtaget förutom att ta tag i mitt liv på riktigt och börja komma ut lite mer och socialisera sig. Jag vill verkligen kämpa för att få en chans på den här tjejen.
Nu är det så att för ungefär en vecka sedan så drog jag och cirka 10 personer ifrån min klass till en stuga för övernattning, grilla, film osv. Vid cirka 10-11 på kvällen så kommer Miss.X ner till mig och tre par polare bara för att hon ville lyssna på vårt lilla "killsnack". Istället för att fortsätta prata på så frågar en av mina polare något om hennes dåvarande(?) pojkvän, men då säger hon helt plötsligt att de EJ har varit eller är tillsammans *små chockad*. Även fast det var ganska självklart att de hade något på gång. Iallafall, på natten så låg jag, två killar till och sedan Miss.X i en dubbelsäng när vi såg på film. Miss.X ligger längst in i hörnet och jag lägger mig bredvid henne, hon somnar efter ett par filmer och sedan blir i stort sett alla trötta så de går till sängs. Miss.X är väldigt väldigt svårväckt (verkar det som iallafall...). Jag börjar små smeka henne och gör det säkert i flera timmar medans hon rör sig runt i sängen bra många gånger, ibland närmre till mig och ibland längre in i hörnet. Jag somnar och när jag vaknar igen så ligger jag med ryggen mot henne och hon ligger mot min rygg (har glömt bort vad man brukar kalla det..). Vänder mig om igen mot henne och bara tittar på skönheten osv. Händer ett par saker där imellan, men det intressanta här är på morgonen. Då försöker hon få en konversation med mig två eller tre gånger (knappt så att vi säger ett ord till varandra vissa dagar) medans vi städar ut allt skräp. Jag blir väldigt fundersam och lite stum så jag får ut lite halvdana svar (fast jag brukar nästan alltid bara få ut halvdana ord ur min mun, självförtroendet är för lågt och jag är nervös och nej, det är inte bara med Miss.X som jag har det svårt.)
Blir lite mycket att skriva här nu men jag måste verkligen skriva av mig någonstans, blir helt galen.

Har inte haft så hemskt mycket med Miss.X att göra de år som har gått, men nu har jag verkligen väntat för länge på en ny kärlek, känner att jag måste ta nästa steget. Dessutom har jag för mig att hon ska dra långt åt hel**** norrut till ett gymnasium, eller helt enkelt bara ett av de andra gymnasiumnarna(?) i mitt län.
Jag ser helt okej ut, ibland mycket bra och ibland tycker jag iallafall att jag ser ut som skit. Spelar ingen sport just nu. När jag tänker på det så kommer jag på att jag fan inte gör någon nytta överhuvudtaget i livet.

Har säkert glömt mycket av den viktigaste informationen här, men det är bara att fråga på ifall ni skulle vilja veta lite mer om situationen innan ni kan ge något klokt svar.

Tack på förhand.

*Edit* Glömde såklart det mest viktiga här. Frågor.
Hur ska jag kunna få umgås med henne utanför skolan, tips på hur eller vad jag ska prata om osv. Helst skulle jag bara vilja gå rakt på sak men jag är ganska säker på att jag inte kommer någon vart då.


Dunkens
P21
Medlem

31 maj 2012 19:54 | #2 Dunkens

Haha, intressant fråga.

Det varierar väldigt mycket, om jag ska vara ärlig så skulle jag kunna trivas så mycket bättre ifall jag faktiskt köpte precis det jag vill ha. Vet ej hur jag ska förklara hur min klädstil ser ut heller, men jag brukar gå i jeans eller så tar jag ett par chinos, t-shirt, tjocktröja osv. Ganska vanlig klädstil.

Som sagt, jag ska försöka ta tag i mitt liv på riktigt.. och klädstilen vill jag ändra på helt enkelt (inte för mycket dock).


yeeeyguy
P23
Medlem

31 maj 2012 20:00 | #3 yeeeyguy

Chinos lätt bra! Skippa jeansen helt, gissar att du har någon märkes tröja?

Om du ändrar klädstil ifrån du har till något snyggare så kommer ju hon märka dig!


Dunkens
P21
Medlem

31 maj 2012 20:14 | #4 Dunkens

Tror knappast jag ska skippa jeansen helt, men fler chinos måste jag ha. :)

Jag har aldrig någonsin köpt kläder efter märken, tycker det är så otroligt onödigt eftersom de oftast är mycket mycket dyrare. Klädstilen gör ju stor skillnad iförsig, det märker man helt klart i skolan. Ska försöka ta mig till staden någon dag de kommande veckorna. Måste dit ändå eftersom man ska köpa avslutnings kläder, o hej å hå.

Om jag inte lyckas få någon särskild kontakt med henne innan sommarens slut så kommer det kännas som om att det är game over för mig. Det finns en liten chans att jag och några polare ska se Fotbolls EM hemma hos henne och hyra deras stugor (de har en väldigt stor gård..), vet ej om det var så himla seriöst dock.

Det enda sättet att få kontakt med henne under sommaren skulle isåfall vara att gå på fest (Nej, jag har fortfarande inte varit på en fest..) eller om vi någon gång under sommaren ska ha en klass träff. Tror säkert att det blir någon fest för mig i sommar dock, det är på tiden. Mina systrar och bröder (familjen alltså.. :p) har velat ha med mig några gånger nu.


HoNgamer
P22
Medlem

31 maj 2012 21:15 | #5 HoNgamer

En sak som jag har gjort mot en tjej, kanske lite dumt men, jag skrev typ ett kort slarvigt sms och sa lite att jag gillade henne lite varför sen om hur hon tyckte om mig, sen om det går dåligt, säger man bara att det var någon lite avlägsen som skickade smset typ sin syssling, kussin eller nåt som hon inte känner:p typ att man säger att det var "facerape" bra sätt att veta hur den andra personen känner:)


Dunkens
P21
Medlem

31 maj 2012 21:30 | #6 Dunkens

Haha, jadu.. Den där har man dratt förut. ;)

Det var en natt för jäkligt länge sedan som jag funderade på att dra iväg ett sms ett litet "kärleks sms" till en tjej men ångrade mig och jag somnade, på morgonen vaknade jag med ett ryck och råkade slänga iväg mobilen i samma veva och så dum som jag var så tog jag aldrig bort smset innan jag somnade, så det behövdes bara ett klick för att smset skulle skickas till bruden. Resten är historia. Otroligt pinsamt var det.

Blir kanske så att man får dra iväg ett liknande sms i sommar om man skulle bli desperat.. hehe. :D


DrPepper
P21
Medlem

31 maj 2012 23:21 | #7 DrPepper

köp jeans för 3000 kr och en tröja för 2000 kr så kommer hon garanterat att bli kär i dig!


Borttagen medlem

31 maj 2012 23:30 | #8 Avslutat konto

Nu när jag läst dina inlägg så verkar det som att du verkligen gillar den här tjejen. Men det enda tipset jag har är prata med henne om det här.

Jag antar att ni har bal eller? Fråga om hon ska gå med någon och om inte fråga henne. Om hon nu ska med någon så stjäl henne i några minuter gå någonstans där det är tyst och tala om för henne hur du känner. Det finns inte så mycket mer att tipsa om, det är bara att köra på. Och eftersom att hon ska till något gymnasium långt bort säger lär det ju inte vara något pinsamt om hon inte känner samma och ni kommer ifrån varandra som vänner.


Dunkens
P21
Medlem

1 juni 2012 18:16 | #9 Dunkens

Bugar och bockar för tipset men tyvärr så har vi inte bal på vår skola, utan vi kör med traktor och vagn som avslutning och sedan bär det av till olika aktiviter. Fest blir det, men oftast om inte alltid så är det fullt av föräldrar ute den natten för att de ska ha koll på sin ungar..

Just nu ser det inte så ljust ut, men jag skall försöka få lite motivation och inspiration till att hitta på något jag kan göra för att komma in i hennes liv lite mer. Idag hade jag iallafall en konversation med henne och var bra mycket mer självsäker än vad jag brukar vara. :)

Sen om jag nu skulle förklara för henne vad jag känner och hon nobbar mig så skulle det svida så jävla hårt, speciellt eftersom hennes systrar är kompisar med några utav mina syskon osv. Skulle nog aldrig funka.

Får se vad som händer nästa vecka, förhoppningsvis blir det liite framgång då.


Splazh
P20
Medlem

2 juni 2012 21:51 | #10 Splazh

Läste inlägget, och tolkar det som att du verkigen gillar denna tjejen.

Mitt tips för dig är, umgås mer med henne på fritiden! Skriv till henne på FB eller Sms eller liknande. Fråga om hon vill med på bio, ut på stan, eller bara va ute och hitta på något. Om du känner att det finns en kemi ifrån båda hållen, så kan ni ju göra lite mer saker som bio, bowling.

Om det känns lite stelt att bara vara ni två, kan du alltid ta med din eller någon av hennes kompisar som du känner. Dock får du roffa åt dig om ni blir flertal personer när ni träffas, att gå tyst efter gruppen kommer inte hjälpa ett skit!

Skriv/smsa mycket med henne. Låt henne veta att du alltid finns där, dessvärre får du inte bli för intensiv i ditt chattande och språk. Då kan hon få vibbar av att du bara är ute efter ett ligg.

Känns som att jag rörde ihop det, men hoppas du förstår! Oc lycka till :-)


Dunkens
P21
Medlem

2 juni 2012 22:38 | #11 Dunkens

Det jag vill mest av allt är att bara skriva eller vara med henne varenda minut som går, men jag vill verkligen inte ta risken att bli dissad sådär. Kan inte göra något längre utan att tänka på henne, det har varit noll gaming för min del enda sedan vi var vid stugan. Det är något sjukt mycket enklare för mig att komma åt brudarna när vi gör något ihop med klassen.

Jag kommer ihåg när vi bara gick i sjuan, då var det mycket enklare att få kontakt med vem som helst i samma årskurs för att kände inte alla varandra. På den tiden fanns det faktiskt lite intresse mellan oss två, men jag var förkrossad sedan jag förlorat mitt första "riktiga" förhållande. Det är jag fortfarande även fast det inte är något jag tänker på, kan inte förlåta mig själv för något så dumt. Nu har man mycket historia bakom sig, det är svårt att få någon att ändra sin egen syn på en annan person. Hon är som sagt "poppis" så det är inte en walk in the park att få hennes uppmärksammhet eller intresse. Tror ej att skriveri till henne kommer att förbättra situationen.

Ska försöka att träffa henne på något sätt utanför skolan, hur det ska gå till vet jag ej. Hoppas på att det dyker upp en tillfällighet, man vet aldrig.

Tack för du tog din tid iallafall, stödet hjälper alltid! :)


abbo
P26
Medlem

3 juni 2012 21:41 | #12 abbo

Bara att prata med henne. Mycket! Och försök göra så att hon skrattar. :)


alop99
P20
Medlem
Online

29 juli 2012 23:22 | #13 alop99

FAAAAAAAAAAAAAN vad ni skriver!! Herrejävlar, det räcker med någon rad, SAMMANFATTA ER!


xKirozeNx
P28
Medlem

31 juli 2012 15:43 | #14 xKirozeNx

Abbo vad ska man prata om då? Jag vet aldrig vad jag ska prata om när det gäller tjejer.


ellecool199
P14
Medlem

31 juli 2012 17:52 | #15 ellecool199

bra äger fen


Skriva inlägg?

Logga in för att svara i tråden.