8 grymma julklappar

Julen börjar närma sig och kanske vill du påbörja din julklappsjakt i tid, just för att slippa den där stressiga sista sekunden-jakten på rätt present till rätt person. Ifall du är ute i god tid, slipper du ge bort presentkort eller pengar - och ge dina nära och kära någonting mer personligt. Men framförallt, speciellt!

Därför ger vi dig här några värdefulla julklappstips, som passar just dina betydelsefulla personer. Förhoppningsvis finns här något för alla!

Star Wars Darth Vader Brödrost

Star Wars är världens största franchise och har aldrig varit mer populärt. Filmerna och serierna är för alla åldrar, men främst älskar barn dem. Den här Star Wars-brödrosten utformad efter Darth Vaders hjälm passar sig riktigt bra i hemmet och får kidsens frukost att bli en upplevelse. Nöjda barn är lika med nöjda föräldrar, eller hur?

Vattenkokare i porslin

Visst ser vattenkokare generellt väldigt tråkiga ut. Inte den här! Vattenkokaren i porslin är handgjord och för tankarna till teets ursprungsland, Kina. Finns det mer vackra platser att se i ditt kök än antika Kina under kejsarens tid? Dessutom gör det tjocka porslinet processen att koka upp vatten betydligt mer tystlåten! Perfekt när du har bjudningar hemma.

Jamie Oliver knivset

Känner du någon som behöver nya knivar? Den världskända brittiska kocken Jamie Oliver har skapat en kollektion med köksprodukter för hemmabruk. Han har själv handplockat alla produkter för att du ska kunna få hjälp i köket på ett smart, snyggt och effektivt sätt. Dessa knivar kan du nästan räkna med att de skär genom kött och grönsaker, som genom smör. Något för den som sköter matlagningen i hemmet, och gärna skryter om sina verktyg.

Stämningsfull boklampa

Den här lampan är konstruerad som en bok och när du vecklar ut den lyser sidorna. Förutom att lampan är snygg kan du själv ställa in i vilken färg du vill att den ska lysa; vitt, rött blått eller grönt. Kanske känner du någon i släkten som drömmer om att bli författare eller skriver mycket? Då kan den här lampan fungera som rätt inspiration!

Popcornmaskin - biostil

Visst är det så att biopopcorn är de bästa av popcorn. Med den här maskinen kan du få just såna gudomliga popcorn - i ditt hem! Inuti maskinen finns en kastrull du fyller med smör och väntar på att det börjar ryka, sen ska popcornen i. Det här är inget annat än en magisk present för hela familjen. Vad väntar du på?

Psst. Du vet väl att popcorn innehåller mycket näring och sänker kolestrolvärdet?

Zenkuru nackmassage

Är du stel i nacken, eller bara vill ha en skön stund? Zenkurus nackmassage täcker både din vilja och ditt behov! Apparaten känns som en riktig massage från en utbildad massör, som knådar djupt och får dig att spänna av som aldrig förr. Faktum är att prylen inte bara gäller för nacken, utan även för rygg och resten av kroppen! Något till mamma och pappa?

Vooni solcellsladdare

Den här mobilladdaren är en riktig lifesaver för dig som är ute på äventyr, eller bara spenderar en skön dag ute. Vad gör du när du är ute och mobilen plötsligt dör? Jo, då använder du dig av den här solcellsladdaren. Den har förmågan att ge din smartphone energi från solceller för minst en ordentlig fulladdning. En perfekt present för friluftsmänniskan!

Luftpump med tryckmätare

Brukar du ha dåligt med luft i däcken på väg till jobbet, eller när du bara ska ut på en skön cykeltur? Då är det inte alltför skönt att svettas med en cykelpump och känna på däcket, undrandes när du antingen pumpat för lite, eller för mycket. Den här pumpen är uppladdningsbar, sköter pumpandet åt dig och har en tryckmätare, så du vet att du inte överbelastar hjulet. Den funkar till cykeldäck, men även bildäck, fotbollar, madrasser och så vidare. En present vi alla kan dra stor nytta av.